sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (2) 23.04.2023

İddaa fikstüründe 23 Nisan Pazar günü yer alan 3 güvendiğimiz müsabakayı, kupon haline getirdik. Hafta sonunda kazanmanız dileğiyle.

Freiburg – Schalke 04: MS 1, 1.56 (iddaa) – 1.79 (intobet) ; beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 1 ekranlarından 23 Nisan Pazar akşamı Türkiye saati ile 16:30’da canlı yayınlanacak olan Almanya Bundesliga mücadelesinde, Freiburg ile Schalke 04 karşı karşıya gelecek. Almanya Bundesliga’nın 28. haftasında Werder Bremen deplasmanına konuk olan Freiburg cephesinde, Höler ve Sallai iş birliği galibiyeti getirdi. Takımın üretken isimleri 1 gol, 1 asistlik katkı sağlamayı başarırken, 1-0 geriden gelerek alınan galibiyette kilit rol oynadı. Son 9 haftada sadece lider Bayern Münih’e karşı mağlup olan Christian Streich’in öğrencileri, üst sıraları bırakmadı. 28 yıl sonra Almanya Bundesliga’da ilk 28 haftadaki en iyi performans grafiğini sergileyen Freiburg, son 6 haftaya liderin 9 puan gerisinde giriyor. Şampiyonlar Ligi umutlarını korumayı başaran ev sahibi, iç sahada çıktığı 14 maçta sadece 12 gol yerken, Union Berlin’in ardından iç sahadaki en iyi savunma performanslarından birini sergiledi. Kümede kala savaşı veren Schalke 04 karşısına favori çıkacak olan Freiburg, galibiyetlerine devam etmek istiyor. Schalke 04 bu sezon ilk kez rakip filelere 90 dakika sonunda 5 gol göndermeyi başarırken, ligde kalmak adına çok kritik bir galibiyete ima attı. 28. haftaya Bundesliga’nın en zayıf halkası olarak giren Thomas Reis ve öğrencileri, en yakın rakibi Hertha Berlin karşısında 5-2’lik galibiyete imza attı. En alt sıradan kurtulmayı başaran Schalke 04, düşme hattının üzeriyle ise puan farkını bitime 6 hafta kala 3’e kadar indirdi. Deplasmanda ligin en az gol atan takımı olarak yoluna devam eden Schalke 04, kümede kalma mücadelesi devam ederken, bu kötü istatistiğe son vermek istiyor. Galibiyete ihtiyacı olan konuk ekip, rakibini 7 maçtır mağlup etmeyi başaramıyor. Sezon boyunca Almanya Bundesliga’da etkili olmayı başaran ve üst sıraları bırakmayan Freiburg, 7 maçtır galibiyet şansı vermediği ve sezonu küme düşme tehlikesi içerisinde geçiren Schalke 04 karşısında, etkisini 3 puanla sürdürecektir.

