İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Leicester City Wolverhampton İddaa Tahmini 22.04.2023

İngiltere Premier Lig’de alt sıraları yakından ilgilendiren bir karşılaşma. Leicester City evinde, Wolverhampton karşısında 3 puan arayacak. Mücadelenin saat 17.00’de başlayacağını ve Beın Sports MAX 2 kanalından yayınlanacağını belirtelim.

Leicester City ve Wolverhampton arasında oynanacak olan karşılaşmanın Betroad oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Leicester City kazanır 2.50, beraberlik 3.40, Wolverhampton kazanır ise 2.98 olarak açıklanmış. 

Leicester City 9 Maçtır Kazanamıyor

Leicester City son haftalarda Premier Lig’de kötü sonuçlar alıyor. Geçtiğimiz hafta sonu Etihad’da Manchester City’e konuk olan Leicester City, karşıılaşmadan 3-1’lik mağlubiyet ile ayrıldı. Takımın başına Dean Smith getirildi ve yeni hocası ile Premier Lig’de kalmak istiyorlar. Tabi bunun pek kolay olmadığını belirtelim. Premier Lig’de son 9 maçta da galibiyet alamayan Leicester City düşme hattında yer alıyor. Bu hafta King Power’da Wolverhampton’ı konuk edecek Leicester City’de Ricardo Pereira ve James Justin’in sakatlıkları var.

Wolverhampton Evinde Kazandı

Wolverhampton Premier Lig’de geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatmayı başardı. Molineux Ground’da Brentford’u konuk eden Kurtlar, karşılaşmadan 2-0’lık galibiyet ile ayrıldı. Son 3 maçtır kaybetmeyen ve bu süreçte 7 puan toplayan Julen Lopetegui’nin ekibinde moraller yerinde. Düşme hattı ile aradakş puan farkını da 7’ye çıkartan Wolverhampton, kümede kalma umutlarını devam ettiriyor. Bu hafta Leicester City’nin konuğu olacak Wolverhampton’da Sasa Kalajdzic’in sakatlığı devam ediyor.

Leicester City – Wolverhampton Maç Bilgileri

Leicester City – Wolverhampton Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 17.00’de başlayacak ve Beın Sports MAX 2 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele King Power Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Leicester City’de Ricardo Pereira ve James Justin’in sakatlıkları var. Wolverhampton’da Sasa Kalajdzic’in sakatlığı devam ediyor.

Leicester City'nin ilk 11’i Belli mi?

Leicester City’nin muhtemel kadrosu: Danny Ward, Ricardo Pereira, Wout Faes, Çağlar Söyüncü, Timothy Castagne, Boubakary Soumare, Wilfred Ndidi, Harvey Barnes, James Maddison, Kiernan Dewsbury-Hall, Patson Daka

Wolverhampton'ın ilk 11’i Belli mi?

Wolverhampton’ın muhtemel kadrosu: Jose Sa, Max Kilman, Willy Boly, Conor Coady, Rayan Ait Nouri, Matheus Nunes, Joao Moutinho, Adama Traore, Daniel Podence, Matheus Cuha, Raul Jimenez

İddaa Tahmini

Leicester City’de mağlubiyet serisi devam ediyor. Etihad’da geçen hafta Manchester City’e konuk olan Leicester City, sahadan 3-1’lik mağlubiyet ile ayrıldı. Premier Lig’de 9 maçtır kazanamayan Leicester City, 4 maçtır da kaybediyor. Wolverhmapton ise geçen hafta Brentford’u 2 golle geçti. Kümede kalma yolunda önemli bir galibiye aldılar. Leicester City’nin artık kazanması gerekiyor. Düşme tehlikesi ile karşı karşıyalar. King Power’da Leicester City’den galibiyet bekliyorum.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 2.14

Betroad Oranı: MS 1, Oran 2.50

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Leicester City, aylar sonra 3 puan aldı. King Power’da Wolverhampton’ı 2-1 mağlup ederek moral buldular.