Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Sivasspor Trabzonspor Bahis Tahmini 20.04.2023

Spor Toto Süper Lig’de son 3 maçtır kazanamayan Trabzonspor deplasmanda, Sivasspor’un konuğu olacak. Karşılaşmanın saat 20.30’da başlayacağını ve Beın Sports 1 kanalından yayınlanacağını belirtelim.

Sivasspor ve Trabzonspor arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranları şu şekilde verilmiş. Sivasspor kazanır 2.85, beraberlik 3.48, Trabzonspor kazanır ise 2.61 olarak açıklanmış.

Sivasspor 3 Maç Sonra Kaybetti

Sivasspor, Süper Lig’de geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Giresunspor deplasmanına konuk olan Rıza Çalımbay’ın öğrencileri sahadan 1-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. 90 dakika boyunca pozisyon bulmakta zorlandılar ve kötü bir performans gösterdiler. 3 maçlık yenilmezlik serisi de sona eren Sivasspor’da moraller bozuk. Süper Lig’de kümede kalma mücadelesi veren Sivasspor, bu hafta Trabzonspor’u konuk edecek. Maç öncesinde Sivasspor’da Leke James ve Uğur Çiftçi sakatlıkları sebebiyle forma giyemeyecekler.

Trabzonspor’da 2 Cezalı

Trabzonspor, Süper Lig’de geçtiğimiz hafta sonu iç sahada konuk ettiği Beşiktaş karşısında 1 puan almayı başardı. Sahadan golsüz beraberlik ile ayrılan Bordo Mavililer, Süper Lig’de 3 maçtır galibiyete hasret. Hafta içi takımın başına Nenad Bjelica’nın getirildiğini de belirtelim. Yeni hocası ile ilk sınavını Sivasspor deplasmanında verecek olan Trabzonspor’da hedef galibiyet. Sivasspor maçı öncesinde Trabzonspor’da Jean-Philippe Gbamin ve Anastasios Bakasetas’ın kart cezalısı olduklarını belirtelim.

Sivasspor – Trabzonspor Maç Bilgileri

Sivasspor – Trabzonspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Beın Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak. Mücadelenin saat 20.30’da başlayacağını belirtelim.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklamadı. Mücadele Yeni 4 Eylül Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Sivasspor’da Leke James ve Uğur Çiftçi sakatlıkları sebebiyle forma giyemeyecekler. Trabzonspor’da Jean-Philippe Gbamin ve Anastasios Bakasetas’ın kart cezalısı olduklarını belirtelim.

Sivasspor'un ilk 11’i Belli mi?

Sivasspor’un muhtemel kadrosu: Ali Şaşal Vural, Murat Paluli, Caner Osmanpaşa, Dimitris Goutas, Ziya Erdal, Abdul Keita, Fredrik Ulvestad, Hakan Arslan, Charilaos Charisis, Max Gradel, Mustapha Yatabare

Trabzonspor'un ilk 11’i Belli mi?

Trabzonspor’un muhtemel kadrosu: Uğurcan Çakır, Jens Stryger Larsen, Marc Bartra, Stefano Denswil, Eren Elmalı, Manolis Siopis, Yusuf Yazıcı, Enis Bardhi, Lazar Markovic, Trezeguet, Maxi Gomez

İddaa Tahmini

Trabzonspor, geçtiğimiz hafta sonu iç sahada konuk ettiği Beşiktaş ile golsüz berabere kaldı. İkinci yarıda sergilenen futbol güven verdi. Takımın başına ise Nenad Bjelica’nın getirildiğini ve ilk maçına Sivasspor karşısında çıkacağını belirtelim. Sivasspor ise Giresunspor deplasmanında puan alamadı. Rakibine 1-0 kaybeden Sivasspor, golü yedikten sonrada hiçbir varlık gösteremedi. Taraf bahsi açısından zor bir karşılaşma. Gollü bir maç olacağını düşünüyorum. Karşılıklı goller atılır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.53

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.78

Maç Sonucu: 4-1

Maç Sonu Editör Yorumu: 5 golün çıktığ maçta kazanan Sivasspor oldu. 10 kişi kalan rakibini 4-1 mağlup ederek kümede kalma umutlarını arttırdılar.