UEFA Avrupa Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Sevilla Manchester United İddaa Tahmini 20.04.2023

UEFA Avrupa Ligi çeyrek final rövanş maçında, Sevilla ile Manchester United kozlarını paylaşacak. Zorlu mücadele saat 22.00’de start alacak ve EXXEN platformundan takip edilebilecek.

Sevilla ve Manchester United arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranları şu şekilde verilmiş. Sevilla kazanır 3.45, beraberlik 3.65, Manchester United kazanır ise 2.15 olarak açıklanmış.

Sevilla Çıkışa Geçti

Sevilla, La Liga’da son dönemde iyi sonuçlar almaya başladı. Geçtiğimiz hafta sonu Mestalla’da konuk oldukları Valencia’yı 2-0 mağlup ederek kümede kalma umutlarını devam ettirdiler. Jose Luis Mendilibar’ın göreve gelişinin ardından oynadıkları 4 resmi maçta da mağlubiyet yüzü görmediler. UEFA Avrupa Ligi’nde ise geçen hafta Old Trafford’da Manchester United’a konuk olan Sevilla, 2-0 geriye düştüğü maçtan 2-2’lik beraberlik ile ayrılarak tur umutlarını İspanya’ya taşımıştı. Maç öncesinde Sevilla’da Gonzalo Montiel’in kart cezalısı olduğunu belirtelim.

Manchester United Turun Favorisi

Manchester United, Premier Lig’de geçtiğimiz hafta sonu yine kazandı. City Ground’da konuk oldukları Nottingham Forest’ı 2-0 ile geçmeyi başardılar. Antony ve Dalot’un golleriyle 3 puanı alan Kırmızı Şeytanlar, Premier Lig’de 3. sıraya yükseldi. UEFA Avrupa Ligi’nde ise geçtiğimiz hafta çeyrek final ilk maçında Sevilla’yı konuk eden Erik ten Hag’ın ekibi sahadan 2-2’lik beraberlik ile ayrılmıştı. 2-0 öne geçmelerine rağmen galibiyet çıkartamadılar. Maç öncesinde Manchester United’da Bruno Fernandes kart cezalısı. Donny Van De Beek, Lisandro Martinez, Marcus Rashford ve Alejandro Garnacho ise sakat.

Sevilla – Manchester United Maç Bilgileri

Sevilla – Manchester United Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 22.00’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Ramon Sanchez Pizjuan Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Sevilla’da Gonzalo Montiel’in kart cezalısı olduğunu belirtelim Manchester United’da Bruno Fernandes kart cezalısı. Donny Van De Beek, Lisandro Martinez, Marcus Rashford ve Alejandro Garnacho ise sakat.

Sevilla'nın ilk 11’i Belli mi?

Sevilla’nın muthtemel kadrosu: Bono, Jesus Navas, Nemanja Gudelj, Kike Salas, Marcos Acuna, Suso, Ivan Rakitic, Suso, Erik Lamela, Luis Ocampos, Youssef En Nesyri

Manchester United'ın ilk 11’i Belli mi?

Manchester United’ın muhtemel kadrosu: David De Gea, Aaron Wan Bissaka, Victor Lindelöf, Harry Maguire, Diogo Dalot, Scott McTominay, Fred, Jadon Sancho, Christian Eriksen, Antony, Wout Weghorst

İddaa Tahmini

Sevilla, tur umutlarını koruyor. İlk maçta Old Trafford’dan 2-2’lik beraberlik ile dönen Sevilla’da moraller yerinde. La Liga’da da son haftalarda iyi sonuçlar almaya başladılar. Manchester United, ilk maçta 2-0 öne geçmesine rağmen galibiyet alamamıştı. Uzatmalarda yedikleri golle maçı 2-2 tamamladılar. Manchester United turun favorisi. Ramon Sanchez Pizjuan’da bu kez kazanarak yarı finale çıkmayı başarırlar.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.88

intobet Oranı: MS 2, Oran 2.15

Maç Sonucu: 3-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Sevilla sürpriz yaptı. 2-2’nin rövanşında Manchester United’ı 3-0 mağlup ederek Avrupa Ligi’nde yarı finale çıktılar.