Fransa Ligue 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Lens Monaco İddaa Tahmini 22.04.2023

İddaa fikstüründe 22 Nisan Cumartesi akşamı yer alan Fransa Ligue 1 mücadelesinde, Lens ile Monaco kozlarını paylaşacak. Türkiye saati ile 22:00’de başlama düdüğü çalınacak mücadele, beIN SPORTS 3 ekranlarından canlı yayınlanacak.

intobet, Lens galibiyetine 2.10, beraberliğe 3.55, Monaco galibiyetine ise 3.50 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.82, 2.5 Alt 1.99 oran kazandırıyor.

Lens 10 Kişiyle Kaybetti

Lens şampiyonluk yolunda çıktığı kader maçından mağlubiyetle ayrıldı. Fransa Ligue 1’de sezona damga vuran takımlar arasında yer alan Franck Haise ve öğrencileri, 30 hafta sonunda sadece 3 kez sahadan mağlubiyetle ayrılırken, 4. mağlubiyetini lider karşısında yaşadı. Konuk olduğu PSG deplasmanından 3-1’lik mağlubiyetle dönen ev sahibi, maça iyi bir başlangıç yaparken, Salis Abdul Samed henüz 19. dakikada gördüğü kırmızı kartla takımını tam 71 dakika boyunca 10 kişi oynamak zorunda bıraktı. 10 kişi kaldıktan sonra golleri kalesinde gören Lens, liderin 9 puan gerisine düşerken, 2. sıradaki yerini ise Marsilya’ya kaptırdı. Son 7 haftaya girilirken, sahasında Monaco’yu konuk edecek olan Lens, PSG mağlubiyetini telafi etmek istiyor. Ligin hala en az maç kaybeden ve en az gol yiyen takımı olarak yoluna devam eden ev sahibi, tehlike arz ediyor.

Monaco Deplasmanda 9 Maçtır Kaybetmiyor

Konuk ekip Monaco, Fransa Ligue 1’de 31. haftayı 3 puanla kapattı. Evinde konuk ettiği Lorient karşısında 3 puanı 3 golle almayı başaran Clement ve öğrencileri, kalesinde ise 1 gole izin verdi. 3 haftadır savunmada iyi performanslar sergileyememesine karşın, hücum hattındaki etkisiyle mağlubiyete yer vermeyen konuk ekip, üst sıralardaki yerini korumayı başardı. Son 4 haftadan 3 galibiyet, 1 beraberlikle 10 puan toplamayı başaran Monaco, 4 maçta 11 gol bulmayı başarırken, kalesinde ise 6 gole engel olamadı. Son haftalardaki deplasman performansıyla dikkat çeken konuk ekip, dış sahada 9 maçtır mağlubiyet yüzü görmüyor. Zorlu Lens deplasmanına çıkacak olan Monaco, seriyi galibiyetle sürdürmek istiyor. Konuk ekip 3. sırada yer alırken, Lens ile arasında 2 puan fark bulunuyor.

Lens – Monaco Maç Bilgileri

Lens – Monaco Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 3 ekranlarından Türkiye saati ile 22.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Bollaert-Delelis Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Lens cephesinde Salis Abdul Samed kart cezalısı. Wesley Said, Adam Buksa ve Jimmy Cabot’un ise sakatlığı devam ediyor. Monaco’da ise Malang Sarr, Breel Embolo ve Ruben Aguilar’ın sakatlıkları devam ediyor.

Lens’in 11’i Belli mi?

Lens’in muhtemel kadrosu: Brice Samba, Jonathan Gradit, Jean Onana, David Costa, Kevin Danso, Seko Fofana, Przemyslaw Frankowski, Angelo Fulgini, Lukasz Poreba, Lois Openda, Florian Sotoca.

Monaco’nun 11’i Belli mi?

Monaco’nun muhtemel kadrosu: Alexander Nübel, Caio Henrique, Benoit Badiashile, Axel Disasi, Eliot Matazo, Jean Lucas, Krepin Diatta, Wissam Ben Yedder, Mohamed Camara, Takumi Minamino, Aleksandr Golovin.

İddaa Tahmini

Bir tarafta ligin en az maç kaybeden ve en az gol yiyen takımı Lens, diğer tarafta ise son haftalarda iyi performanslar sergileyen ve Lens’i yakın rakibi bırakmayan Monaco var.  Dev maçta hata yapmak istemeyen iki takımında, ilk yarıda birbirlerine üstünlük şansı tanımayacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: İY 0, Oran 1.93

intobet Oranı: İY 0, Oran 2.20

Maç Sonucu: 3-0

Maç Sonu Editör Yorumu: 90 dakika boyunca kalesini gole kapatmayı başaran Lens, ilk yarıda rakip fileleri 2, ikinci yarıda ise 1 kez havalandırdı. 3 golle harika bir galibiyet alan ev sahibi, zirve takibini kayıpsız sürdürdü.