sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 23.04.2023

23 Nisan Pazar günü İtalya Serie A Ligi ve Almanya Bundesliga’da sahne alacak 3 mücadeleyi, kupon olarak hazırladık. Bol şanslar.

Bayer Leverkusen – Leipzig: MS 2, 2.34 (iddaa) – 2.70 (intobet) ; İddaa fikstüründe 23 Nisan Pazar akşamı yer alan Almanya Bundesliga 29. hafta mücadelesinde, Bayer Leverkusen ile Leipzig kozlarını paylaşacak. beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 1 ekranlarından yayınlanacak maçın başlama saati 18:30. Almanya Bundesliga’da tam 7 haftadır bileği bükülmeyen Bayer Leverkusen, UEFA Avrupa Ligi’nde ise Yarı Final biletini cebine koymayı başardı. Almanya Bundesliga’da son 7 haftadan 5 galibiyet, 2 beraberlikle çıkmayı başaran ev sahibinde, Xabi Alonso etkisi devam ediyor. Yeni hocasıyla iki kulvarda birden harika bir seri yakalayan Bayer Leverkusen, iç sahada 1-1 berabere kaldığı US Gilloise’yi deplasmanda 4-1 mağlup ederek, hafta içinde tur atlamayı başardı. Maç boyunca rakip kaleyi abluka altına almayı başaran ev sahibi, lige yorgun ama moralli dönüyor. Almanya Bundesliga’da yoluna 6. sırada devam eden ve Şampiyonlar Ligi potasını hedefleyen Bayer Leverkusen, ligdeki en yakın rakiplerinden Leipzig’i sahasında konuk edecek. Almanya Bundesliga’da 2 haftadır kazanmayı başaran Leipzig, bitime 6 hafta kala zirve takibini bırakmadı. Almanya DFB Kupası’nda Yarı Final biletini cebine koymayı başaran, Almanya Bundesliga’da ise zirve takibini 8 puan geride sürdürmeyi başaran Marco Rose ve öğrencileri, UEFA Şampiyonlar Ligi’ne is Son 16 Turu’nda veda etti. 3 kulvarda birden alınan sonuçları incelediğimizde, konuk ekibin Rose önderliğinde şu ana kadar iyi bir performans sergilediğini söyleyelim. Hertha Berlin deplasmanında alınan 1-0’lık galibiyetin ardından, iç sahada Augsburg engelini 1-0 geriden gelerek 3-2’lik galibiyetle geçmeyi başaran Leipzig, milli ara dönüşü yeniden lige yükselişe geçti. Bayer Leverkusen’i sezonun ilk yarısında 2-0 mağlup etmeyi başaran Leipzig, Avrupa sahnesinde yorgun dönen rakibini yeniden mağlup etmek istiyor. Bayer Leverkusen son haftalarda harika performanslar sergilese de, zorlu fikstürde yorgun düştü. Leipzig ise 2 haftadır kazanırken, zirve takibini sürdürüyor. Konuk ekip şampiyonluk umutlarından vazgeçmeyecek ve deplasmanda kazanacaktır.

