Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Ankaragücü Giresunspor İddaa Tahmini 20.04.2023

Spor Toto Süper Lig’de heyecan devam ediyor. Giresunspor deplasmanda, Ankaragücü’nün konuğu olacak. Mücadeleyi saat 17.00’de Beın Sports 1 kanalından izleyebilirsiniz.

Ankaragücü ve Giresunspor arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranları şu şekilde verilmiş. Ankaragücü kazanır 1.93, beraberlik 3.98, Giresunspor kazanır ise 3.98 olarak açıklanmış.

Ankaragücü Üstünlüğünü Koruyamadı

Ankaragücü, Süper Lig’de geçtiğimiz hafta sonu Fenerbahçe’nin konuğu oldu. Kadıköy’de Ali Sowe’un golüyle öne geçtiler ama skor üstünlüğünü koruyamadılar. Valencia ve Crespo’nun gollerine engel olamayan Ankaragücü, sahadan 2-1’lik mağlubiyet ile ayrıldı. Süper Lig’de kümede kalma mücadelesi veren Tolunay Kafkas’ın öğrencileri bu hafta iç sahada Giresunspor’u konuk edecek. Maç öncesinde Ankaragücü’nde Enock Kwateng ve Uros Radakovic’in sakatlıkları devam ediyor.

Giresunspor’dan 3 Puan

Giresunspor, Süper Lig’de uzun bir aradan sonra galibiyet ile tanıştı. Süper Lig’de geçen hafta sonu iç sahada konuk ettikleri Sivasspor’u tek golle 1-0 mağlup eden Karadeniz ekibi, 11 maç aradan sonra 3 puan sevinci yaşamış oldu. Hakan Keleş’in öğrencileri bu galibiyet ile puanını 27’ye yükseltti ve kümede kalma umutlarını sürdürdü. İstannbulspor’un kazandığı haftada puan kaybetmemeleri önemliydi. Bu hafta Ankaragücü’ne konuk olacak Giresunspor’da Borja Sainz’in kart cezalısı olduğunu belirtelim.

Ankaragücü – Giresunspor Maç Bilgileri

Ankaragücü – Giresunspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 17.00’de başlayacak ve Beın Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Eryaman Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Ankaragücü’nde Enock Kwateng ve Uros Radakovic’in sakatlıkları devam ediyor. Giresunspor’da Borja Sainz’in kart cezalısı olduğunu belirtelim.

Ankaragücü'nün 11’i Belli mi?

Ankaragücü’nün muhtemel kadrosu: Bahadır Güngördü, Marlon, Nihad Mujakic, Sinan Osmanoğlu, Kevin Malcuit, Pedro Rodrigues, Taylan Antalyalı, Giorgi Beridze, Ghayas Zahid, Emre Kılınç, Ali Sowe

Giresunspor'un ilk 11’i Belli mi?

Giresunspor’un muhtemel kadrosu: Hayrullah Bilazer, Alper Uludağ, Talha Ulvan, Erol Can Akdağ, Alexis Perez, Robert Mejia, Serginho, Rahmetullah Berişbek, Hamidou Traore, Jorman Campuzano, Riad Bajic

İddaa Tahmini

Ankaragücü, geçen hafta Fenerbahçe deplasmanında iyi bir direnç gösterdi ama puan alamadılar. Öne geçmelerine rağmen son 10 dakikada yedikleri 2 golle maçı 2-1 kaybettiler. Giresunspor ise geçen hafta 3 puan almayı başardı. İç ashada konuk ettikleri Giresunspor’u tek golle geçerek kötü gidişatı sonlandırdılar. İki takımda Süper Lig’de kümede kalma savaşı veriyor. Ankaragücü, sahada ve seyirci avantajı ile önde olan taraf. Giresunspor’a nazaran daha kreatif oyunculara sahipler. Ankaragücü’nden galibiyet bekliyorum.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.71

intobet Oranı: MS 1, Oran 1.93

Maç Sonucu: 3-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Ali Sowe attı Ankaragücü kazandı. Giresunspor karşısında 1-0 geriye düştükleri maçı 3-1 kazandılar.