İtalya Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Lazio Juventus İddaa Tahmini 08.04.2023

İddaa fikstüründe 8 Nisan Cumartesi akşamı yer alan İtalya Serie A Ligi mücadelesinde, Lazio ile Juventus karşı karşıya gelecek. Deri mücadelesi Türkiye saati ile 21:45’te sahne alırken, S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Bets10, Lazio galibiyetine 2.75, beraberliğe 3.00, Juventus galibiyetine ise 2.90 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.52, 2.5 Alt 2.53 oran kazandırıyor.

Lazio Savunması Tam Not Aldı

İtalya Serie A Ligi’nin son 6 haftasında, Lazio rüzgarı esti. Maurizio Sarri ve öğrencileri, 6 haftadır mağlubiyete yer vermezken, 5 galibiyet, 1 beraberliğe imza attı ve bitime 10 hafta kala liderin en yakın takipçisi olmayı başardı. Son 6 haftanın tamamında kalesini gole kapatmayı başaran ev sahibi, milli ara öncesinde Roma derbisini kazanırken, milli ara dönüşünde ise Monza’yı deplasmanda 2-0 mağlup etmeyi başardı. Lider Napoli ile arasındaki puan farkını 16’ya indiren Lazio, bu hafta sahasında Juventus’u konuk edecek. Bu sezonki performansının zirvesinde olan ev sahibinde, Mattia Zaccagni ve Felipe Anderson harika hücum performanslarıyla dikkat çekiyor. Hem savunma hem de hücum hattında etkili olan Lazio, iç sahada kolay lokma değil.

Juventus Kazanmaya Devam Etti

Juventus, İtaya Serei A Ligi’nde 3 haftadır kazanıyor. Milli ara öncesi Sampdoria ve İnter karşısında üst üste galibiyetlere imza atan Allegri ve öğrencileri, milli ara dönüşünde ise Hellas Verona’yı iç sahada 1-0 mağlup etmeyi başardı. 3 kulvarda birden yükselişe geçen konuk ekip, İtalya Serie A Ligi’nde aldığı puan silme cezasının ardından, yükselişe geçmeyi başardı ve üst sıraları bırakmadı. UEFA Avrupa Ligi’nde ise Çeyrek Final biletini cebine koymayı başaran konuk ekip, şampiyonluğun en güçlü adayları arasında yer alıyor. İtalya Kupası’nda ise geride bıraktığımız hafta içi İnter ile iç sahada karşı karşıya gelen JUVE, Çeyrek Final Turu’nun ilk maçından 1-1’lik beraberlikle ayrıldı. Ezeli rakibi karşısında 1-0 öne geçmeyi başaran Juventus, bitme kısa bir süre kala kalesini gole kapatamadı ve galibiyeti kaçıran taraf oldu. Kupa serüveninden istediğini alamayan konuk ekip, Serie A Ligi galibiyetlerine devam etmek istiyor.

Lazio – Juventus Maç Bilgileri

Lazio – Juventus Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 21.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Olimpico Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Lazio’da önemli bir eksik bulunmuyor. Juventus cephesinde ise Moise Kean’in kart cezası devam ediyor.

Lazio’nun 11’i Belli mi?

Lazio’nun muhtemel kadrosu: Ivan Provedel, Alessio Romagnoli, Patric Gabarron, Nicolo Casale, Felipe Anderson, Toma Basic, Pedro, Milinkovic-Savic, Adam Marusic, Matteo Cancellieri, Pedro.

Juventus’un 11’i Belli mi?

Juventus’un muhtemel kadrosu: Wojciech Szczesny, Juan Cuadrado, Daniele Rugani, Danilo, Federico Gatti, Bremer, Soulè Malvano, Nicolo Rovella, Manuel Locatelli, Filip Kostic, Dusan Vlahovic.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nin iki formda takımı karşı karşıya geliyor. 2. sıraya kadar yükselen ve son 6 haftada mağlubiyete yer vermeyen Lazio ile son 8 haftadan 7 galibiyet çıkaran Juventus, derbide kozlarını paylaşacak. Zorlu derbi mücadelesinde, iki takımında skor üreteceğini düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.85

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 10.00

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Derbide 3 puan liderin en yakın takipçisi Lazio’nun oldu. İki ezeli rakipte rakip fileleri havalandırmayı başarırken, Lazio iç saha avantajını iyi değerlendirdi ve Juventus karşısında 2 golle galip geldi.