İtalya Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Salernitana Sassuolo Maç Tahmini 22.04.2023

22 Nisan Cumartesi günü İtalya Serie A Ligi sahnesinde 31. hafta heyecanı yaşanırken, Salernitana sahasında Sassuolo‘yu konuk edecek. Türkiye saati ile 16:00’da başlama düdüğü çalınacak maçı, S Sport 2 ve S Sport Plus ekranlarından canlı izleyebilirsiniz.

intobet, Salernitana galibiyetine 3.20, beraberliğe 3.50, Sassuolo galibiyetine ise 2.28 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.68, KGYOK 2.15 oran kazandırıyor.

Beraberliklerin Takımı Salernitana

İtalya Serie A Ligi’nin 30. haftasında Torino deplasmanına konuk olan Salernitana, maçın henüz 9. dakikasında ilk isabetli şutla rakip fileleri havalandırmayı başarırken, Tonny Vilhena’nın golü ev sahibi devre arasına 1-0 önde götürdü. Geri kalan 81 dakika boyunca rakip kaleye isabetli şut atmayı başaramayan Salernitana, sahadan 1-1’lik beraberlikle ayrıldı. Ligde 7 maçtır mağlubiyete yer vermeyen ev sahibi, son 6 haftanın tamamında 1’er puana razı geldi. Göreve Paulo Sousa geldikten sonra namağlup bir performans sergileyen Salernitana, maç kazanmakta zorlanmaya devam etse de, mağlubiyetleri bir kenara bıraktı. Düşme hattıyla puan farkını 7’ye kadar çıkarmayı başaran ev sahibi, teknik adam değişikliğinin ardından gelen yükselişle birlikte, Serie A Ligi’nde rahat bir nefes aldı.

Sassuolo Son Haftalarda Etkili

İtalya Serie A Ligi’nin 30. haftasında, Gregoire Defrel golü Sassuolo’yu galibiyete taşıdı. İç sahada Juventus’u konuk eden Alessio Dionisi ve öğrencileri, Avrupa sahnesine damga vuran rakibini mağlup ederek, son haftalardaki etkisini sürdürmeyi başardı. Savunmada son derece iyi bir sınav veren Sassuolo, yakaladığı en net fırsatta ise galibiyet golünü buldu. Son 7 haftadan 5 galibiyet, 1 beraberlik, 1 mağlubiyetle ayrılan konuk ekip, puanını 40’a kadar yükseltmeyi başardı ve 10. sırada kendisine yer buldu. Ligin orta sıralarına demir atan Sassuolo, düşme hattından uzak kalmayı başardı. Rahat konumda yer alan konuk ekip, son haftalardaki etkisin Salernitana deplasmanında sürdürmek istiyor. Konuk ekip ligde hedefsiz gibi görünse de, son haftalarda hafife alınmaması gereken performanslar sergiliyor.

Salernitana – Sassuolo Maç Bilgileri

Salernitana – Sassuolo Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 16.00’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Arechi Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Salernitana’da bu hafta önemli bir eksik bulunmuyor. Sassuolo cephesinde ise Domenico Berardi’nin sakatlığı devam ediyor.

Salernitana’nın 11’i Belli mi?

Salernitana’nın muhtemel kadrosu: Vincenzo Fiorillo, Lassana Coulibaly, Flavius Daniliuc, Domagoj Bradaric, Tonny Vilhena, Grigoris Kastanos, Antonio Candreva, Salomon Sambia, Erik Botheim, Federico Bonazzoli, Krzysztof Piatek.

Sassuolo’nun 11’i Belli mi?

Sassuolo’nun muhtemel kadrosu: Andrea Consigli, Marchizza, Rogerio, Martin Erlic, Kiriakopoulos, Nedim Bajrami, Davide Frattesi, Matheus, Pedro Obiang, Armand Lauriente, Gregoire Defrel.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nde 7 maçtır kaybetmeyen Salernitana ile son 7 haftada sadece 1 kez mağlup olan Sassuolo, bitime 8 hafta kala karşı karşıya gelecek. İki formda takımında ligdeki etkisini hız kesmeden sürdüreceğini ve karşılıklı gollerle birbirlerine zor anlar yaşatacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.48

intobet Oranı: KGVR, Oran 1.68

Maç Sonucu: 3-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Salernitana sahasında 3 golle kazandı. Ev sahibi maç boyunca iyi bir hücum performansı sergilerken, maç boyunca kalesini gole kapatmayı başardı.