İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Liverpool Nottingham Forest İddaa Tahmini 22.04.2023

İngiltere Premier Lig’de aylardır galibiyet alamayan Nottingham Forest deplasmanda, Liverpool’a konuk oluyor. Mücadele saat 17.00’de başlayacak ve Beın Sports 3 kanalından ekranlara gelecek.

Liverpool bugün Nottingham Forest karşısında maçın net favorisi. Bets10 oranlarını ele alırsak ev sahibi Liverpool galibiyetine 1.20, beraberlik tercihine 7.30, Nottingham Forest galibiyetine 16.00 oran veriyor. 

Liverpool’dan Farklı Galibiyet

Liverpool, Premier Lig’de geçtiğimiz haftayı farklı bir galibiyet ile kapattı. Leeds United deplasmanına konuk olan Jurgen Klopp’un ekibi sahadan 6-1’lik galibiyet ile ayrılarak 3 puanın sahibi oldu. Tam 4 maç aradan sonra kazanmayı başaran Liverpool’un Şampiyonlar Ligi umutları az da olsa devam etti. Newcastle United ve Tottenham’ın mağlup olduğu haftada 3 puan almaları son deree önemliydi diyebiliriz. Bu hafta Anfield’da Nottingham Forest’ı konuk edecek olan Liverpool’da Calvin Ramsey, Naby Keita ve Stefan Bajcetic’in sakatlıkları sürüyor.

Nottingham Forest 10 Maçtır Kazanamıyor

Nottingham Forest’da galibiyet hasreti devam ediyor. Geçen hafta iç sahada konuk etiği Manchester United’a 2-0 kayeden Steve Cooper’ın ekibinde galibiyet hasreti 10 maça çıktı. Son dönemde büyük bir düşüş yaşayan Nottingham Forest düşme hattına yer alıyor. En son galibiyetini Şubat ayında alan Nottingham Forest’da işler pek yolunda gitmiyor. Bu hafta sonu Anfield’da konuk olacakları Liverpool karşısında da işleri son derece zor. Maç öncesinde Nottingham Forest’da Chris Wood, Omar Richards, Willy Boly, Giulian Biancone ve Dean Henderson’un sakatlıkları devam ediyor.

Liverpool – Nottingham Forest Maç Bilgileri

Liverpool – Nottingham Forest Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Beın Sports 3 kanalından Türkiye saati ile 17.00’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Anfield Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Liverpool’da Calvin Ramsey, Naby Keita ve Stefan Bajcetic’in sakatlıkları sürüyor. Nottingham Forest’da Chris Wood, Omar Richards, Willy Boly, Giulian Biancone ve Dean Henderson’un sakatlıkları devam ediyor.

Liverpool'un 11’i Belli mi?

Liverpool’un muhtemel kadrosu: Alisson, Trent Alexander Arnold, Virgil Van Dijk, Joel Matip, Andrew Robertson, Fabinho, Jordan Henderson, James Milner, Darwin Nunez, Cody Gakpo, Mohamed Salah

Nottingham Forest'ın ilk 11’i Belli mi?

Nottingham Forest’ın muhtemel kadrosu: Kyler Navas, Neco Williams, Joe Worrall, Steve Cook, Scott McKenna, Harry Toffolo, Lewis O’Brien, Jack Colback, Jesse Lingard, Brennan Johnson, Taiwo Awoniyi

İddaa Tahmini

Liverpool, 4 maç aradan sonra kazanarak moral buldu. Geçen hafta Elland Road’da Leeds United’ı 6-1 ile geçtiler. Böyle bir galibiyete gerçekten ihtiyaçları vardı. Nottingham Forest ise City Ground’da konuk ettiği Manchester United’a direnemedi ve maçı 2-0 kaybetti. Premier Lig’de düşme hattına gerileyen Steve Cooper’ın ekii 10 maçtır kazanamıyor. Liverpool rahat bir galibiyet alır ve haftayı 3 puan ile geçer.

İddaa Oranı: H1, Oran 1.34

Bets10 Oranı: H1, Oran 1.53

Maç Sonucu: 3-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Liverpool Anfield’da 3 puanı kaptı. Nottingham Forest engelini 3-2 ile geçtiler.