Fransa Ligue 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Auxerre Lille İddaa Tahmini 22.04.2023

beIN CONNECT ekranlarından 22 Nisan Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 18:00’de canlı yayınlanacak olan Fransa Ligue 1 mücadelesinde, Auxerre ile Lille karşı karşıya gelecek.

intobet, Auxerre galibiyetine 4.70, beraberliğe 3.95, Lille galibiyetine ise 1.72 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.85, KGYOK 1.95 oran kazandırıyor.

Auxerre 3’te 3 Yaptı

Fransa Ligue 1’in 31. haftasında Nantes’i sahasında konuk eden Auxerre, Jubal Rocha ve Nuno da Costa’nın golleriyle galip gelmeyi başarırken, bitime 7 hafta kala küme düşme hattından kurtulmayı başardı. Fransa Ligue 1 sahnesinde 3 haftadır kazanan ev sahibi, 3 maç sonunda kalesinde sadece 1 gole izin verirken, rakip fileleri 6 kez havalandırmayı başardı. Nuno da Costa son haftaların yıldız ismi haline gelirken, ligin yeni temsilcisi son 10 haftada ise sadece Strasbourg’a kaybetti. Düşme hattının 3 puan üzerine çıkarak, uzun bir aranın ardından rahat nefes almayı başaran Christophe Pellissier’in öğrencileri, bu hafta sahasında Lille’i konuk edecek. Ev sahibin hem hücum hem de savunma hattında etkili olmayı başarıyor.

Lille Galibiyetlerine Geri Döndü

Fransa Ligue 1’de 5 maçlık yenilmezlik serisini 22 haftadır maç kazanamayan Angers karşısında 1-0’lık mağlubiyetle kaybeden Lille, rakibi karşısında üstün bir futbol sergilemesine rağmen, gol fırsatlarını cömertçe harcadı ve şok etkisi yaratan bir mağlubiyet aldı. Angers en net fırsatı gole çevirirken, Lille çok daha net fırsatlardan yararlanamadı. Geçtiğimiz hafta sahasında Montpellier’i konuk eden Fonseca ve öğrencileri, devre arasına 1-0 geride girdi. İlk yarıda etkisiz kalan Lille, ikinci yarıda David ve Cabella’nın golleriyle geri dönmeyi başardı ve sahadan 2-1’lik galibiyetle ayrıldı. Son 7 haftada 1 maç kaybeden konuk ekip, son 7 haftaya 5. sırada girmeyi başardı. Avrupa Ligi ve Şampiyonlar Ligi umutlarını koruyan Lille, galibiyetlerine deplasmanda devam etmek istiyor.

Auxerre – Lille Maç Bilgileri

Auxerre – Lille Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN CONNECT ekranlarından Türkiye saati ile 18.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Abbe-Deschamps Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Auxerre cephesinde Gideon Mensah’ın sakatlığı devam ediyor. Akim Zedadka ise kart cezalısı. Lille’de ise Tiago Djalo ve Adam Ounas’ın sakatlıkları devam ediyor. Benjamin Andre ise kart cezalısı.

Auxerre’nin 11’i Belli mi?

Auxerre’nin muhtemel kadrosu: Ionut Radu, Kenji Van Boto, Julian Jeanvier, Jubal Rocha, Rayan Raveloson, Birama Toure, Mathias Autret, Hamza Sakhi, Gaetan Perrin, Gauthier Hein, M’Baye Niang.

Lille’in 11’i Belli mi?

Lille’in muhtemel kadrosu: Benoît Costil, Leny Yoro, Jose Fonte, Alexsandro Ribeiro, Angel Gomes, Remy Cabella, Alan VirginiusGabriel Gudmundsson, Benjamin Andre, Mohamed Bayo, Timothy Weah.

İddaa Tahmini

Fransa Ligue 1’in formda takımlarından Auxerre ile Lille karşı karşıya geliyor. Son haftalarda iyi performanslar sergilemeyi başaran taraflardan Auxerre küme düşme tehlikesi yaşarken, Lille ise üst sıraları zorlamaya devam ediyor. Galibiyete ihtiyacı olan iki takımında, mücadelede skor üreteceğini düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.61

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.85

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Karşılıklı gollere sahne olan mücadeleden, kazanan çıkmadı. Lille devre arasına 1-0’lık üstünlükle girmeyi başarırken, ikinci yarıda Auxerre skoru eşitlemeyi başardı. Kazananları tebrik ederiz.