sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 20.04.2023

20 Nisan Cumartesi günü için oluşturduğum iddaa kuponu hazır. Seçmiş olduğum maçlardan oluşan kupona güvenim 7/10. Boş şanslar.

Sevilla – Manchester United: MS 2, 1.88 (iddaa) – 2.15 (Bets10) ; Sevilla, La Liga’da son dönemde iyi sonuçlar almaya başladı. Geçtiğimiz hafta sonu Mestalla’da konuk oldukları Valencia’yı 2-0 mağlup ederek kümede kalma umutlarını devam ettirdiler. Jose Luis Mendilibar’ın göreve gelişinin ardından oynadıkları 4 resmi maçta da mağlubiyet yüzü görmediler. UEFA Avrupa Ligi’nde ise geçen hafta Old Trafford’da Manchester United’a konuk olan Sevilla, 2-0 geriye düştüğü maçtan 2-2’lik beraberlik ile ayrılarak tur umutlarını İspanya’ya taşımıştı. Maç öncesinde Sevilla’da Gonzalo Montiel’in kart cezalısı olduğunu belirtelim. Manchester United, Premier Lig’de geçtiğimiz hafta sonu yine kazandı. City Ground’da konuk oldukları Nottingham Forest’ı 2-0 ile geçmeyi başardılar. Antony ve Dalot’un golleriyle 3 puanı alan Kırmızı Şeytanlar, Premier Lig’de 3. sıraya yükseldi. UEFA Avrupa Ligi’nde ise geçtiğimiz hafta çeyrek final ilk maçında Sevilla’yı konuk eden Erik ten Hag’ın ekibi sahadan 2-2’lik beraberlik ile ayrılmıştı. 2-0 öne geçmelerine rağmen galibiyet çıkartamadılar. Maç öncesinde Manchester United’da Bruno Fernandes kart cezalısı. Donny Van De Beek, Lisandro Martinez, Marcus Rashford ve Alejandro Garnacho ise sakat. Sevilla, tur umutlarını koruyor. İlk maçta Old Trafford’dan 2-2’lik beraberlik ile dönen Sevilla’da moraller yerinde. La Liga’da da son haftalarda iyi sonuçlar almaya başladılar. Manchester United, ilk maçta 2-0 öne geçmesine rağmen galibiyet alamamıştı. Uzatmalarda yedikleri golle maçı 2-2 tamamladılar. Manchester United turun favorisi. Ramon Sanchez Pizjuan’da bu kez kazanarak yarı finale çıkmayı başarırlar.

Roma – Feyenoord: MS 1, 1.64 (iddaa) – 10.00 (Bets10) ; Roma, İtalya Serie A’da ilk 4 umutlarını devam ettiriyor. Jose Mourinho’nun ekibi geçtiğimiz hafta sonu Udinese’yi konuk etti ve rakibini 3 golle geçmeyi başardı. Serie A’da son 3 maçını da kazanan Roma, Milan’ı geride bırakarak 3. sıraya yerleşti. UEFA Avrupa Ligi’nde ise geçtiğimiz hafta De Kuip’de Roma’ya 1-0 kaybettiler. Durum 0-0 iken Pellegrini’nin ayağından bir de penaltı kaçırdılar. Roma’nın turu geçebilmesi için en az 2 farklı kazanması gerekiyor. Maç öncesinde Roma’da Rick Karsdorp ve Ola Solbakken’in sakatlıkları bulunuyor. Feyenoord, bildiğimiz gibi Hollanda Eredivisie’de şampiyonluğua koşuyor. Geçtiğimiz hafta sonu Cambuur deplasmanında da kazanmayı başaran Feyenoord, rakibini 3 golle geçmeyi başardı. En yakın takipçisi Ajax’ın tam 8 puan önünde liderliğini devam ettiriyorlar. UEFA Avrupa Ligi’nde ise geçtiğimiz hafta De Kuip’de konuk ettikleri Roma’yı 1-0 ile geçen Arne Slot’un ekibi yarı finale göz kırptı. Bu hafta rövanş maçında Roma’ya konuk olacak Feyenoord’da Quinten Timber’ın sakatlığı sürüyor. Roma, ilk maçı bildiğimiz gibi 1-0 kaybetti. Bu mağlubiyetin ardından turu geçmeleri için bugün 2 farklı kazanmak zorundalar. Hafta sonu Serie A’da Udinese’yi 3 golle geçen Roma’da moraller yerinde. Feyenoord, ilk maçta çok etkili olamadı ve buna rağmen maçı kazanmayı bildi. Roma’nın rövanş maçında daha güçlü bir reaksiyon göstereceğini düşünüyorum. Dybala önderliğinde bu kez kazanmaya yakın taraflar. Roma kazanmayı başarır.

Ankaragücü – Giresunspor: MS 1, 1.71 (iddaa) – 1.93 (Bets10) ; Ankaragücü, Süper Lig’de geçtiğimiz hafta sonu Fenerbahçe’nin konuğu oldu. Kadıköy’de Ali Sowe’un golüyle öne geçtiler ama skor üstünlüğünü koruyamadılar. Valencia ve Crespo’nun gollerine engel olamayan Ankaragücü, sahadan 2-1’lik mağlubiyet ile ayrıldı. Süper Lig’de kümede kalma mücadelesi veren Tolunay Kafkas’ın öğrencileri bu hafta iç sahada Giresunspor’u konuk edecek. Maç öncesinde Ankaragücü’nde Enock Kwateng ve Uros Radakovic’in sakatlıkları devam ediyor. Giresunspor, Süper Lig’de uzun bir aradan sonra galibiyet ile tanıştı. Süper Lig’de geçen hafta sonu iç sahada konuk ettikleri Sivasspor’u tek golle 1-0 mağlup eden Karadeniz ekibi, 11 maç aradan sonra 3 puan sevinci yaşamış oldu. Hakan Keleş’in öğrencileri bu galibiyet ile puanını 27’ye yükseltti ve kümede kalma umutlarını sürdürdü. İstannbulspor’un kazandığı haftada puan kaybetmemeleri önemliydi. Bu hafta Ankaragücü’ne konuk olacak Giresunspor’da Borja Sainz’in kart cezalısı olduğunu belirtelim. Ankaragücü, geçen hafta Fenerbahçe deplasmanında iyi bir direnç gösterdi ama puan alamadılar. Öne geçmelerine rağmen son 10 dakikada yedikleri 2 golle maçı 2-1 kaybettiler. Giresunspor ise geçen hafta 3 puan almayı başardı. İç ashada konuk ettikleri Giresunspor’u tek golle geçerek kötü gidişatı sonlandırdılar. İki takımda Süper Lig’de kümede kalma savaşı veriyor. Ankaragücü, sahada ve seyirci avantajı ile önde olan taraf. Giresunspor’a nazaran daha kreatif oyunculara sahipler. Ankaragücü’nden galibiyet bekliyorum.

Toplam İddaa Oranı: 5.27

Bets10 Bahis Oranı: 41.49