UEFA Konferans Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Fiorentina Lech Poznan Maç Tahmini 20.04.2023

20 Nisan Perşembe akşamı Türkiye saati ile 19:45’te başlama düdüğü çalınacak olan UEFA Avrupa Konferans Ligi Çeyrek Final Turu’nun rövanşında, Fiorentina ile Lech Poznan karşı karşıya gelecek. Maçın yayın ekranı ise EXXEN platformu.

intobet, Fiorentina galibiyetine 1.38, beraberliğe 5.45, Lech Poznan galibiyetine ise 8.20 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.67, 2.5 Alt 2.26 oran kazandırıyor.

Fiorentina Tur Kapısını Araladı

UEFA Avrupa Konferans Ligi’ne adım adım finale doğru gidilirken, Vincenzo Italiano ve öğrenciler 9 maçlık galibiyet serisiyle, şampiyonluk yarışında ben de varım dedi. Gruplardan itibaren 9 maçtır kazanan Fiorentina, Braga ve Sivasspor engellerini zorlanmadan geçerken, konuk olduğu Lech Poznan deplasmanından ise 4-1’lik galibiyetle döndü. Tur kapısını aralayan ev sahibi, 9 maçlık fikstürde 29 kez rakip fileleri havalandırmayı başardı. İtalya Serie A Ligi’nde ise son 8 hafta mağlubiyete yer vermeyen Fiorentina, 5 galibiyet, 3 beraberliğe imza attı. Lech Pozanan’ı sahasında konuk edecek olan Italiano ve öğrencileri, rakibinin tur umutlarına ilk maçtan son verdi. Fiorentina tekrar galibiyet adına Konferans Ligi’nde galibiyetin favorisi.

Lech Poznan Evinde Kaybetti

UEFA Avrupa Konferans Ligi Çeyrek Final Turu’nun ilk maçında Fiorentina’yı sahasında konuk eden Lech Poznan, bu sezon Konferans Ligi’nde en ağır mağlubiyetini yaşadı. İç sahada 4-1’lik mağlubiyetten kurtulamayan John van den Brom’un öğrencileri, maç boyunca rakip kaleye dahi gitmekte zorlanırken, savunmada çok önemli açıklar verdi. Tur şansını mucizelere bırakan Polonya temsilcisi, İtalya deplasmanında mucize arayacak. Polonya Ekstraklasa Ligi’nde son 6 hafta namağlup bir performans grafiği ortaya koyan konuk ekip, bu süreçte 3 beraberlik, 3 galibiyete imza attı. Ligdeki etkisini Fiorentina karşısında sürdürmeyi başaramayan Lech Poznan, Konferans Ligi’nde 9 maçtır kazanan rakibi karşısında, en az 3 farkla galip gelmek zorunda. Lech Poznan farklı galibiyetin ötesinde, galibiyet adına dahi güven vermeyi başaramadı.

Fiorentina – Lech Poznan Maç Bilgileri

Fiorentina – Lech Poznan Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 22.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Rade Obrenovic. Mücadele Artemio Franchi Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Fiorentina’da karşılaşma öncesi önemli bir eksik bulunmuyor. Lech Poznan cephesinde bu hafta Filip Szymczak’ın sakatlığı devam ediyor.

Fiorentina'nın ilk 11’i Belli mi?

Fiorentina’nın muhtemel kadrosu: Pietro Terracciano, Dodo, Riccardo Sottil, Igor Julio, Cristiano Biraghi, Giacomo Bonaventura, Arthur, Nicolas Gonzalez, Rolando Mandragora, Jonathan Ikone, Arthur Cabral.

Lech Poznan’nın ilk 11’i Belli mi?

Lech Poznan’nın muhtemel kadrosu: Filip Bednarek, Joel Vieira Pereira, Rebocho, Antonio Milic, Bartosz Salamon, Jesper Karlström, Filip Marchwinski, Michal Skoras, Nika Kvekveskiri, Mikael Ishak, D’Avila Ba Loua.

İddaa Tahmini

İlk maçta Fiorentina golcüleri harika bir performans sergilerken, Lech Poznan ise savunma performansıyla sınıfta kaldı. Deplasmandan en az 3 gole ihtiyacı olan Lech Poznan ve ilk maçtan büyük bir avantajla ayrılan Fiorentina’nın rövanş mücadelesinde, bir kez daha 2.5 gol barajının aşılacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.47

intobet Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.67

Maç Sonucu: 2-3

Maç Sonu Editör Yorumu: 5 gole ev sahipliği yapan mücadelede, Kazanan Lech Poznan olurken, Fiorentina ise ilk maçtan aldığı farklı galibiyetle adını üst tura yazdırdı. Kazananları tebrik ederiz.