sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (4) 08.04.2023

Almanya Bundesliga’da şampiyonluk yarışını yakından ilgilendiren 3 mücadeleyi, kupon olarak hazırladı. 8 Nisan Cumartesi akşamı kazanmanız dileğiyle.

Freiburg – Bayern Münih: MS 2, 1.29 (iddaa) – 1.48 (intobet) ; Almanya Bundesliga’da son 8 haftaya 4. sırada giren Freiburg ile lider Bayern Münih, 8 Nisan Cumartesi akşamı karşı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 16:30’da sahne alacak mücadele, beIN SPORTS MAX 2 ve tivibu SPOR 2 ekranlarından canlı yayınlanacak. Almanya Bundesliga’da zirve takibini sürdüren Freiburg, lideri hafta içi fikstüründe mağlup etti ve Almanya DFB Kupası’nda Yarı Final biletini cebine koymayı başardı. Almanya Bundesliga’da 7 haftadır mağlubiyete yer vermeyen Christian Streich’in öğrencileri, son 7 haftada 4 beraberlik, 3 galibiyete imza attı. Milli ara dönüşü geçtiğimiz hafta Hertha Berlin ile iç sahada 1-1 berabere kaldılar. Almanya DFB Kupası kapsamında ise Bayern Münih’i deplasmanda 1-0 geriden gelerek 2-1 mağlup etmeyi başardılar. Ligde ise liderin 8 puan gerisinde yoluna devam eden Freiburg, bir kez daha lideri mağlup ederek, puan farkını 5’e indirmek istiyor. Milli arada göreve Thomas Tuchel’i getiren Bayern Münih, Almanya Bundesliga’da liderlik koltuğunu yeni hocasıyla geri almayı başardı. Sezonun en kritik maçına teknik adam değişikliğiyle çıkan Bayern Münih, Der Klassiker galibiyetiyle liderlik koltuğunu geri aldı. Dortmund karşısına 4-2’lik iç saha galibiyetine imza atan konuk ekip, son 8 haftaya girilirken liderlik koltuğuna yeniden oturmayı başardı. Ligden istediği sonucu alan Bayern Münih, hafta içi fikstüründe ise Almanya DFB Kupası hayallerine veda etti. Bu hafta karşı karşıya geleceği Freiburg karşısında 1-0 öne geçmeyi başaran ekip, üstünlüğünü koruyamadı ve 2-1’lik mağlubiyetle kupa serüvenine veda etti. Lige odaklanan Bayern, kupada kaybettiği rakibini ligde mağlup etmek istiyor. Almanya Bundesliga’da son 8 haftaya lider girmeyi başaran Bayern Münih, yeni hocasıyla ilk maçını kazandı. Derbi galibiyetinin ardından Almanya DFB Kupası’nda mağlup olan Münih, mağlup olduğu Freiburg’u lig kapsamında mağlup ederek, zirvedeki yerini korumayı başaracaktır.

