İtalya Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Hellas Verona Sassuolo İddaa Tahmini 08.04.2023

8 Nisan Cumartesi akşamı İtalya Serie A Ligi‘nde 29. hafta heyecanı yaşanıyor. Türkiye saati ile 19:30’da başlama düdüğü çalınacak mücadelede, Hellas Verona ile Sassuolo karşı karşıya gelecek. Maçın yayın ekranı S Sport Plus.

Bets10, Hellas Verona galibiyetine 2.70, beraberliğe 3.25, Sassuolo galibiyetine ise 2.75 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 2.01, 2.5 Alt 1.80 oran kazandırıyor.

Hellas Verona Düşme Potasında

İtalya Serie A Ligi’nin 28. haftasında Juventus deplasmanına konuk olan Hellas Verona, evine 1-0’lık mağlubiyetle döndü ve galibiyet hasretini 6 haftaya çıkardı. Marco Zaffaroni’nin göreve gelişiyle birlikte kısa süreli bir yükseliş yakalayan ev sahibinde, teknik adam etkisi kısa sürdü. Son 6 haftadan 4 mağlubiyet, 2 beraberlik alan Hellas Verona, bitime 10 hafta kala küme düşme hattının içerisinde yer alıyor. 28 haftalık fikstürden sadece 19 puan çıkarabilen ev sahibi, sadece 4 maçtan galibiyet çıkarabildi. Kalesinde 42 gole engel olamayan ekip, rakip filelere ise sadece 22 gol gönderebildi. Zor günler geçiren Verona, Sassuolo karşısında galip gelmek istiyor.

Sassuolo Son Haftalarda Formda

Konuk ekip Sassuolo, İtalya Serie A Ligi’nin son 5 haftasında mağlubiyete yer vermedi. Milli ara öncesinde yükselişe geçen Alessio Dionisi’nin öğrencileri, milli ara dönüşünde aldığı 1-1’lik Torino beraberliğiyle, yenilmezlik serisini sürdürmeyi başardı. Milli ara öncesinde Lecce, Cremonese, Roma ve Spezia’yı mağlup etmeyi başaran Sassuolo, milli ara dönüşünde ise karşı karşıya geldiği Torino karşısında ilk yarıyı 1-0 önde kapattı. Galibiyete çok yaklaşan konuk ekip, ikinci yarıda skor üstünlüğünü koruyamadı ve sahadan 1-1’lik beraberlikle ayrıldı. Son haftaların formda takımları arasında yer alan Sassuolo, bu hafta Hellas Verona karşısında galibiyet arayacak. Sezonun ilk yarısında rakibini iç sahada 2-1 mağlup etmeyi başaran ekip, bir kez daha galibiyete yakın taraf. Konuk ekipte bu hafta önemli bir eksik bulunmuyor.

Hellas Verona – Sassuolo Maç Bilgileri

Hellas Verona – Sassuolo Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ekranlarından Türkiye saati ile 19.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Marcantonio Bentegodi Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Hellas Verona’da Fabio Depaoli kart cezalısı. Thomas Henry’nin ise sakatlığı bulunuyor.

Hellas Verona’nın 11’i Belli mi?

Hellas Verona’nın muhtemel kadrosu: Lorenzo Montipo, Martin Hongla, Koray Günter, Josh Doig, Panagiotis Retsos, Yayah Kallon, Adrien Tameze, Ivan Ilic, Kevin Lasagna, Darko Lazovic, Simone Verdi.

Sassuolo’nun 11’i Belli mi?

Sassuolo’nun muhtemel kadrosu: Andrea Consigli, Marchizza, Rogerio, Martin Erlic, Kiriakopoulos, Nedim Bajrami, Davide Frattesi, Matheus, Pedro Obiang, Armand Lauriente, Gregoire Defrel.

İddaa Tahmini

Son haftaların en formda takımları arasında yer alan Sassuolo, 5 maçlık yenilmezlik serisini Hellas Verona deplasmanından 3 puanla taçlandıracak ve son 6 haftadaki 5. galibiyetini alacaktır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 2.39

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 2.75

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Kazanan Hellas Verona oldu. Ev sahibi ligde kalmak adına dev bir adım atarken, Sassuolo ise düşme hattına bir adım daha yakınlaştı.