Mönchengladbach – Union Berlin: MS 2, 2.67 (iddaa) – 3.10 (intobet) ; Mönchengladbach iç sahada Union Berlin’i konuk edecek. Almanya Bundesliga’da bitime 6 hafta kala bizleri bekleyen mücadele, 23 Nisan Pazar akşamı Türkiye saati ile 20:30’da sahne alacak. Maçın yayın ekranı beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 1. Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Mönchengladbach, Almanya Bundesliga’da 4 haftadır mağlubiyetlere yer vermemeyi başarsa da, hala üst sıralara yetişemedi. Daniel Farke önderliğinde etkisiz bir sezon geçirdiklerini söyleyebiliriz. Son 4 haftadan 3 beraberlik, 1 galibiyetle ayrılan Gladbach, 28 haftalık fikstürden ise sadece 9 galibiyet çıkarabildi. Maç kazanmakta fazlasıyla zorlanan ev sahibi, son haftalarda daha dirençli bir futbolla karşımıza çıkarken, üst üste beraberliklere imza attı. İç sahada 5 maçtır kaybetmeyen ev sahibi, bu hafta sahasında zirve takibi veren Union Berlin’i konuk edecek. Union Berlin son haftalardaki puan kayıplarına rağmen, son 6 haftaya zirve iddiasıyla girmeyi başarıyor. Son 2 haftada galibiyet hasret kalan Urs Fischer’in öğrencileri, liderin 7 puan gerisine düştü. En yakın rakibi Dortmund karşısında alınan mağlubiyetle birlikte, 4 maçlık yenilmezlik serisini kaybeden konuk ekip, puan kayıplarına geçtiğimiz hafta Bochum karşısında devam etti. 61. dakikada 10 kişi kalan Union Berlin, küme düşmeme mücadelesi veren rakibi karşısında üstünlüğünü koruyamadı ve sahadan 1-1’lik beraberlikle ayrıldı. Son 2 haftada aşanan puan kayıplarına rağmen, Bundesliga tarihindeki en iyi performansını sergileyen Union Berlin, galibiyetlerine geri dönmek ve umutlarını son 5 haftaya taşımak istiyor. Almanya Bundesliga’da son 6 haftaya girilirken, Union Berlin en yakın rakibi Dortmund ile birlikte zirve takibini sürdürüyor. Şampiyonluk umutları devam eden Union Berlin, hedefsiz kalan Gladbach karşısında galip gelmeyi başaracaktır.

Empoli – İnter: MS 2, 1.34 (iddaa) – 1.55 (intobet) ; 23 Nisan Pazar günü İtalya Serie A Ligi’nde 31. hafta heyecanı başlarken, günün ilk maçında Empoli ile İnter kozlarını paylaşacak. Türkiye saati ile 13:30’da sahne alacak mücadele, S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından canlı yayınlanacak. Empoli, İtalya Serie A Ligi’nde son 13 haftadan sadece 1 galibiyet çıkarabilirken, küme düşme hattına adım adım yaklaştı. Milli araya 8 maçlık galibiyet hasretiyle giren ev sahibi, milli ara dönüşünde Lecce’yi mağlup ederek kötü gidişata son verirken, ardından Mialn ile golsüz berabere kaldı. 2 haftadır iyi performanslar sergileyen Paolo Zanetti ve öğrencileri, geçtiğimiz hafta kümede kalma savaşı Cremonese’ye diş geçiremedi ve yeniden düşüşe geçti. Ligin en az maç kazanan takımı olarak sahaya çıkan Cremonese karşısında, 1-0’lık mağlubiyetten kurtulamadılar. Bitime 8 hafta kala düşme hattıyla arasında 8 puan fark bulunan Empoli, son 13 haftada sadece 1 kez kalesini gole kapatabildi. Ev sahibi savunma performansıyla güven vermekten çok uzakta. İtalya Serie A Ligi’nde bu sezon ilk kez üst üste 5 maçta puan kaybı yaşayan İnter, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ise Yarı Final biletini cebine koymayı başardı. Ligdeki başarısından taviz veren ve üst sıralardaki yerini tehlikeye atan konuk ekip, son 5 haftayı 4 mağlubiyet, 1 beraberlikle geride bıraktı. Geçtiğimiz hafta iç sahada Monza’ya kaybettiler. Benfica’yı deplasmanda 2-0 mağlup etmeyi başaran Simone Inzaghi ve öğrencileri, hafta içi fikstüründe ise 3-3’lük beraberlikle tur atladı. Skoru 3-1’e kadar getirmeyi başaran İnter, skoru rehavetine kapıldı ve mücadeleden 3-3’lük beraberlikle ayrıldı. Yeniden rotasını lige çeviren ve Serie A Ligi’ne moralli dönen İnter, bu hafta Empoli deplasmanında galibiyet arayacak. Konuk ekip bitime 8 hafta kala 6. sırada yer alıyor. İtalya Serie A Ligi’nde 5 haftadır puan kayıplarına engel olamayan İnter, ligde kaybettiği puanları Şampiyonlar Ligi’nde Yarı Final biletiyle telafi etti. İnter’in artık ligde puan kayıplarına son vereceğini ve Empoli karşısında kazanacağını düşünüyorum.

Toplam İddaa Oranı: 8.37

intobet Bahis Oranı: 12.97