İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Rayo Vallecano Osasuna İddaa Tahmini 14.04.2023

İspanya La Liga’da Cuma günü tek maç var. Osasuna deplasmanda, Rayo Vallecano’nun konuğu olacak. Mücadeleyi saat 22.00’de S SPORT Plus kanalından izleyebilirsiniz.

Rayo Vallecano Osasuna arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranları şu şekilde. Rayo Vallecano kazanır 2.15, beraberlik 3.25, Osasuna kazanır ise 3.70 olarak açıklanmış.

Rayo Vallecano 8 Maçtır Kazanamıyor

Rayo Vallecano’nun La Liga’da galibiyet hasreti devam ediyor. Geçtiğimiz hafta sonu Vallecas’da konuk ettikleri Atletico Madrid karşısında da puan alamadılar. Rakibine 2-1 mağlup olan Andoni Sagarna’nın öğrencilerinde kötü gidişat devam ediyor. Avrupa’ya gitme umutlarını da azaltmaya başlayan Rayo Vallecano, La Liga’da oynadığı son 8 karşılaşmada da galibiyet alamadı. Bu hafta ise Vallecas’da Ossuna ile karşı karşıya gelecekler. Maç öncesinde Rayo Vallecano’da Florian Lejeune’nin kart cezalısı olduğunu belirtelim.

Osasuna 4 Maç Sonra Kazandı

Osasuna, La Liga’da 4 maç aradan sonra galibiyet ile tanıştı. Geçtiğimiz hafta sonu El Sadar’da son sıradaki Elche’yi konuk eden Osasuna, 1-0 geriye düştüğü karşılaşmadan 2-1’lik galibiyet ile ayrıldı. Osasuna’ya galibiyeti getiren goller ise Abde’den geldi. La Liga’da Avrupa umutlarını devam ettiren Jagoba Arrasate’nin ekibi bu hafta Rayo Vallecano’nun konuğu olacak. Sezonun ilk yarısında oynanan karşılaşmayı Osasuna 2-1 kazanmıştı. Maç öncesinde Osasuna’da Darko Brasanac’ın sakatlığı devam ediyor.

Rayo Vallecano – Osasuna Maç Bilgileri

Rayo Vallecano – Osasuna Maçı Hangi Kanalda?

Mücadele saat 22.00’de S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele de Vallecas Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Rayo Vallecano’da Florian Lejeune’nin kart cezalısı olduğunu belirtelim. Osasuna’da Darko Brasanac’ın sakatlığı devam ediyor.

Rayo Vallecano'nun ilk 11’i Belli mi?

Rayo Vallecano’nun muhtemel kadrosu: Stole Dimitrevski, Esteban Saveljich, Alejandro Catena, Luis Advincula, Oscar Trejo, Alvaro Garcia, Oscar Valentin, Isaac Palazon Camacho, Bebe, Francisco Garcia, Radamel Falcao

Osasuna'nın ilk 11’i Belli mi?

Osasuna’nın muhtemel kadrosu: Sergio Herrera, Jesus Areso, Aridane Hernandez, David Garcia, Juan Cruz, Moncayola, Lucas Torro, Moi Gomez, Abdessamad Ezzalzouli, Ruben Pena, Kike Barja

İddaa Tahmini

Rayo Vallecano’da kötü gidişat sürüyor. Geçen hafta sonu Vallecas’da konuk ettikleri Atletico Madrid’e 2-1 kaybettiler. La Liga’da galibiyet hasretleri ise 8 maça çıkmış oldu. Bu hafta Osasuna’yı konuk edecek Rayo Vallecano’nun işi yine zor. Osasuna ise geçen hafta 3 puan almayı başardı. El Sadar’da konuk ettikleri Elche karşısında 1-0 geriye düştükleri maçı Abde’nin golleriyle 2-1 kazandılar. Vallecas’da bu hafta gollü bir maç bekliyorum. Vallecas’ın reaksiyon göstermesi şart. Hem Rayo Vallecano hem de Osasuna skor üretmeyi başarır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.84

intobet Oranı: KGVAR, Oran 2.10

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Rayo Vallecano haftayı 3 puan ile kapattı. Vallecas’da konuk ettikleri Osasuna’yı 2-1 ile geçtiler.