Dortmund – Union Berlin: MS 1, 1.41 (iddaa) – 1.63 (intobet) ; Almanya Bundesliga’da zirvenin en yakın 2 takipçisi 8 Nisan Cumartesi akşamı karşı karşıya gelecek. Borussia Dortmund’un sahasında Union Berlin’i konuk edeceği mücadele, Türkiye saati ile 16:30’da sahne alacak. Maçın yayın ekranı beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 1. Borussia Dortmund önce Almanya Bundesliga’da liderlik koltuğunu kaybetti, ardından Almanya DFB Kupası’na veda etti. Milli ara öncesi 10 haftalık yenilmezlik serisiyle Almanya Bundesliga’nın yeni lideri olmayı başaran Sarı Siyahlılar, milli ara dönüşünde liderlik koltuğunu kaybetti. Bayern Münih deplasmanında çıktıkları Der Klassiker mücadelesi 4-2’lik mağlubiyetle sona erdi. Ligde bitime 8 hafta kala liderliği kaybeden Dortmund, Almanya DFB Kupası’nda ise Yarı Final biletini Leipzig’e kaptırdı. İki kulvarda birden üst üste darbeler alan ev sahibi, bu hafta sahasında en yakın rakiplerinden Union Berlin’i konuk edecek. Sarı Siyahlıların toparlanmak için galibiyete ihtiyacı var. Milli aradan Almanya Bundesliga’ya galibiyetle dönmeyi başaran Union Berlin, zirve takibini sürdürüyor. Stuttgart engelini iç sahada 3-0’lık galibiyetle geçmeyi başaran Urs Fischer ve öğrencileri, Frankfurt karşısında aldığı 2-0’lık galibiyetin ardından hem hücum hem de savunma etkisini sürdürmeyi başardı. Son 2 hafta kalesinde gole geçit vermeyen ve 5 kez rakip fileleri havalandıran Union Berlin, ligde kısa bir süre önce mağlup ettiği Frankfurt ile hafta içi Almanya DFB Kupası’nda karşı karşıya gelirken, kupa serüvenine 2-0’lık mağlubiyetle veda etti. Rüya gibi bir sezon geçiren Union Berlin, liderin 4 puan gerisinde son 8 haftaya girmeyi başardı. Urs Fischer ve öğrencileri, tamamen lige odaklandı. Almanya Bundesliga’da liderliği kaybeden, hafta içi ise Almanya DFB Kupası’na veda eden Dortmund, taraftarı önünde toparlanmak istiyor. Dortmund’un en yakın rakibi Union Berlin’i iç sahada mağlup edeceğini düşünüyorum.

Bayer Leverkusen – Frankfurt: MS 1, 1.61 (iddaa) – 1.83 (intobet) ; Bayer Leverkusen sahasında Eintracht Frankfurt’u konuk edecek. Almanya Bundesliga’nın 27. hafta mücadelesi, 8 Nisan Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 16:30’da başlarken, beIN CONNECT ve tivibu SPOR 3 ekranlarından canlı yayınlanacak. Bayer Leverkusen hem UEFA Avrupa Ligi hem de Almanya Bundesliga’da galibiyetlerine devam ediyor. Xabi Alonso’nun göreve gelişiyle birlikte, kötü geçen sezonda iki kulvarda birden yarışa tutunmayı başaran ev sahibi, UEFA Avrupa Ligi’nde Çeyrek Final biletini cebine koymayı başarırken, Almanya Bundesliga’da ise 4 haftadır kazanıyor. Son 4 hafta sırasıyla Hertha Berlin, Werder Bremen, Bayern Münih ve Schalke 04’ü mağlup etmeyi başaran ev sahibi, 4 maçta tam 12 kez rakip fileleri havalandırmayı başardı. Bitime 8 hafta kala kendisine 7. sırada yer bulan ve 40 puan toplamayı başaran Bayer Leverkusen, bu hafta en yakın rakibi Frankfurt’u sahasında konuk edecek. Almanya Bundesliga’nın 28. haftasında Bochum’u sahasında konuk eden Frankfurt, alt sıralarda yer alan rakibi karşısında puan kayıplarına devam etti. Milli ara toparlanmaları için yeterli olmazken, son 6 haftanın tamamında puan kaybeden Frankfurt, üst sıralardaki yerini tehlikeye attı. 2022 Dünya Kupası dönüşünde bir türlü toparlanmayı başaramayan Oliver Glasner’in öğrencileri, kötü gidişata çare arıyor. Bu hafta Bayer Leverkusen deplasmanına konuk olacak olan Frankfurt, sezonun ilk yarısında rakibini iç sahada 5-1’lik skorla mağlup etmeyi başardı. Ancak konuk ekip hem daha formda bir rakiple karşı karşıya gelecek hem de son haftalarda iyi performanslar sergilemekten uzak kaldı. Son haftalara aldığı üst üste galibiyetlerle damga vurmayı başaran Bayer Leverkusen, son 8 haftaya girilirken çok formda. Ev sahibi harika performansına ve galibiyetlerine en yakın rakibi Frankfurt karşısında devam edecek ve haftayı 3 puanla kapatacaktır.

Toplam İddaa Oranı: 2.92

intobet Bahis Oranı: 4.14