İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Crystal Palace Everton Bahis Tahmini 22.04.2023

İngiltere Premier Lig’de heyecan devam ediyor. Everton deplasmanda, Crystal Palace’a konuk olacak. Mücadeleyi saat 17.00’de Beın Connect sitesinden takip edebilirsiniz.

Crystal Palace ile Everton takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Rexbet oranlarını inceleyecek olursak Crystal Palace galibiyetine 2.10, beraberlik tercihine 3.30, Everton galibiyetine ise 4.00 verildiğini görüyoruz.

Crystal Palace 3 Maçtır Kazanıyor

Crystal Palace, Premier Lig’de galibiyet serisini 3 maça çıkarttı. Geçtiğimiz hafta sonu Southampton deplasmanına konuk olan Roy Hodgson’ın ekibi sahadan 2-0’lık galibiyet ile ayrıldı. Yeni hocası Roy Hodgson yönetiminde oynadığı 3 maçı da kazanan Crystal Palace, son haftalarda aldığı galibiyetler ile dikkat çekiyor. Bu hafta sonu ise Selhurst Park’da Everton ile kozlarını paylaşacaklar. Maç öncesinde Crystal Palace’da Vicente Guiaita, Wilfried Zaha ve Nathaniel Clyne’ın sakatlıkları devam ediyor.

Everton Alt Sıralarda

Everton, Premier Lig’de bildiğimiz gibi kümede kalma mücadelesi veriyor. Geçtiğimiz hafta sonu Goodison Park’da Fulham’ı konuk eden Everton, sahadan 3-1’lik mağlubiyet ile ayrıldı. Son 2 maçından da mağlubiyet ile ayrılan Everton’da moraller bozuk. Düşme hattında yer alan Nottingham Forest ile de aynı puana sahipler ve ciddi bir şekilde küme düşme tehlikesi ile karşı karşıyalar. Bu hafta Crystal Palace deplasmanına konuk olacak Everton’da Abdoulaye Doucoure kart cezalısı.

Crystal Palace – Everton Maç Bilgileri

Crystal Palace – Everton Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 17.00’de başlayacak ve Beın Connect sitesinden canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Selhurst Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Crystal Palace’da Vicente Guiaita, Wilfried Zaha ve Nathaniel Clyne’ın sakatlıkları devam ediyor. Everton’da Abdoulaye Doucoure kart cezalısı.

Crystal Palace'ın İlk 11'i Belli mi?

Crystal Palace’ın muhtemel kadrosu: Sam-Johnstone, Joel Ward, Joachim Andersen, Gary Cahill, Tyrick Mitchell, Cheick Doucoure, Eberechi Eze, Will Hughes, Michael Olise, Jordan Ayew, Jean-Philippe Mateta

Everton'ın ilk 11’i Belli mi?

Everton’ın muhtemel kadrosu: Jordan Pickford, Seamus Coleman, Conor Coady, Vitaliy Mykolenko, James Tarkowski, Nathan Patterson, Tom Davies, Amadou Onana, Alex Iwobi, Demarai Gray, Neal Maupay

İddaa Tahmini

Everton’da puan kayıpları devam etti. Manchester United mağlubiyetinin ardından geçen hafta Fulham karşısında da 3-1 mağlup oldular. Crystal Palace ise üst üste galibiyetler almaya devam ediyor. Geçen hafta Southampton deplsamanında 2-0 kazanan Crystal Palace, üst üste 3. Galibiyetini elde etti. Bu hafta Selhurst Park’da konuk edecekleri Everton karşısında da favoriler. Roy Hodgson ile iyi bir çıkış yakalaan Crystal Palace, Everton’ı mağlup eder.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.81

Rexbet Oranı: MS 1, Oran 2.10

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Everton’da puan kayıpları devam etti. Selhurst Park’da konuk oldukları Crystal Palace ile golsüz berabere kaldılar.