UEFA Avrupa Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Sporting CP Juventus İddaa Tahmini 20.04.2023

Sporting CP ile Juventus, UEFA Avrupa Ligi Çeyrek Final Turu‘nun rövanşında kozlarını paylaşıyor. 20 Nisan Perşembe akşamı Türkiye saati ile 22:00’de sahne alacak mücadeleyi, EXXEN platformundan ve TV 8.5 ekranlarından canlı izleyebilirsiniz.

Bets10, Sporting CP galibiyetine 2.32, beraberliğe 3.30, Juventus galibiyetine ise 3.40 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 2.01, beraberliğe 2.84, konuk ekibe ise 2.83 oran veriyor. Bets10 sitesi tarafından hazırlanan özel oranlarda, Karşılıklı Gol Var seçeneğinin 10.00 oran olarak verildiğini belirtelim.

Sporting CP Deplasmanda Direnemedi

UEFA Avrupa Ligi Çeyrek Final Turu’nun ilk maçında Juventus deplasmanına konuk olan Sporting CP, rakibine 73. dakika direnebildi. İki takımda maç boyunca rakip savunmayı geçmekte zorlanırken, kaleci Adan’ın bitime 17 dakika kala yaptığı büyük hata mağlubiyeti getirdi. Avrupa sahnesinde ilk mağlubiyetini yaşayan Ruben Amorim ve öğrencilerinin, rövanşta kazanmaktan başka şansı kalmadı. İlk maçta skoru belirleyen kaleci performansları olurken, Portekiz temsilcisi mağlup olmasına rağmen, sergilediği futbolla tura ortak olduğunu bizlere gösterdi. Portekiz Premier Lig’de bitime 6 hafta kala liderin 13 puan gerisinde yoluna devam eden Sporting, şampiyonluk umutlarını büyük ölçüde kaybederken, rotasını tamamen UEFA Avrupa Ligi’ne çevirdi. Şampiyonlar Ligi vedasının ardından Avrupa macerasına Midtjylland karşısında merhaba diyen ev sahibi, rakibini zorlanmadan geçmeyi başarırken, İngiltere Premier Lig lideri Arsenal karşısında ise büyük bir sürprizle tur atlamayı başardı. Şampiyonlar Ligi’nde de önemli hatalara imza atan kaleci Adan’ın performansı, bir kez daha Sporting cephesinde belirleyici olacak. Son 16 Turu’nda büyük bir sürprize imza atan ev sahibi, bir kez daha sürpriz bir galibiyetle Avrupa’ya damga vurmak istiyor.

Juventus Avantajı Cebine Koydu

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde tarihinin en kötü performansını sergileyen Juventus, UEFA Avrupa Ligi’nde ise adım adım finale doğru gidiyor. Massimiliano Allegri ve öğrencileri, devler sahnesinde yaptığı büyük hataları, telafi etmeye devam ediyor. Nantes ve Freiburg engellerini geçerek Çeyrek Final biletini cebine koymayı başaran Siyah Beyazlılar, Sporting’i sahasında konuk ettiği ilk maçtan 1-0’lık galibiyetle ayrıldı. İlk yarının yıldızı Szczesny sakatlanarak yerini ikinci yarıda Mattia Perin’e bırakırken, bu kez yıldızlaşan isim Perin oldu. Kalecilerinin harika performansıyla rakibine gol şansı vermeyen JUVE, rakibinin ilk hatasında Gatti ile golü buldu ve avantajlı konuma geçti. Serie A Ligi’nde şampiyonluk şansını aldığı puan silme cezasıyla kaybeden konuk ekip, 15 puanının silinmesiyle birlikte, üst sıralardan uzaklaştı. Son 10 haftadan 7 galibiyet, 3 mağlubiyet alan Juventus, üst sıraları zorlamaya devam ederken, son 2 hafta üst üste mağlubiyetler aldı. Avrupa’ya odaklanan konuk ekip, Serie A Ligi’nde taviz vermeye devam ediyor. Avrupa şampiyonluğuna çok yaklaşan Allegri ve öğrencilerine, Portekiz deplasmanında beraberlik tur bileti için yetiyor.

Sporting CP – Juventus Maç Bilgileri

Sporting CP – Juventus Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan ve TV 8.5 ekranlarından Türkiye saati ile 22.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi François Letexier. Mücadele Allianz Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Sporting CP cephesinde Bragança, Paulinho, Cabral ve St. Juste’nin sakatlıkları devam ediyor. Juventus’ta ise Mattia De Sciglio ve Moise Kean’in sakatlıkları devam ediyor.

Sporting CP’nin ilk 11’i Belli mi?

Sporting CP’nin muhtemel kadrosu: Antonio Adan, Matheus Reis, Sebastian Coates, Ousmane Diomande, Ricardo Esgaio, Marcus Edwards, Pedro Goncalves, Nuno Santos, Francisco Trincao, Youssef Chermiti, Franco Wibmer.

Juventus’un 11’i Belli mi?

Juventus’un muhtemel kadrosu: Wojciech Szczesny, Alex Sandro, Daniele Rugani, Danilo, Federico Gatti, Bremer, Leandro Paredes, Nicolo Rovella, Adrien Rabiot, Filip Kostic, Dusan Vlahovic.

İddaa Tahmini

Turun ilk maçında kazanan Juventus olurken, iki takımda sergilediği dirençli futbolla, turu kolay kolay bırakmayacağını bizlere gösterdi. İlk maçta özellikle Juventus kalecileri harika performanslarıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Bu kez Sporting’in iç sahada rakip kaleciyi geçerek skor bulacağını ve Juventus’un ise gollerine devam edeceğini düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.70

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 10.00

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Adrien Rabiot ve Marcus Edwards’ın karşılıklı gollerine sahne olan mücadeleden, kazanan çıkmadı. Rövanş mücadelesi beraberlikle sona ererken, ilk maçı kazanan Juventus tur biletini cebine koydu. Kazananları tebrik ederiz.