İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Liverpool Arsenal İddaa Tahmini 09.04.2023

İngiltere Premier Lig’de son 3 maçından da galibiyet çıkartamayan Liverpool evinde, lider Arsenal’ı konuk edecek. Saat 18.30’da başlayacak mücadeleyi Beın Sports 3 kanalından izleyebilirsiniz.

Liverpool Arsenal arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde. Liverpool kazanır 2.85, beraberlik 3.70, Arsenal kazanır ise 2.45 olarak açıklanmış.

Liverpool’da Moraller Bozuk

Liverpool’da moraller bozuk. Premier Lig’de geçtiğimiz hafta sonu Etihad’da Manchester City’e 4-1 kaybeden Liverpool, geçtiğimiz hafta içi ise Stamford Bridge’de Chelsea ile golsüz berabere kaldı. Son haftalarda üst üste puan kayıpları yaşayan Jurgen Klopp’un ekibinin ilk 4 umutları da azalmaya başladı. Üst üste 3 maçtır kazanamayan bir Liverpool var ve bu hafta Anfield’da lider Arsenal ile karşı karşıya gelecekler. Sezonun ilk yarısında oynanan maçı Liverpool, Emirates’de 3-2 kaybetmişti. Maç öncesinde Liverpool’da Naby Keita, Luis Diaz ve Stefan Bajcetic sakat olan isimler.

Arsenal Liderliğini Devam Ettiriyor

Arsenal, Premier Lig’de galibiyet serisini sürdürüyor. Geçtiğimiz hafta sonu Emirates’de Leeds United karşısında farklı kazanan Londra ekibi mücadeleyi 4-1 kazanmıştı. Net bir galibiyet alan Arsenal’da moraller yerinde. Premier Lig’de üst üste 7 maçtır kazanıyorlar ve en yakın takipçisi Manchester City’nin 8 puan önündeler. Mikel Arteta’nın öğrencileri bu hafta ise Liverpool’un konuğu olacak. Maçın favorisi olarak gösteriliyorlar ama Arsenal adına kolay bir maç olacağını sanmıyorum. Karşılaşma öncesinde Arsenal’da Eddie Nketiah ve Takehiro Tomiyasu’nun sakatlıkları devam ediyor.

Liverpool – Arsenal Maç Bilgileri

Liverpool – Arsenal Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Beın Sports 3 kanalından Türkiye saati ile 19.00’da canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Anfield Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Liverpool’da Naby Keita, Luis Diaz ve Stefan Bajcetic sakat olan isimler. Arsenal’da Eddie Nketiah ve Takehiro Tomiyasu’nun sakatlıkları devam ediyor.

Liverpool'un 11’i Belli mi?

Liverpool’un muhtemel kadrosu: Alisson, Trent Alexander Arnold, Virgil Van Dijk, Joel Matip, Andrew Robertson, Fabinho, Jordan Henderson, James Milner, Darwin Nunez, Cody Gakpo, Mohamed Salah

Arsenal'ın ilk 11’i Belli mi?

Arsenal’ın muhtemel kadrosu: Aaron Ramsdale, Ben White, Gabriel, Rob Holding, Oleksandr Zinchenko, Granit Xhaka, Thomas Partey, Martin Ödegaard, Bukayo Saka, Gabriel Martinelli, Leandro Trossard

İddaa Tahmini

Arsenal, Premier Lig’de üst üste 7 maçtır kazanıyor. Geçen hafta Emirates’de konuk ettikleri Leeds United’ı 4-1 mağlup ederek liderliğini devam ettirdiler. Liverpool ise son haftalarda yokları oynuyor. Geçtiğimiz hafta içi Chelsea deplasmanında da puan kaybeden Liverpool, mücadeleden golsüz beraberlik ile ayrıldı. Son 3 maçında tam 8 puan bırakan Liverpool’un ilk 4 şansları da zora girdi. Maçın favorisi Arsenal ama Liverpool’dan bu hafta reaksiyon bekliyorum. Bu sezon iç sahada iyi sonuçlar alabiliyorlar. Anfield’da en az 3 gol izleriz ve her iki takımda gol bulmayı başarır.

İddaa Oranı: KGVAR ve 2.5 ÜST, Oran 1.56

Bets10 Oranı: KGVAR ve 2.5 ÜST, Oran 10.00

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…