İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Arsenal Southampton İddaa Tahmini 21.04.2023

İngiltere Premier Lig’de heyecan devam ediyor. Southampton deplasmanda, lider Arsenal’ın konuğu olacak. Mücadeleyi saat 22.00’de Beın Sports 3 kanalından izleyebilirsiniz.

Arsenal ve Southampton arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Arsenal kazanır 1.20, beraberlik 7.30, Southampton kazanır ise 16.00 olarak açıklanmış.

Arsenal 3 Puan Peşinde

Arsenal, Premier Lig’de geçtiğimiz haftayı yine puan kaybı ile geçti. West Ham deplasmanına konuk olan Mikel Arteta’nın ekibi 2-0 öne geçtiği maçtan 1 puan ile ayrıldı. Mücadeleden 2-2’lik beraberlik ile ayrılan Arsenal, durum 2-1 ilen Saka’nın ayağından bir de penaltı kaçırmıştı. Premier Lig’de oynadığı son 2 maçta da puan kaybeden Arsenal, en yakın takipçisi Manchester City’nin 4 puan önünde liderliğini sürdürüyor. Bu hafta Etihad’da konuk edecekleri Southampton maçı öncesinde Arsenal’de Oleksandr Zinchenko ve Takehiro Tomiyasu’nun sakatlıkları sürüyor.

Southampton 6 Maçtır Kazanamıyor

Southampton Premier Lig’de kötü sonuçlar almaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta sonu iç sahada Crystal Palace’ı konuk eden Southampton, karşılaşmayı 2-0 kaybetti. Premier Lig’de üst üste 6 maçtır kazanamayan Southampton’ın son sırada yer aldığını ve en büyük küme düşme adaylarından biri olduğunu belirtelim. Ligin boyu da iyice kısaldı ve Southampton’ın artık kümede kalma umutları da azalmaya başladı. Bu hafta lider Arsenal’a konuk olacak Southampton’da Juan Larios ve Valentino Livramento’nun sakatlıkları sürüyor.

Arsenal – Southampton Maç Bilgileri

Arsenal – Southampton Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 22.00’de başlayacak ve Beın Sports 3 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Emirates Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Arsenal’de Oleksandr Zinchenko ve Takehiro Tomiyasu’nun sakatlıkları sürüyor. Southampton’da Juan Larios ve Valentino Livramento’nun sakatlıkları sürüyor.

Arsenal'ın 11’i Belli mi?

Arsenal’ın muhtemel kadrosu: Aaron Ramsdale, Ben White, Gabriel, Rob Holding, Kieran Tierney, Granit Xhaka, Thomas Partey, Martin Ödegaard, Bukayo Saka, Gabriel Martinelli, Gabriel Jesus

Southampton'ın ilk 11’i Belli mi?

Southampton’ın muhtemel kadrosu: Gavin Bazunu, Kyle Walker Peters, Mohammed Salisu, Jan Bednarek, Romain Perraud, İbrahima Diallo, James Ward Prowse, Mohamed Elyounoussi, Moussa Djenepo, Adam Armstrong, Che Adams

İddaa Tahmini

Arsenal, Premier Lig’de son 2 maçta da berabere kaldı. Liverpool ve West Ham karşısında 4 puan bırakan lider Arsenal’da moraller bozuk. Southampton ise Premier Lig’de son sırada bulunuyor. Düşme adayları arasında başı çeken Southampton, üst üste 6 maçtır galip gelemiyor. Arsenal deplasmanında da işleri çok zor. Arsenal, 2 hafta aradan sonra kazanarak şampiyonluk umutlarını devam ettirir.

İddaa Oranı: H1, Oran 1.35

Bets10 Oranı: H1, Oran 1.56

Maç Sonucu: 3-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Southampton liderden puan aldı. Emirates’de Arsenal ile 3-3 berabere kalarak dikkat çektiler.