Fransa Ligue 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Angers PSG İddaa Tahmini 21.04.2023

Fransa Ligue 1‘de son 7 haftaya girilirken en alt sıradan kurtulmayı başaramayan Angers ile liderlik koltuğundaki PSG, 21 Nisan Cuma akşamı Türkiye saati ile 22:00’de karşı karşıya gelecek. Maçın yayın ekranı ise beIN SPORTS 4.

Raymond Kopa Stadı’nın ev sahipliği yapacağı mücadelede intobet, Angers galibiyetine 10.50, beraberliğe 6.30, PSG galibiyetine ise 1.27 oran belirlemiş durumda.

Angers Kümede Kalmakta Zorlanıyor

Fransa Ligue 12de son 7 haftaya girilirken, karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Angers, en alt sıradan kurtulamadı. Teknik adam hamlelerine rağmen bir türlü toparlanmayı başaramayan ekipte, sezona Alexandre Dujeux önderliğinde devam ediliyor. Milli ara dönüşünde Nice ile berabere kalan, Lille karşısında ise 1-0’lık galibiyete imza atan Angers, 21 hafta sonra gelen galibiyetle birlikte umutlanırken, yükseliş uzun sürmedi. Geçtiğimiz hafta konuk olduğu Clermont deplasmanından 2-1’lik galibiyetle dönen ev sahibi, düşme hattının üzeriyle puan farkını 17’ye kadar çıkmasına engel olamadı. Son 7 haftada mucize arayacak olan Angers, kalesinde gördüğü 66 golle, Ligue 1’in aynı zamanda en zayıf savunma performansını sergiledi. Ev sahibinin lider karşısında galibiyete ihtiyacı var.

PSG Puan Farkını Açtı

Fransa Ligue 1’in 31. haftasında lider PSG, şampiyonluğun en güçlü adayı benim dedi. Sahasında en yakın rakibi Lens’i konuk eden Galtier ve öğrencileri, Mbappe ve Messi işbirliğiyle 3-1’lik galibiyete uzanırken, bitime 7 hafta kala en yakın rakibiyle puan farkını 8’e çıkardı. Rennes ve Lyon mağlubiyetlerinin ardından zor günler geçirmeye başlayan konuk kip, kötü gidişata kısa sürede çözüm buldu. Son 2 hafta Nice ve Lens karşısında kazanan lider, rotasını tamamen şampiyonluğa çevirdi. Şampiyonlar Ligi vedasının ardından teknik adam Galtier büyük eleştiri toparlarken, teknik adamına güvenen konuk ekip, Ligue 1’e damga vurmaya devam ediyor.

Angers – PSG Maç Bilgileri

Angers – PSG Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 4 ekranlarından Türkiye saati ile 22.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Raymond Kopa Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Angers cephesinde Miha Blazic, Lois Diony, Eneme Ella, El Melali, Pierrick Capelle’nin sakatlıkları devam ediyor. Nabil Bentaleb ise kart cezalısı. PSG’de ise Marco Verratti, Neymar, Nordi Mukiele, Presnel Kimpembe ve Renato Sanches’in sakatlıkları devam ediyor.

Angers’in 11’i Belli mi?

Angers’in muhtemel kadrosu: Paul Bernardoni, Souleyman Doumbia, Yann Valery, Faouzi Ghoulam, Cedric Hountondji, Waniss Taibi, Himad Abdelli, Halid Sabanovic, Adrien Hunou, Sada Thioub, Ibrahima Niane.

PSG'nin ilk 11’i Belli mi?

PSG’nin muhtemel kadrosu: Gianluigi Donnarumma, Marquinhos, Timothee Pembele, Sergio Ramos, Nuno Mendes, Danilo Pereira, Vitor Ferreira, Fabian Ruiz, Carlos Soler, Lionel Messi, Kylian Mbappe.

İddaa Tahmini

Fransa Ligue 1’de son 7 haftaya lider girmeyi başaran PSG, en alt sıradaki Angers karşısında galibiyet arayacak. 2’de 2 yapmayı başaran ve eski günlerine geri dönen Galtier’in öğrencileri, rahat galibiyetlerine Angers deplasmanında devam etmeyi başaracaktır.

İddaa Oranı: MS 2 (-2), Oran 2.31

intobet Oranı: MS 2 (-2), Oran 2.71

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Lider PSG deplasmandan galibiyetle çıkmayı başardı. İlk yarıda harika bir oyunla rakibine 2-0’lık üstünlük kurmayı başaran Galtier ve öğrencileri, ikinci yarıda ise farkın 1’e inmesine engel olamadı. Lider zor anlar yaşasa da, tek farklık galibiyetle 3 puanı hanesine yazdırdı.