Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Galatasaray Kayserispor İddaa Tahmini 14.04.2023

Spor Toto Süper Lig’de ldierliğini devam ettiren Galatasaray iç sahada, Kayserispor’u konuk edecek. Mücadele saat 20.30’da başlayacak ve Beın Sports 1 kanalından izlenebilecek.

Galatasaray ve Kayserispor arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Galatasaray kazanır 1.31, beraberlik 6.30, Kayserispor kazanır ise 10.20 olarak açıklanmış. Bets10 sitesinin özel oran kampanyası ile Galatasaray’ın maçı handikaplı kazanmasına 10.00 orandan bahis yapabilirsiniz. 

Galatasaray’dan Erken Veda

Galatasaray, Süper Lig’de 2 hafta önce iç sahada konuk ettiği Adana Demirspor’u 2-0 mağlup etmeyi başardı. Son dakikalarda buldukları gollerle 3 puanı aldılar ve Konyaspor yenilgisini unutturdular. Türkiye Kupası’nda ise çeyrek finalde Başakşehir’i konuk eden Okan Buruk’un ekibi rakibine 3-2 mağlup olmuş ve Türkiye Kupası’na veda etmişti. Artık tek hedefleri Süper Lig’de sezonu şampiyon olarak tamamlayabilmek. En yakın takipçisi Fenerbahçe’nin 6 puan önünde liderliğini sürdüren Sarı Kırmızılılar, bu hafta Kayserispor’u konuk edecek. Maç öncesinde Galatasaray’da Abdülkerim Bardakçı’nın sakatlığı sürüyor.

Kayserispor Sürpriz Peşinde

Kayserispor, Süper Lig’de geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Ümraniyespor’u konuk eden Sarı Kırmızılılar, sahadan 3-1’lik galibiyet ile ayrıldı. Bir önceki hafta ise Trabzonspor’u deplasmanda 4-3 ile geçmişlerdi. Son haftalarda üst üste galibiyetler alan Kayserispor’da moraller yerinde. Bu hafta ise lider Galatasaray’ın konuğu olacaklar. Maç öncesinde Kayserispor’da önemli bir eksik bulunmuyor.

Galatasaray – Kayserispor Maç Bilgileri

Galatasaray – Kayserispor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.30’da başlayacak ve Beın Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele NEF Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Galatasaray’da Abdülkerim Bardakçı’nın sakatlığı sürüyor.

Galatasaray'ın ilk 11’i Belli mi?

Galatasaray’ın muhtemel kadrosu: Fernando Muslera, Sacha Boey, Kaan Ayhan, Victor Nelsson, Sacha Boey, Lucas Torreira, Sergio Oliviera, Kerem Aktürkoğlu, Dries Mertens, Milot Rashica, Mauro Icardi

Kayserispor'un ilk 11’i Belli mi?

Kayserispor’un muhtemel kadrosu: Bilal Beyazit, Ramazan Civelek, Dimitrios Kolovetsios, Majeid Hosseini, Lionel Carole, Ali Karimi, Oliver Kemen, Bernard Mensah, Carlos Mane, Mame Thiam, Mario Gavranovic

İddaa Tahmini

Galatasaray, Süper Lig’de liderliğini devam ettiriyor. Geçen haftayı bay olarak geçen Okan Buruk’un ekibi, Süper Lig’de oynadığı son maçta Adana Demirspor’u 2-0 ile geçmişti. Süper Lig’de oynadıkları son 15 maçta sadece Konyaspor’a mağlup oldular. Kayserispor ise üst üste 3 maçtır kazanıyor. Hatayspor, Trabzonspor ve Ümraniyespor maçlarından 9 puan çıkarttılar. Bu hafta lidere karşı da sürpriz arayacaklar. Galatasaray maçın favorisi. İç sahada hata yapmalarını beklemiyorum. Kayserispor’u farklı geçerek yollarına devam ederler.

İddaa Oranı: H1, Oran 1.54

Bets10 Oranı: H1, Oran 10.00

Maç Sonucu: 6-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Galatasaray farka gitti. Icardi önderliğinde Kayserispor’u 6-0 mağlup ettiler.