Almanya Bundesliga 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Bochum Wolfsburg İddaa Tahmini 22.04.2023

İddaa fikstüründe 22 Nisan Cumartesi akşamı yer alan Almanya Bundesliga mücadelesinde, Bochum ile Wolfsburg karşı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 16:30’da sahne alacak mücadele, beIN CONNECT ve tivibu SPOR 4 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Bets10, Bochum galibiyetine 2.98, beraberliğe 3.56, Wolfsburg galibiyetine ise 2.35 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.90, 2.5 Alt 1.94 olarak verilmiş.

Bochum 3 Haftadır Kazanamıyor

Almanya Bundesliga’nın 28. haftasında zorlu Union Berlin deplasmanına konuk olan Bochum, ilk yarıyı 1-0 geride kapatırken, ilk yarı boyunca etkisiz bir futbol ortaya koydu. İkinci yarıda rakibinin 10 kişi kalmasıyla birlikte oyundaki etkisini arttıran ev sahibinde, Kevin Stöger’in attığı penaltı golü, deplasmandan 1 puanı getirdi. Son 3 haftada puan kayıplarına engel olamayan Thomas Letsch ve öğrencileri, Frankfurt ve Union Berlin deplasmanlarından 1’er puanla dönerken, en yakın rakibi Stuttgart karşısında ise, iç saha avantajına rağmen 3-2’lik mağlubiyetten kurtulamadı.  Son 6 haftaya düşme hattının 3 puan üzerinde giren ev sahibi, 3 haftadır skor üretmeyi başarırken, savunmada bir türlü başarılı olamadı ve puan kayıpları yaşadı.

Wolfsburg Galibiyet Peşinde

Almanya Bundesliga’da son 3 haftayı puan kayıplarıyla geçiren Wolfsburg, üst sıralardan uzaklaşıyor. Avrupa hedefinden adım adım uzaklaşmaya başlayan Niko Kovac ve öğrencileri, son 3 haftayı 2 beraberlik, 1 mağlubiyetle geride bıraktı. Son 7 haftada sadece 1 maç kaybetmesine rağmen, milli ara dönüşünde puan kayıplarına engel olamayan Wolfsburg, bu hafta kendisin gibi 3 haftadır maç kazanamayan Bochum’a deplasmanda konuk olacak. 28 hafta sonunda 40 puanla 9. sırada kendisine yer bulan konuk ekip, Avrupa Ligi potasından 4 puan uzaklıkta yoluna devam ediyor. Wolfsburg puan kayıplarına son vermek istiyor.

Bochum – Wolfsburg Maç Bilgileri

Bochum – Wolfsburg Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN CONNECT ve tivibu SPOR 4 ekranlarından Türkiye saati ile 16.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Ruhr Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Bochum cephesinde bu hafta Keven Schlotterbeck’in sakatlığı devam ediyor. Wolfsburg takımında ise Kevin Paredes, Lukas Nmecha ve Paulo Otavio’nun sakatlıkları devam ediyor.

Bochum’un 11’i Belli mi?

Bochum’un muhtemel kadrosu: Manuel Riemann, Saidy Janko, Teodoro Soares, Dominique Heintz, Ivan Ordets, Jordi Osei-Tutu, Kevin Stöger, Philipp Förster, Antwi-Adjej, Takuma Asano, Philipp Hofmann.

Wolfsburg’un 11’i Belli mi?

Wolfsburg’un muhtemel kadrosu: Koen Casteels, Mickey van de Ven, Maxence Lacroix, Jonas Older Wind, Sebastiaan Bornauw, Mattias Svanberg, Jakub Kaminski, Josuha Guilavogui, Omar Marmoush, Maxi Arnold, Yannick Gerhardt.

İddaa Tahmini

Son 7 haftada 1 mağlubiyete yer veren Wolfsburg, son 3 haftadan aldığı 2 beraberlik, 1 mağlubiyetle birlikte, Avrupa hedefinden uzaklaştı. Toparlanmak ve yarışa tutunmak için yeniden galibiyete ihtiyacı olan Wolfsburg, deplasmandan galip çıkmayı başaracaktır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 2.03

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 2.35

Maç Sonucu: 1-5

Maç Sonu Editör Yorumu: İlk yarıya 3 golle damga vurmayı başaran Wolfsburg, gollerine ikinci yarıda da devam etti. Konuk ekip kalesinde 1 gole izin verirken, Bochum filelerini tam 5 kez havalandırdı. Kazananları tebrik ederiz.