İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Leeds United Crystal Palace İddaa Tahmini 09.04.2023

İngiltere Premier Lig’de heyecan devam ediyor. Crystal Palace deplasmanda, Leeds United’ın konuğu olacak. Mücadele saat 16.00’da start alacak ve Beın Sports 3 kanalından izlenebilecek.

Leeds United ile Crystal Palace zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın intobet oranlarını ele alacak olursak Leeds United galibiyetinin 2.12, beraberlik tercihinin 3.45, Crystal Palace galibiyetinin ise 3.75 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Leeds United İç Sahada Etkili

Leeds United, Premier Lig’de geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada konuk ettikleri Nottingham Forest’ı 2-1 mağlup ettiler ve önemli bir 3 puan aldılar. Puanını 29’a yükselten Javi Gracia’nın ekibi düşme hattının 2 puan üzerine çıkmış oldu. Öte yandan Elland Road’da son 3 haftada tam 7 puan toplamayı başardılar. Bu hafta konuk edecekleri Crystal Palace karşısında da favori taraflar. Maç öncesinde Leeds United’da Maximilian Wöber, Stuart Dalls ve Wilfried Gnonto sakat olan isimler.

Crystal Palace 12 Maç Sonra Kazandı

Crystal Palace’da bildiğimiz gibi göreve Roy Hodgson getirildi. Yeni hocası ile ilk Premier Lig maçına geçen hafta çıkan Crystal Palace, Selhurst Park’da konuk ettiği Leicester City’i 1-0 geriye düştüğü maçta 2-1 mağlup ederek 3 puanı kaptı. Premier Lig’de tam 12 maç aradan sonra galibiyet sevinci yaşayan Crystal Palace, 2023 yılında da ilk  galibiyetini almış oldu. Bu hafta ise Leeds United deplasmanında sürpriz arayacaklar. Maç öncesinde Crystal Palace’da Nathan Ferguson’un sakatlığı devam ediyor.

Leeds United – Crystal Palace Maç Bilgileri

Leeds United – Crystal Palace Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Beın Sports kanalından Türkiye saati ile 16.00’da canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Elland Road Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Leeds United’da Maximilian Wöber, Stuart Dalls ve Wilfried Gnonto sakat olan isimler. Crystal Palace’da Nathan Ferguson’un sakatlığı devam ediyor.

Leeds United'ın ilk 11’i Belli mi?

Leeds United’ın muhtemel kadrosu: Illan Meslier, Robin Koch, Pscal Struijk, Diego Llorente, Junior Firpo, Mateusz Klich, Robin Koch, Brenden Aaronson, Jack Harrison, Crysencio Summerville, Patrick Bamford

Crystal Palace'ın ilk 11’i Belli mi?

Crystal Palace’ın muhtemel kadrosu: Vicente Guaita, Joel Ward, Joachim Andersen, Gary Cahill, Tyrick Mitchell, Cheick Doucoure, Eberechi Eze, Will Hughes, Michael Olise, Wilfred Zaha, Jean-Philippe Mateta

İddaa Tahmini

Leeds United, Premier Lig’de son haftalarda iç sahada iyi sonuçlar almaya başladı. Hafta içi Nottingham Forest karşısında 2-1 kazanan Javi Gracia’nın öğrencileri kümede kalma umutlarını devam ettirdi. Crystal Palace ise Leicester City’i 2-1 mağlup ederek tam 12 maçlık galibiyet hasretine son verdi. Yeni hocaları Roy Hodgson yönetiminde de ilk maçında 3 puan almayı başardılar. Her iki takımda son maçından galibiyet ile ayrıldı ve moralli. Elland Road’da gollü bir maç beklentim var. Hem Leeds United hem de Crystal Palace skor üretmeyi başarır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.66

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.89

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…