İtalya Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Torino Roma İddaa Tahmini 08.04.2023

8 Nisan Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 19:30’da başlama düdüğü çalınacak olan İtalya Serie A Ligi mücadelesinde, Torino ile Roma karşı karşıya gelecek. Mücadelenin yayın ekranı S Sport 2 ve S Sport Plus.

Bets10, Torino galibiyetine 3.30, beraberliğe 3.10, Roma galibiyetine ise 2.42 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 2.90, beraberliğe 2.63, konuk ekibe ise 2.09 oran veriyor.

Torino Galibiyet Peşinde

İtalya Serie A Ligi’nde son 10 haftaya girilirken, karşılaşmanın ev sahibi Torino, düşme hattından uzak, rahat bir konumda yoluna devam ediyor. Ivan Juric ve öğrencileri, düşme hattıyla puan farkını açmayı başarırken, 38 puanla 10. sırada kendisine yer buldu. Son 2 haftada yaşanan puan kayıplarına rağmen, ligin orta sıralarında yer almayan devam eden Torino, Bologna ve Lecce karşısında alınan üst üste galibiyetlerin ardından, önce iç sahada lider Napoli’ye 4-0’lık skorla kaybetti, ardından Sassuolo ile deplasmanda 1-1 berabere kaldı. Milli ara dönüşünde puan kaybı yaşayan Torino, Roma karşısında kazanmak istiyor.

Roma 3 Golle Kazandı

İtalya Serie A Ligi’nin 28. haftasında Sampdoria’yı sahasında konuk eden Roma, Dybala, Wijnaldum ve El Shaarawy’nin golleriyle 3-0’lık galibiyete uzandılar. Lige harika bir geri dönüş yapan Jose Mourinho ve öğrencileri, milli ara öncesinde aldığı üst üste 2 mağlubiyetle üst sıralardaki yerini tehlikeye atarken, yeniden yarışa tutundu. Milli ara öncesinde Sassuolo ve Lazio karşısında mağlubiyetlerden kurtulmayı başaramayan konuk ekip, bitime 10 hafta kala 50 puanla 5. sırada kendisine yer buldu. Lige iyi bir geri dönüş yapan Roma, galibiyetlerine deplasmanda devam etmek istiyor.

Torino – Roma Maç Bilgileri

Torino – Roma Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 19.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Olimpico Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Torino’da Ivan Ilic ve Ronaldo Vieira’nın sakatlıkları devam ediyor. Roma’da önemli bir eksik bulunmuyor.

Torino’nun 11’i Belli mi?

Torino’nun muhtemel kadrosu: Milinković-Savić, Demba Seck, Brian Bayeye, Alessandro Buongiorno, Rodriguez, Aleksey Miranchuk, Nemanja Radonjić, Sasa Lukic, Karol Linetty, Demba Seck, Marko Pjaca.

Roma’nın 11’i Belli mi?

Roma’nın muhtemel kadrosu: Rui Patricio, Rick Karsdorp, Matias Vina, Leonardo Spinazzola, Roger, Lorenzo Pellegrini, Cristian Volpato, Nicola Zalewski, Bryan Cristante, Tammy Abraham, Dybala.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nde geçtiğimiz hafta rahat bir galibiyete imza atan Roma, puan kayıplarına son verdi ve üst sıra iddiasını sürdürmeyi başardı. Arayı fırsata çeviren ve lige harika bir geri dönüş yapan Roma, galibiyetlerine deplasmanda devam edecektir.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 2.09

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 2.42

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Roma galibiyetlerine deplasmanda devam etti. Yıldız golcü Paulo Dybala takımını tek golle galibiyet taşırken, Torino engeline takılmadılar. Kazananları tebrik ederiz.