Fransa Ligue 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Toulouse Lyon İddaa Tahmini 14.04.2023

beIN SPORTS 5 ekranlarından 14 Nisan Cuma akşamı Türkiye saati ile 22:00’de naklen yayınlanacak olan Fransa Ligue 1 mücadelesinde, Toulouse ile Lyon karşı karşıya gelecek.

intobet, Toulouse galibiyetine 2.88, beraberliğe 3.70, Lyon galibiyetine ise 2.35 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.60, 2.5 Alt 2.35 oran kazandırıyor.

Toulouse Rahat Konumda

Fransa Ligue 1’in yeni temsilcileri arasında yer alan Toulouse, bitime 9 hafta kala rahat bir konumda yer alırken, Fransa Kupası2nda büyük bir sürprize imza attı ve Final biletini cebine koymayı başardı. Philippe Montanier ve öğrencilerinin, şuana kadar iki kulvarda birden istediği performans grafiğini ortaya koyduğunu söyleyebiliriz. Fransa Kupası Yarı Final Turu’nda eşleştiği Annecy engelini 2-1’lik galibiyetle geçmeyi başaran ev sahibi, Fransa Ligue 1’de ise haftayı Montpellier deplasmanında 2-1’lik galibiyetle noktaladı. Fransa Ligue 1’de ilk 30 haftayı 11 galibiyet, 5 beraberlik, 14 mağlubiyetle geride bırakan ev sahibinin, son 11 maçının 8’inde 2.5 gol barajı aşıldı. Bol gollü mücadelelere imza atan Toulouse, bu hafta sahasında Lyon’u konuk edecek.

Lyon Vites Yükseltti

Lyon, Fransa Ligue 1’de son 9 haftaya girilirken, üst sıraları bırakmadı. Milli ara dönüşü Fransa Ligue 1’de üst üste galibiyetlere imza atan konuk ekip, Fransa Kupası’na ise Yarı Final Turu’nda veda etti. Milli ara dönüşü önce lider PSG, ardından yakın takipçilerinden Rennes karşısında üst üste galibiyetlere imza atmayı başaran Laurent Blanc ve öğrencileri, yenilmezlik serisini 6 haftaya kadar çıkarmayı başardı. Son 6 haftada 3 galibiyet, 3 beraberliğe imza attılar. Kupa serüvenine veda eden Lyon, Avrupa biletini alabilmek için rotasını tamamen lige çevirdi. Rennes karşısında etkili futbolunu sürdürmeyi başaran konuk ekip, aynı etkiyi Toulouse karşısında da sürdürmek istiyor.

Toulouse – Lyon Maç Bilgileri

Toulouse – Lyon Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 5 ekranlarından Türkiye saati ile 22:00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Municipal Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Toulouse cephesinde bu hafta Mikkel Desler kart cezalısı. Rhys Healey’in ise sakatlığı devam ediyor. Lyon’da ise Bradley Barcola kart cezalısı. Dejan Lovren, Malo Gusto ve Amin Sarr’ın ise sakatlıkları bulunuyor.

Toulouse’nin 11’i Belli mi?

Toulouse’nin muhtemel kadrosu: Maxime Dupe, Mikkel Desler, Anthony Rouault, Moussa Diarra, Ado Onaiu, Branco van den Boomen, Brecht Dejaegere, Stijn Spierings, Thijs Dallinga, Chaïbi, Zakaria Aboukhlal.

Lyon’nun 11’i Belli mi?

Lyon’nun muhtemel kadrosu: Remy Riou, Dejan Lovren, Sinaly Diomande, Nicolas Tagliafico, Lucas Paqueta, Johann Lepenant, Thiago Mendes, Houssem Aouar, Maxence Caqueret, Mathis Cherki, Amin Sarr.

İddaa Tahmini

İki takımda milli ara dönüşü Fransa Ligue 1’de etkili olmayı başardı. Üst üste galibiyetlere imza atan Toulouse ve Lyon, son haftalarda gol sıkıntısı yaşamadı. Bol gollü mücadelelere imza atan iki takımın mücadelesinde, 2.5 gol barajının aşılacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.43

intobet Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.60

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Karşılıklı gollerin atıldığı ve 2.5 gol barajının aşıldığı mücadelede, Lyon sahadan galibiyetle ayrıldı. Konuk ekip rakibine 2 golle üstünlük kurdu. 2.5 Üst seçeneğiyle Ligue 1 sahnesinde yanılmadık.