UEFA Avrupa Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Roma Feyenoord İddaa Tahmini 20.04.2023

UEFA Avrupa Ligi çeyrek final rövanş maçında Feyenoord deplasmanda, Roma’nın konuğu olacak. Zorlu karşılaşma saat 22.00’de start alacak ve EXXEN platformundan izlenebilecek.

Roma ile Feyenoord takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını inceleyecek olursak Roma galibiyetine 1.92, beraberlik tercihine 3.55, Feyenoord galibiyetine ise 4.40 verildiğini görüyoruz. RomaFeyenoord maçında ev sahibi galibiyetine Bets10 özel oran kampanyası ile 10.00 oran verildiğini belirtelim.

Roma Galibiyet Peşinde

Roma, İtalya Serie A’da ilk 4 umutlarını devam ettiriyor. Jose Mourinho’nun ekibi geçtiğimiz hafta sonu Udinese’yi konuk etti ve rakibini 3 golle geçmeyi başardı. Serie A’da son 3 maçını da kazanan Roma, Milan’ı geride bırakarak 3. sıraya yerleşti. UEFA Avrupa Ligi’nde ise geçtiğimiz hafta De Kuip’de Roma’ya 1-0 kaybettiler. Durum 0-0 iken Pellegrini’nin ayağından bir de penaltı kaçırdılar. Roma’nın turu geçebilmesi için en az 2 farklı kazanması gerekiyor. Maç öncesinde Roma’da Rick Karsdorp ve Ola Solbakken’in sakatlıkları bulunuyor.

Feyenoord İlk Maçı Kazandı

Feyenoord, bildiğimiz gibi Hollanda Eredivisie’de şampiyonluğua koşuyor. Geçtiğimiz hafta sonu Cambuur deplasmanında da kazanmayı başaran Feyenoord, rakibini 3 golle geçmeyi başardı. En yakın takipçisi Ajax’ın tam 8 puan önünde liderliğini devam ettiriyorlar. UEFA Avrupa Ligi’nde ise geçtiğimiz hafta De Kuip’de konuk ettikleri Roma’yı 1-0 ile geçen Arne Slot’un ekibi yarı finale göz kırptı. Bu hafta rövanş maçında Roma’ya konuk olacak Feyenoord’da Quinten Timber’ın sakatlığı sürüyor.

Roma – Feyenoord Maç Bilgileri

Roma – Feyenoord Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 22.00’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Olimpico Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Feyenoord’da Quinten Timber ve Justin Bijlow sakat olan isimler. Roma’da Rick Karsdorp’un sakatlığı var.

Roma'nın ilk 11’i Belli mi?

Roma’nın muhtemel kadrosu: Rui Patricio, Chris Smalling, Diego Llorente, Gianluca Mancini, Leonardo Spinazzola, Bryan Cristante, Georginio Wijnaldum, Nicola Zalewski, Stephan El Shaarawy, Paulo Dybala, Tammy Abraham

Feyenoord'un ilk 11’i Belli mi?

Feyenoord’un muhtemel kadrosu: Timon Wellenreuther, Lutsharel Geertruida, Quilindschy-Hartman, David Hancko, Orkun Kökçü, Sebastian Szymanski, Gernot Trauner, Mats Wieffer, Igor Paixao, Oussama Idrissi, Santiago Gimenez

İddaa Tahmini

Roma, ilk maçı bildiğimiz gibi 1-0 kaybetti. Bu mağlubiyetin ardından turu geçmeleri için bugün 2 farklı kazanmak zorundalar. Hafta sonu Serie A’da Udinese’yi 3 golle geçen Roma’da moraller yerinde. Feyenoord, ilk maçta çok etkili olamadı ve buna rağmen maçı kazanmayı bildi. Roma’nın rövanş maçında daha güçlü bir reaksiyon göstereceğini düşünüyorum. Dybala önderliğinde bu kez kazanmaya yakın taraflar. Roma kazanmayı başarır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.64

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 10.00

Maç Sonucu: 4-1 (Uzatmalar)

Maç Sonu Editör Yorumu: Roma yarı finale çıktı. Uzatmalarda rakibini 4-1 ile geçen Morinho’nun ekibi Feyenoord’u eledi ve yarı finalin yolunu tuttu.