İtalya Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Spezia Lazio İddaa Tahmini 14.04.2023

İtalya Serie A Ligi‘nde 30. hafta heyecanı yaşanırken, Spezia sahasında Lazio‘yu konuk edecek. 14 Nisan Cuma akşamı Türkiye saati ile 21:45’te sahne alacak mücadele, S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Ligin alt ve üst sıralarını yakından ilgilendiren mücadelede Bets10, Spezia galibiyetine 4.95, beraberliğe 3.70, Lazio galibiyetine ise 1.75 oran belirlemiş durumda. 

Spezia Tehlike Hattında

İtalya Serie A Ligi’nin 29. haftasında Fiorentina deplasmanına konuk olan Spezia, evine 1-1’lik beraberlikle dönerken, küme düşme tehlikesini yakından hissetmeye devam etti. Ev sahibi 5 hafta önce göreve Leonardo Semplici’yi getirirken, teknik adam değişikliğinin ardından kolay maç kaybetmemesinin yanı sıra, galibiyet adına fazlasıyla zorlandı. Son 5 haftada 3 beraberlik, 1 galibiyet, 1 mağlubiyete imza atan Spezia, bitime 9 hafta kala küme düşme hattının 4 puan üzerinde yer alıyor. Kümede düşme tehlikesini yakından hisseden ev sahibi, son 2 hafta da beraberliklerle yetindi ve milli ara dönüşünde mağlubiyete yer vermedi. Spezia bu hafta zirve takibindeki Lazio’yu sahasında konuk edecek.

Lazio Çok Formda

İtalya Serie A Ligi’nde son 7 haftaya damga vuran Lazio, harika performansını derbi galibiyetiyle taçlandırdı. Geçtiğimiz hafta iç sahada Juventus’u konuk eden Sarri ve öğrencileri, 2-1’lik galibiyete imza atarken, üst üste 3. kez kazanmayı başardı. Son 7 haftadan 6 galibiyet, 1 beraberlikle ayrılan Lazio, ldier Napoli’nin puan farkını daha fazla açmasına izin vermiyor. Bitime 9 hafta kala lider ile arasında 16 puan fark bulunan Lazio, şuana kadar rakibine engel çıkarabilen tek Serie A Ligi temsilcisi oldu. Son haftaların en formda takımı, bu hafta kümede kalma savaşı veren Spezia’ya deplasmanda konuk olacak. Lazio seriyi galibiyetle sürdürmek istiyor.

Spezia – Lazio Maç Bilgileri

Spezia – Lazio Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport 2 ve S Sport Plus ekranlarından Türkiye saati ile 21.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Alberto Picco Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Spezia’da Simone Bastoni kart cezalısı, Kevin Agudelo, Kovalenko, Zovko ve Sala’nın ise sakatlılları devam ediyor. Lazio’da ise önemli bir eksik bulunmuyor.

Spezia’nın 11’i Belli mi?

Spezia’nın muhtemel kadrosu: Bartlomiej Dragowski, Daniel Maldini, Mattia Caldara, Jakub Kiwior, Szymon Zurkowski, Ethan Ampadu, Albin Ekdal, Mbala N Zola, Mehdi Bourabia, Daniele Verde, Emanuel Gyasi.

Lazio’nun 11’i Belli mi?

Lazio’nun muhtemel kadrosu: Ivan Provedel, Alessio Romagnoli, Patric Gabarron, Nicolo Casale, Felipe Anderson, Toma Basic, Pedro, Milinkovic-Savic, Adam Marusic, Matteo Cancellieri, Pedro.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nde son 7 haftaya 6 galibiyet ve yenilmezlik serisiyle damga vurmayı başaran Lazio, yoluna liderin en yakın takipçisi olarak devam ediyor. Formunun zirvesinde olan Lazio, harika performansını Spezia deplasmanında galibiyetle taçlandıracaktır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.54

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 1.75

Maç Sonucu: 0-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Lazio deplasmanda Ciro Immobile, Felipe Anderson ve Marcos Antonio’nun golleriyle kazandı. Rakibine gol şansı tanımayan Lazio, liderin en yakın takipçisi olarak, haftayı kayıpsız kapattı.