Juventus – Napoli: İY 0, 1.78 (iddaa) – 2.00 (intobet) ; İtalya Serie A Ligi’nde 23 Nisan Pazar akşamı bizleri derbi heyecanı bekliyor. Juventus’un sahasında Napoli’yi konuk edeceği dev mücadele, Türkiye saati ile 21:45’te sahne alacak. Karşılaşmanın yayın ekranı S Sport Plus ve S Sport 2. Juventus cephesinde alınan yeni karar yüzleri güldürürken, kaybedilen puanlar ise bitime 8 hafta fazlasıyla aranıyor. Bildiğimiz gibi liderin en yakın takipçisi olarak yoluna devam ederken, 15 puanı silinen Juventus, bu süreçten sonra ligde beklenmedik puan kayıpları yaşadı. Şampiyonluk umutları kalmayan ve rotasını UEFA Avrupa Ligi’ne çeviren ev sahibi, Avrupa sahnesinde çeyrek finalist olmayı başardı. İtalya Serie A Ligi’nde ise yeni bir kararla JUVE’nin puanları geri verildi. Puanı 59’a yükselen ve Şampiyonlar Ligi potasının içerisinde kendisine yer bulan Allegri’nin öğrencileri, son 2 haftada Lazio ve Sassuolo’ya kaybetmesine rağmen, 3. sırada kendisine yer buldu. Sporting deplasmanından istediğini alan, puan silme cezasının kalkmasıyla birlikte ise ligde moral bulan Juventus, gözünü derbi galibiyetine dikti. Napoli karşısında kazanmak isteyen ev sahibi, sezonun ilk  yarısında rakibine 5-1’lik skorla deplasmanda teslim oldu. UEFA Şampiyonlar Ligi’ne veda eden Napoli, rotasını tamamen İtalya Serie A Ligi şampiyonluğuna çevirdi. Çeyrek Final eşleşmesinde ezeli rakibi Milan’a diş geçirmeyi başaramayan Luciano Spalletti’nin öğrencileri, 1-0’lık mağlubiyet ve 1-1’lik beraberlikle, devler sahnesine veda etti. İtalya Serie A Ligi’nde ise 30 haftayı 24 galibiyet, 3 beraberlik, 3 mağlubiyetle geride bırakan konuk ekip, son 8 haftaya en yakın rakibinin 14 puan üzerinde, lider olarak girmeyi başardı. Tarihi bir sezon geçiren Napoli, rakip fileleri 66 kez havalandırmayı başarırken, kalesinde ise sadece 21 gole izin verdi. Lecce’yi deplasmanda mağlup ettikten sonra, Hellas Verona ile iç sahada golsüz berabere kalan konuk ekibin, Şampiyonlar Ligi’ne veda ettikten sonra, İtalya Serie A Ligi’nde eski günlerine geri döneceğini düşünüyorum. Puan farkını korumak isteyen Spalletti ve öğrencileri, Juventus derbisinde galibiyet arayacak. İtalya Serie A Ligi’nde puan silme cezası kalkan ve 3. sıraya kadar yükselen Juventus, yeniden Şampiyonlar Ligi yarışının içerisine girdi. Napoli ise son 8 haftaya lider girerken, Şampiyonlar Ligi vedasının ardından tamamen lige odaklandı. Dev derbide iki takımda kaybetmek istemiyor. Haftanın kritik maçında, Juventus ve Napoli’nin ilk 45 dakikada birbirlerine üstünlük şansı vermeyeceğini düşünüyorum.

Milan – Lecce: MS 1, 1.33 (iddaa) – 1.52 (intobet) ; İddaa fikstüründe 23 Nisan Pazar akşamı yer alan İtalya Serie A Ligi 31. hafta mücadelesinde, Milan ile Lecce karşı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 19:00’da başlama düdüğü çalınacak müsabaka, S Sport 2 ve S Sport Plus ekranlarından canlı yayınlanacak. İtalya Serie A Ligi’nde 3 haftadır kaybetmeyen Milan, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ise Yarı Finalist. Napoli eşleşmesinden zaferle çıkmayı başaran Pioli ve öğrencileri, İstanbul yolunda dev bir adım attı. Ezeli rakibine devler sahnesinde galibiyet şansı vermeyen Milan, ilk maçı iç sahada 1-0 kazanırken, deplasmandan ise 1-1’lik beraberlikle döndü. Napoli’ye karşı ev sahibinin son haftalarda ezici bir üstünlüğü var. Serie A Ligi’nde ise lider karşısına 3 hafta önce çıkan Milan, deplasmandan 4-0’lık galibiyetle dönmeyi başarmıştı. Bu galibiyetin ardından rotasını Şampiyonlar Ligi’ne çeviren ekip, hafta sonu fikstüründe Empoli ve Bologna ile berabere kaldı. Lige son derece moralli dönecek olan ev sahibi, Lecce karşısında galibiyet arayacak. Bitime 8 hafta kala 53 puanla 5. sırda yer alıyorlar. İtalya Serie A Ligi’nde son 8 haftaya girilirken, Lecce küme düşme tehlikesini yakından hisseden takımlar arasında yer alıyor. Tam 7 haftadır puan kayıplarına çözüm bulamayan Marco Baroni’nin öğrencileri, düşme hattıyla puan farkının 5’e kadar inmesine engel olamadı. Son 7 haftanın tamamında puan kaybı yaşayan konuk ekip, 7 haftayı 6 mağlubiyet, 1 beraberlikle geride bıraktı. Üst üste 6 mağlubiyetin ardından, düşme hattındaki Sampdoria’yı sahasında konuk eden Lecce, formsuz rakibine diş geçiremedi ve ilk yarısını 1-0 önde tamamladığı mücadeleden, 1-1’lik beraberlikle ayrıldı. Zorlu Milan deplasmanında galibiyete ihtiyacı olan Lecce, ligde uzun süredir 3 puan adına umut vermiyor. İtalya Serie A Ligi’nde üst sıraları bırakmayan, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ise Yarı Final biletini cebine koyan Milan’da moraller yüksek. Sahasında 7 haftadır puan kayıplarına engel olamayan Lecce’yi konuk edecek olan Milan, haftayı 3 puanla kapatacaktır.

Toplam İddaa Oranı: 3.69

intobet Bahis Oranı: 5.44