Almanya Bundesliga 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Augsburg Stuttgart Bahis Tahmini 21.04.2023

beIN SPORTS MAX 1 ve tivibu SPOR 1 ekranlarından 21 Nisan Cuma akşamı Türkiye saati ile 21:30’da naklen yayınlanacak olan Almanya Bundesliga mücadelesinde, Augsburg ile Stuttgart karşı karşıya gelecek.

Bets10, Augsburg galibiyetine 3.17, beraberliğe 3.56, Stuttgart galibiyetine ise 2.25 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.87, 2.5 Alt 1.98 oran kazandırıyor.

Augsburg 5 Maçtır Kazanamıyor

Almanya Bundesliga’da 5 haftadır puan kayıplarına engel olamayan Enrico Maassn’ın öğrencileri, 3 mağlubiyet, 2 beraberliğe imza atarken, geçtiğimiz hafta Leipzig deplasmanında alınan 3-2’lik mağlubiyetle birlikte, düşme hattıyla puan farkı 5’e kadar indi. Leipzig karşısında erken bir golle 1-0 öne geçmeyi başaran ev sahibi, kısa sürede hem oyun hem de skor hakimiyetini rakibine kaptırdı. Hücum hattı iyi bir sınav vermeyi başarsa da, Augsburg savunma performansıyla sınıfta kaldı. Düşme tehlikesini yakından hissetmeye başlayan ev sahibi, bu hafta düşme hattındaki Stuttgart’ı sahasında konuk edecek. Sezonun ilk yarısı rakibine deplasmanda 2-1’lik skorla kaybeden Augsburg’un, bitime 6 hafta kala artık kaybetme lüksü kalmadı.

Stuttgart’da Sebastian Hoeness Etkisi

Stuttgart yeni hocasıyla Almanya Bundesliga’ya sıkı sıkı tutundu. Kümede düşme hattında yer alan konuk ekip, göreve Sebastian Hoeness’in gelişiyle birlikte, ligde mağlubiyete yer vermedi. Genç teknik adamıyla son 2 haftadan 4 puan toplamayı başaran Stuttgart, bitime 6 hafta kala henüz düşme hattından kurtulmayı başaramazken, 180 dakikadır sergilenen futbol ise, kolay kolay küme düşmeyeceklerini bize gösterdi. Bochum deplasmanında alınan 3-2’lik galibiyetin ardından, geçtiğimiz hafta liderlik mücadelesi veren Dortmund’u sahasında konuk eden Stuttgart, 2 kez geriden gelerek skoru 3-3’e kadar getirmeyi başardı. 2-0 geriye düştükten sonra 2-2’lik beraberliği yakalayan Stuttgart, uzatmalarda ise 3-2 geriye düştükten sonra, 2 dakika içerisinde rakibine cevap verdi. Düşme hattının üzeriyle puan farkını 3’e indiren Stuttgart, yeni hocasıyla güven vermeyi başardı.

Augsburg – Stuttgart Maç Bilgileri

Stuttgart – Augsburg Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS MAX 1 ve tivibu SPOR 1 ekranlarından Türkiye saati ile 21.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Mercedes-Benz Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Augsburg cephesinde Rafal Gikiewicz ve Andre Hahn’ın sakatlıkları devam ediyor. Stuttgart takımında ise önemli bir eksik bulunmuyor.

Augsburg’un 11’i Belli mi?

Augsburg’un muhtemel kadrosu: Rafal Gikiewicz, Robert Gumny, Jeffrey Gouweleeuw, Mads Pedersen, Maximilian Bauer, Arne Maier, Fredrik Jensen, Mergim Berisha, Arne Engels, Drena Beljo, Ruben Vargas.

Stuttgart’ın 11’i Belli mi?

Stuttgart’ın muhtemel kadrosu: Florian Müller, Wataru Endo, Konstantinos Mavropanos, Waldemar Anton, Chris Führich, Atakan Karazor, Hiroki Ito, Chris Führich, Sasa Kalajdzic, Waldemar Anton, Silla Mvumpa.

İddaa Tahmini

Teknik adam değişikliğinin ardından yükselişe geçen Stuttgart, Sebastian Hoeness yönetiminde sergilediği futbolla güven verdi. Düşme hattında yer almaya devam eden Stuttgart, zorlu Augsburg deplasmanından 3 puanla çıkmayı başaracaktır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.95

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 2.25

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Mücadelede puanlar bölüşüldü. Ev sahibi devre arasına 1-0 önde girmeyi başarsa da, Stuttgart ikinci yarıda Wataru Endo ile skoru eşitledi ve yeni hocasıyla ligdeki yenilmezlik serisini korumaya devam etti.