İtalya Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Hellas Verona Bologna İddaa Tahmini 21.04.2023

Hellas Verona sahasında Bologna‘yı konuk edecek. İtalya Serie A Ligi‘nin 31. hafta mücadelesi, 21 Nisan Cuma akşamı Türkiye saati ile 21:45’te sahne alacak. Mücadeleyi S Sport Plus ekranlarından naklen izleme şansına sahipsiniz.

intobet, Hellas Verona galibiyetine 2.85, beraberliğe 3.00, Bologna galibiyetine ise 2.80 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 2.51, beraberliğe 2.66, konuk ekibe ise 2.33 oran veriyor.

Hellas Verona’da Umutlar Devam Ediyor

İtalya Serie A Ligi’nde son 8 haftaya kümede kalma savaşı içerisinde giren Hellas Verona, son 5 lig maçında mağlubiyete yer vermeyen Bologna’yı sahasında konuk edecek. Geçtiğimiz hafta konuk olduğu Napoli deplasmanından golsüz beraberlikle dönmeyi başaran Marco Zaffaroni ve öğrencileri, lider karşısında gösterdiği dirençle dikkat çekti. Ligin en golcü takımına gol şansı vermeyen Hellas Verona, Sassuolo galibiyetinin ardından son 2 haftadan 4 puan çıkarmayı başarırken, düşme hattının üzeriyle puan farkını 3’e kadar indirdi. Son haftalarda direnç gösteren ve ligde kalmak adına umutlanan Hellas Verona, deplasmandan 1 puan aldığı Bologna karşısında galibiyet arayacak.

Bologna Son Haftalarda Formda

Thiago Motta yönetimindeki Bologna, İtalya Serie A bu sezon iyi bir performans sergiliyor. İlk 30 haftayı 12 galibiyet, 8 beraberlik, 10 mağlubiyetle geride bırakan konuk ekip, 44 puanla 8. sırada yer aldı. Bitime 8 hafta kala Avrupa umutlarını koruyan Bologna, son 5 haftalık fikstürde mağlubiyete yer vermedi ve 6. sıradaki Atalanta ile arasındaki puan farkını 5’e kadar indirmeyi başardı. Son 5 haftada 3 beraberlik, 2 galibiyete imza atan konuk ekip, Udinese ve Atalanta karşısında gol yemeden attığı 5 golle aldığı galibiyetlerin ardından, geçtiğimiz hafta iç sahada son şampiyon Milan ile 1-1 berabere kaldı. Henüz 36. saniyede skoru 1-0’a getiren Bologna, skor üstünlüğünü koruyamadı. Son haftaların formda takımları arasında yer alan konuk ekip, Hellas Verona karşısında galibiyet arayacak.

Hellas Verona – Bologna Maç Bilgileri

Hellas Verona – Bologna Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ekranlarından Türkiye saati ile 21.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Marcantonio Bentegodi Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Hellas Verona’da Thomas Henry ve Deyovaisio Zeefuik’in sakatlıkları devam ediyor. Bologna cephesinde ise Marko Arnautovic ve Roberto Soriano’nun sakatlıkları devam ediyor.

Hellas Verona’nın 11’i Belli mi?

Hellas Verona’nın muhtemel kadrosu: Lorenzo Montipo, Martin Hongla, Koray Günter, Josh Doig, Panagiotis Retsos, Yayah Kallon, Adrien Tameze, Ivan Ilic, Kevin Lasagna, Darko Lazovic, Simone Verdi.

Bologna’nın 11’i Belli mi?

Bologna’nın muhtemel kadrosu: Lukasz Skorupski, Stefan Posch, Jhon Lucumi, Gary Medel, Nicolas Dominguez, Michel Aebischer, Adama Soumaoro, Lewis Ferguson, Denso Kasius, Nikola Moro, Nicola Sansone.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nde küme düşme tehlikesini yakından hisseden Hellas Verona, son haftalarda aldığı sonuçlarla ligde kalma umutlarını arttırdı. Bologna ise son 5 haftada maç kaybetmezken, Avrupa Ligi umutlarını arttırdı. Direnç gösteren iki takımında, bu hafta karşılıklı goller bulacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.82

intobet Oranı: KGVAR, Oran 2.10

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Hellas Verona’dan kritik galibiyet. Ev sahibi kümede kalma savaşında 3 puanı hanesine yazdırmayı başarırken, Bologna ise Serie A Ligi’nde tam 5 hafta sonra mağlubiyet yaşadı. Mücadelede iki takımda skor üretmeyi başardı.