Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Ümraniyespor Beşiktaş İddaa Tahmini 22.04.2023

Spor Toto Süper Lig’de 5 maçtır kaybetmeyen Beşiktaş deplasmanda, Ümraniyespor karşısında 3 puan arayacak. Karşılaşma saat 19.00’da başlayacak ve Beın Sports 1 kanalından takip edilebilecek.

Ümraniyespor ile Beşiktaş takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını inceleyecek olursak Ümraniyespor galibiyetine 4.67, beraberlik tercihine 4.28, Beşiktaş galibiyetine ise 1.75 verildiğini görüyoruz. Bets10 sitesinde özel oran kampanyası ile Beşiktaş’ın maçı kazanmasına 10.00 oran veriliyor.

Ümraniyespor Son Sırada

Ümraniyespor, Süper Lig’de bildiğimiz gibi son sırada yer alıyor. Geçtiğimiz hafta içi Fatih Karagümrük deplasmanında da 4-2 kaybeden Ümraniyespor’da teknik direktör Recep Uçar ile yollar ayrıldı. Süper Lig’de son 4 maçtır kazanamayan Ümraniyespor’un kümede kalma umutları da gittikçe azalıyor. Bu hafta iç sahada konuk edecekleri Beşiktaş karşısında da puan almalarını beklemiyorum. Maç öncesinde Ümraniyespor’da önemli bir eksik bulunmadığını belirtelim.

Beşiktaş Kolay Kolay Kaybetmiyor

Beşiktaş, Süper Lig’de geçtiğimiz hafta sonu konuk olduğu Trabzonspor deplasmanından golsüz beraberlik ile ayrıldı. İkinci yarıda Mert Günok’un önemli kurtarışları ile oyunda kaldılar. Süper Lig’de uzun bir süredir mağlubiyet yüzü görmeyen Siyah Beyazlılar, son 6 maçta tam 16 puan topladı. Süper Lig’de ilk 3 hedefini devam ettiriyorlar ama bir alt sıradaki Adana Demirspor takibini sürdürüyor. Beşiktaş bu hafta Ümraniyespor karşısında maçın favorisi. Karşılaşma öncesinde Beşiktaş’ta Cenk Tosun’un sakatlığı sürüyor.

Ümraniyespor – Beşiktaş Maç Bilgileri

Ümraniyespor – Beşiktaş Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 19.00’da Beın Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Ümraniye Şehir Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Beşiktaş’ta Cenk Tosun’un sakatlığı sürüyor.

Ümraniyespor'un ilk 11’i Belli mi?

Ümraniyespor’un muhtemel kadrosu: Berke Özer, Ermir Lenjani, Tomislav Glumac Alexandru Epureanu, Allyson Santos, Isaac Sackey, Antonio Mrsic, Geraldo, Olarenwaju Kayode, Umut Nayir

Beşiktaş'ın ilk 11’i Belli mi?

Beşiktaş’ın muhtemel kadrosu: Mert Günok, Onur Bulut, Omar Colley, Romain Saiss, Arthur Masuaku, Salih Uçan, Gedson Fernandez, Amir Hadziahmetovic, Nathan Redmond, Rachid Ghezzal, Vincent Aboubakar

İddaa Tahmini

Ümraniyespor’da galibiyet hasreti 4 maça çıktı. Hafta içi konuk oldukları Fatih Karagümrük deplasmanında 4-2 mağlup olan Ümraniyespor’da Recep Uçar ile de yollar ayrıldı. Ümraniyespor’un bu sezon Süper Lig’de kalması pek kolay gözükmüyor. Beşiktaş ise Giresunspor galibiyetinin ardından Trabzonspor deplasmanında 2 puan bıraktı. Kötü oynadıkları maçta puan aldıkları için şanslıydılar. Bu hafta ise Ümraniyespor deplasmanında favoriler. Beşiktaş’ın haftayı 3 puan ile kapatmasını bekliyorum.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.53

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 10.00

Maç Sonucu: 0-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Beşiktaş rahat kazandı. Ümraniyespor deplasmanında 2-0 kazanarak 3. sıradaki yerini korudular.