UEFA Avrupa Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Union Saint-Gilloise Bayer Leverkusen İddaa Tahmini 20.04.2023

EXXEN platformundan 20 Nisan Perşembe akşamı Türkiye saati ile 22:00’de naklen yayınlanacak olan UEFA Avrupa Ligi Çeyrek Final Turu rövanş maçında, Union Saint-Gilloise ile Bayer Leverkusen kozlarını paylaşacak. Mücadeleye Lotto Park Stadı ev sahipliği yapacak.

intobet, Union Saint-Gilloise galibiyetine 3.55, beraberliğe 3.60, Bayer Leverkusen galibiyetine ise 2.10 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.87, 2.5 Alt 1.98 oran kazandırıyor.

Union Saint-Gilloise’de Rüya Sezon

Belçika Jüpiler Ligi’nde şampiyonluk iddiasını sürdüren Union Saint-Gilloise, UEFA Avrupa Ligi’nde Çeyrek Final mücadelesi veriyor. Belçika Jüpiler Ligi’nde son haftaya lider Gent’in 2 puan gerisinde giren Karel Geraerts ve öğrencileri, son 6 haftadan 5 galibiyet, 1 beraberlikle çıkmayı başardı. Ligin en formda takımları arasında yer alan Union Saint-Gilloise, UEFA Avrupa Ligi Çeyrek Final Turu’nun ilk maçında konuk olduğu Bayer Leverkusen deplasmanından ise 1-1’lik beraberlikle döndü. 9 maç sonunda sadece 1 kez Avrupa sahnesinde mağlup olan ev sahibi, iki kulvarda birden tarihi bir performans sergiliyor. Sezona damga vuran Okoh Boniface, gollerine Bayer Leverkusen karşısında devam ederken, maçın yıldızları arasında yer aldı. Son 3 Avrupa maçında 7 gol bulmayı başaran ev sahibi, golcüleriyle tehlike arz ediyor.

Bayer Leverkusen Kazanmak Zorunda

Bayer Leverkusen cephesinde moraller yerinde. Konuk ekipte Xabi Alonso etkisi tam gaz devam ederken, Almanya Bundesliga sahnesinde 7, UEFA Avrupa Ligi’nde ise 3 maçtır mağlubiyet yüzü görmediler. Almanya Bundesliga’da son 7 haftadan 5 galibiyet, 2 beraberlikle çıkmayı başaran konuk ekip, UEFA Avrupa Ligi’nde ise Ferencvaros engelini zorlanmadan geçmesinin ardından, Union Saint-Gilloise ile berabere kaldılar. Ferencvaros karşısında 2-0’lık galibiyetlere imza atan Bayer Leverkusen, Belçika temsilcisi karşısında ise 1-0 geriden gelerek skoru 1-1’e getirdi. İlk yarı golsüz beraberlikle geçilirken, rakibinden daha net fırsatlardan yararlanamayan konuk ekip, devre arasına golsüz beraberlikle girdi. İkinci yarının hemen başında 1-0 geriye düşen Bayer Leverkusen, genç yıldızı Wirtz’in oyuna girmesiyle birlikte beraberlik golünü buldu. Deplasmanda kazanmak zorunda kalan Xabi ve öğrencileri, iki kulvarda birden gösterdiği etkili futboluyla kazanabilecek güçte olduğunu bizlere gösterdi.

Union Saint-Gilloise – Bayer Leverkusen Maç Bilgileri

Union Saint-Gilloise – Bayer Leverkusen Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 22.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Mateu Lahoz. Mücadele Lotto Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Union Saint-Gilloise’de Siebe Van Der Heyden kart cezalısı. Jose Rodriguez’in ise sakatlığı devam ediyor. Bayer Leverkusen’de ise Patrik Schick’in sakatlığı devam ediyor.

Union Saint Gilloise’nin 11’i Belli mi?

Union Saint Gilloise’nin muhtemel kadrosu: Anthony Moris, Christian Burgess, El Azzouzi, Ismaël Kandouss, Bart Nieuwkoop, Jean Thierry Lazare, Teddy Teuma, Simon Adingra, Senne Lynen, Victor Okoh Boniface, Dante Vanzeir.

Bayer Leverkusen’in 11’i Belli mi?

Bayer Leverkusen’in muhtemel kadrosu: Lukas Hradecky, Jonathan Tah, Kossonou Odilon, Edmond Tapsoba, Adam Hlozek, Fosu-Mensah, Moussa Diaby, Exequiel Palacios, Jeremie Frimpong, Florian Wirtz, Amine Adli.

İddaa Tahmini

Eşleşmenin ilk maçı beraberlikle sonuçlandı. Deplasmanda Union Saint-Gilloise öne geçerken, Bayer Leverkusen rakibin yakalamayı başardı. İki takımda ilk maçta iyi performanslar sergilerken, turdan kolay kolay vazgeçmeyeceğini bizlere gösterdi. Fileleri havalandırmayı başaran ve maç boyunca önemli fırsatlar yaratan iki takımında, rövanşta skor üretmeye devam edeceğini düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.49

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.71

Maç Sonucu: 1-4

Maç Sonu Editör Yorumu: Karşılıklı gollere sahne olan mücadelede, Bayer Leverkusen rakibini 4 golle mağlup etti ve yarı finalist olmayı başardı. Harika bir sezon geçiren Union Saint-Gilloise sadece 1 gol bulabildi ve tura veda etti. Kazananları tebrik ederiz.