Almanya Bundesliga 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Schalke 04 Hertha Berlin Maç Tahmini 14.04.2023

14 Nisan Cuma akşamı Türkiye saati ile 21:30’da sahne alacak olan Almanya Bundesliga 28. hafta mücadelesinde, Schalke 04 ile Hertha Berlin karşı karşıya gelecek. Maçın yayın ekranı beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 1.

intobet, Schalke 04 galibiyetine 2.36, beraberliğe 3.39, Hertha Berlin galibiyetine ise 3.10 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.83, KGYOK 1.96 oran kazandırıyor.

Schalke 04 En Alt Sırada

Almanya Bundesliga’nın 27. haftasında Hoffenheim deplasmanına konuk olan Schalke 04, evine 2-0’lık mağlubiyetle döndü. Maç boyunca pozisyon üretmekte zorlanan Thomas Reis’in öğrencileri, milli ara dönüşündeki savunma zafiyetlerine ise devam etti. Milli ara öncesi 8 hafta boyunca mağlubiyete yer vermeyen ve ligde kalma umutlarını arttıran Schalke 04, bu süreçte 6 beraberlik, 2 galibiyete imza attı. Milli ara dönüşünde ise önce Bayer Leverkusen, ardından Hofffenheim’a kaybettiler. Son 180 dakika skor üretmeyi başaramayan ekip, kalesinde ise 5 gol gördü. Son 7 haftaya girilirken ligin en alt sırasında yer alan Schalke 04, bu hafta düşme hattını beraber paylaştığı Hertha Berlin karşısında galibiyet arayacak.

Hertha Berlin 5 Maçtır Kazanamıyor

Konuk ekip Hertha Berlin, ligdeki son galibiyetini Mart ayının başında Augsburg’a karşı alırken, son 5 haftanın tamamında puan kaybetti. Son 1 ayı Almanya Bundesliga’da puan kayıplarıyla geçiren Hertha Berlin, bitime 7 hafta kala küme düşme hattının içerisinde yer alıyor. Son 5 haftadan 3 mağlubiyet, 2 beraberlik alabilen Sandro Schwarz’ın öğrencileri, milli ara dönüşünde Freiburg ile 1-1 berabere kalırken, Leipzig’e geçtiğimiz hafta iç sahada 1-0 kaybetti. Schalke 04 ile birlikte ligin zayıf halkaları arasında yer alan Hertha Berlin, zor günler geçirmesine rağmen sezon başından beri teknik adam değişikliğine gitmedi. Toparlanmak isteyen konuk ekip, bu hafta en yakın rakibi Schalke 04’e deplasmanda konuk olacak. 27 haftadan 22 puan toplamayı başarabilen ve kalesinde gördüğü 50 gole karşılık, rakip filelere 31 gol gönderen Hertha Berlin’in, deplasmanda galibiyete ihtiyacı var.

Schalke 04 – Hertha Berlin Maç Bilgileri

Schalke 04 – Hertha Berlin Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 1ekranlarından Türkiye saati ile 21.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Veltins-Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Schalke 04 cephesinde Sebastian Polter, Soichiro Kozuki ve Sepp Van den Berg’in sakatlıkları devam ediyor. Hertha Berlin’de ise Jean-Paul Boetius’un sakatlığı devam ediyor.

Schalke 04’ün 11’i Belli mi?

Schalke 04’ün muhtemel kadrosu: Alexander Schwolow, Maya Yoshida, Malick Thiaw, Cedric Brunner, Matriciani, Zalazar Martinez, Dominick Drexler, Tom Krauss, Alex Kral, Simon Terodde, Marius Bülter.

Hertha Berlin’in 11’i Belli mi?

Hertha Berlin’in muhtemel kadrosu: Oliver Christensen, Oliver Kempf, Tolga Ciğerci, Jonjoe Kenny, Maximilian Mittelstadt, Dodi Lukebakio, Lucas Tousart, Suat Serdar, Ivan Sunjic, Lionel Scherhant, Marco Richter.

İddaa Tahmini

Schalke 04 ve Hertha Berlin, Almanya Bundesliga’da düşme hattını paylaşan iki takım. Bitime 7 hafta kala tehlikeyi en fazla yaşayan taraflar, milli aradan puan kayıplarıyla döndü. Kötü gidişata son vermek için sahaya çıkacak olan iki yakın rakibinde, 90 dakika sonunda rakip fileleri havalandıracağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.61

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.83

Maç Sonucu: 5-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Gol düellosunda kazanan Schalke 04 oldu. Ev sahibi rakibine 5 golle üstünlük kurarken, kalesinde 2 gole izin verdi. Kazananları tebrik ederiz.