İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Espanyol Cadiz Bahis Tahmini 21.04.2023

İspanya La Liga’da heyecan devam ediyor. Cadiz deplasmanda, Espanyol’a konuk oluyor. Mücadeleyi saat 22.00’de S SPORT Plus kanalından takip edebilirsiniz.

Espanyol ve Cadiz arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranları şu şekilde verilmiş. Espanyol kazanır 2.02, beraberlik 3.30, Cadiz kazanır ise 4.15 olarak açıklanmış.

Espanyol Düşme Hattında

Espanyol’da bildiğimi gibi takımın başına Luis Garcia getirildi. Yeni hocası yönetiminde 2 La Liga maçı oynayan Espanyol, bu maçlardan puan çıkartamadı. Geçtiğimiz hafta sonu konuk oldukları Real Betis deplasmanında 3-1 mağlup oldular. La Liga’da son 6 maçını kaybeden Espanyol kümede kalma savaşı veriyor ve düşme hattındalar. Elche ile beraber ligin en zayıf takımı olarak gösteriliyorlar. Bu hafta Cadiz’i konuk edecek Espanyol’da Adria Pedrosa ve Brian Olivan’ın sakatlıkları sürüyor.

Cadiz Evinde Kaybetti

Cadiz, La Liga’da geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada Real Madrid’i konuk eden Sergio Gonzalez’in ekibi sahadan 2-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. La Liga’da kümede kalma mücadelesi veren Cadiz’in son 5 lig maçında sadece 1 galibiyet alabildiğini belirtelim. Bu hafta Espanyol’a konuk olacak Cadiz’in düşme hattı ile arasında sadece 4 puanlık fark var. Espanyol maçı öncesinde Cadiz’de Gonzalo Escalente, Joseba Zaldua ve Jon Ander Garrido’nun sakatlıkları devam ediyor.

Espanyol – Cadiz Maç Bilgileri

Espanyol – Cadiz Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S SPORT Plus kanalından Türkiye saati ile 22.00’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele RCDE Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Espanyol’da Adria Pedrosa ve Brian Olivan’ın sakatlıkları sürüyor. Cadiz’de Gonzalo Escalente, Joseba Zaldua ve Jon Ander Garrido’nun sakatlıkları devam ediyor.

Espanyol'un ilk 11’i Belli mi?

Espanyol’un muhtemel kadrosu: Diego Lopez, Aleix Vidal, Adria Giner, Leandro Cabrera, Ribaudo, Sergi Darder, Oscar Melendo, Yangel Herrera, Keidi Bare, Adrian Embarba, Javier Puado Diaz, Joselu

Cadiz'in ilk 11’i Belli mi?

Cadiz’in muthtemel kadrosu: Jeremias Ledesma, Marcos Mauro, Marcos Lopez, Tomas Alarcon, Alfonso Espino, Yann Bodiger, Jairo İzquierdo, Alberto Perea, Jens Jonsson, Filip Malbasic, Lucas Perez

İddaa Tahmini

Espanyol’da moraller bozuk. Geçtiğimiz hafta sonu Real Betis’e 3-1 kaybeden Espanyol’da mağlubiyet serisi 6 maça çıktı. Üst üste yaşanan mağlubiyetlerin ardından düşme hattına kadar gerilediler. Cadiz ise geçen hafta Real Madrid’e direnemedi ve mücadeleden 2-0’lık yenilgi ile ayrıldı. Cadiz’de alt sıralarda yer alıyor ve düşme hattına yakınlar. Espanyol’un bu hafta kazanmaktan başka çaresi yok. Cadiz karşısında zor da olsa kazanırlar ve moral bulurlar.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.80

intobet Oranı: MS 1, Oran 2.02

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Golsüz bir maç oldu. Espanyol yine puan kaybeti. İç sahada Cadiz ile 0-0 berabere kaldılar.