Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Antalyaspor Alanyaspor Bahis Tahmini 14.04.2023

Spor Toto Süper Lig’de heyecan devam ediyor. Alanyaspor deplasmanda, Antalyaspor’un konuğu olacak. Mücadeleyi saat 20.30’da Beın Sports 2 kanalından izleyebilirsiniz.

Antalyaspor ile Alanyaspor zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın intobet oranlarını ele alacak olursak Antalyaspor galibiyetinin 2.12, beraberlik tercihinin 3.72, Alanyaspor galibiyetinin ise 3.58 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Antalyaspor  Galibiyet Peşinde

Antalyaspor, Süper Lig’de geçtiğimiz haftayı beraberlik ile kapatan takımlardan biriydi. Konuk oldukları Konyaspor deplasmanından 1-1’lik beraberlik ile döndüler. Süper Lig’de son 2 maçında 5 puan kaybeden Antalyaspor, düşme hattına da yaklaşmaya başladı. 18. Sıradaki Ümraniyespor ile aralarında 6 puanlık fark var. Bu hafta ise Antalyaspor evinde, Alanyaspor’u konuk edecek. Akdeniz derbisi öncesinde Antalyaspor’da Fredy kart cezalısı. Fedor Kudryashov’un ise sakatlığı devam ediyor.

Alanyaspor Moral Buldu

Alanyaspor, Süper Lig’de geçen haftayı hükmen galibiyet ile geçti. Hatayspor karşısında hükmen 3-0 kazanarak 3 puanın sahibi oldular. Son haftalarda yaşadıkları puan kayıplarının ardından alınan bu 3 puan, Alanyaspor’a nefes aldırdı. Süper Lig’de düşme hattı ile de aradaki puan farkını 12’ye çıkartmış oldular. 3 maç aradan sonra kazanan Ersun Yanal’ın ekibi bu hafta ise Akdeniz derbisinde Antalyaspor’un konuğu olacak. Maç öncesinde Alanyapsor’de Leroy Fer kart cezalısı.

Antalyaspor – Alanyaspor Maç Bilgileri

Antalyaspor – Alanyaspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 2 kanalından Türkiye saati ile 20.30’da canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Antalya Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Antalyaspor’da Fredy kart cezalısı. Fedor Kudryashov’un ise sakatlığı devam ediyor. Alanyapsor’de Leroy Fer kart cezalısı.

Antalyaspor'un ilk 11’i Belli mi?

Antalyaspor’un muhtemel kadrosu: Helton, Bünyamin Balcı, Veysel Sarı, Güray Vural, Ömer Toprak, Fernando, Sinan Gümüş, Ufuk Akyol, Houssam Ghacha, Admir Mehmedi, Haji Wright

Alanyaspor'un ilk 11’i Belli mi?

Alanyaspor’un muhtemel kadrosu: Runar Runarsson, Fatih Aksoy, Joher Rassoul Jure Balkovec, Zou Feddal, Arnaud Lusamba, Efkan Bekiroğlu, Umut Güneş, Efecan Karaca, Zinadine Ferhat, Ahmed Hassan

İddaa Tahmini

Alanyapsor geçtiğimiz haftayı hükmen galip olarak geçti. Hatayspor karşısında 3-0 hükmen galip geldiler. Düşme hattı ile aradaki puan farkı da 9’a yükselmiş oldu. Antalyaspor ise geçen haftayı 1 puan ile geçti. Konuk oldukları Konyaspor deplasmanından 1-1’lik beraberlik ile döndüler. Son 2 maçta 5 puan bırakan Antalyaspor pek güven vermiyor. Her iki takımında savunması sorunlu. Gollü bir maç beklentim var. Tercihimi 2.5 gol üstünden yana kullanacağım. 3 gol çıkar.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.54

intobet Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.77

Maç Sonucu: 3-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Antalyaspor, geriye düştüğü maçı 3 golle kazandı. Rakibini 3-1 mağlup ederek derbide gülen taraf oldular.