sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (3) 23.04.2023

Fransa Ligue 1 ve İtalya Serie A Ligi sahnesinde, 23 Nisan Pazar günü yer alan mücadeleleri, kupon haline getirdik. Bol şanslar.

Monza – Fiorentina: KGVAR, 1.59 (iddaa) – 1.83 (Bets10) ; İtalya Serie A Ligi’nde son 8 haftaya girilirken, Monza sahasında Fiorentina’yı konuk edecek. 23 Nisan Pazar günü İddaa fikstüründe yer alan mücadele, saat 16:00’da başlarken, S Sport 2 ve S Sport Plus ekranlarından canlı yayınlanacak. Luca Caldirola attı, İnter deplasmanına konuk olan Monza evine 1-0’lık galibiyetle dönmeyi başardı. Haftanın önemli sürprizlerinden birine imza atan Raffaele Palladino ve öğrencileri, maç boyunca iyi savunma performansıyla dikkat çekti. 4 maç sonra ligde galip gelmeyi başaran ev sahibi, tarihinde ilk kez Serie A Ligi’nde mücadele etmesine karşın, bitime 8 hafta kala düşme hattından uzak kalmayı başardı. Son 6 haftada sadece liderin en yakın takipçisi Lazio’ya karşı mağlup olan ev sahibi, kolay maç kaybetmiyor. Düşme hattıyla arasında tam 15 puan fark bulunan Monza, sürpriz galibiyetlerine Fiorentina karşısında devam etmek istiyor. Ev sahibi hafife alınamaması gerektiğini uzun süre önce Serie A Ligi’nde ispatladı. İtalya Serie A Ligi’nde tam 8 haftadır mağlubiyete yer vermeyen Fiorentina, UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde ise yarı finalistler arasında yer almayı başardı. İtalya Serie A Ligi’nde son 8 haftadan 5 galibiyet, 3 beraberlikle çıkmayı başaran Vincenzo Italiano’nun öğrencileri, Lech Poznan eşleşmesine kadar ise UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde son 8 maçını kazandı. İlk maçta Lech Poznan deplasmanına konuk olan ve evine 4-1’lik müthiş bir galibiyetle dönen Fiorentina, hafta içi rövanşta 3-0 geriye düştü. Skoru getirdiği rehavetle büyük bir hatanın kıyısından dönen konuk ekip, son 12 dakikada skoru 3-2’ye getirmeyi başardı ve tur biletini cebine koydu. İki kulvarda birden etkili olmaya devam eden Fiorentina, Konferans Ligi dönüşünde Monza deplasmanına çıkıyor. Konuk ekip seriyi sürdürmek istiyor. Taraf bahsinin güç olduğu bu zorlu mücadelede, son haftayı galibiyetle kapatan ve moral depolayan Monza ve son haftalardaki başarısıyla dikkat çekse de, zorlu fikstürde yorgun düşen Fiorentina’nın, bu hafta karşılıklı gollere imza atacağını düşünüyorum.

Udinese – Cremonese: KGVAR, 1.58 (iddaa) – 1.78 (Bets10) ; 23 Nisan Pazar akşamı S Sport Plus ekranlarından Türkiye saati ile 16:00’da naklen yayınlanacak olan İtalya Serie A Ligi mücadelesinde, Udinese ile Cremonese karşı karşıya gelecek. İtalya Serie A Ligi’nde geçtiğimiz hafta Roma deplasmanına konuk olan Udinese, evine 3-0’lık mağlubiyetle döndü. Andrea Sottil ve öğrencileri, hem savunma zafiyetlerine hem de puan kayıplarına devam ediyor. Son 3 haftadan sadece 1 puan çıkarabilen Udinese, kalesinde tam 8 gole engel olmayı başaramazken, rakip filelere ise sadece 2 gol gönderebildi. Monza karşısında mağlubiyetten son dakika golüyle kurtulan ve bu süreçteki tek puanını alan ev sahibi, bitime 8 hafta kala 12. sıraya kadar geriledi. Üst sıra umutlarını tamamen kaybeden Udiense, sezonun ilk yarısı deplasmanda 3-1 mağlup ettiği Cremonese ile karşı karşıya gelecek. Ev sahibi düşme hattındaki rakibi karşısında toparlanmak istiyor. İtalya Serie A Ligi’nin yeni temsilcileri arasında yer alan Cremonese, ilk 30 haftayı 3 galibiyet, 10 beraberlik, 17 mağlubiyetle geride bırakırken, 19 puanla 19. sırada yer aldı. Göreve sezon ortasında gelen Davide Ballardini, son haftalarda takımını toparlamayı başardı ve Cremonese lige sıkı sıkı tutundu. Konuk olduğu Sampdoria deplasmanından galip çıkmayı başaran konuk ekip, galibiyetlerine geride bıraktığımız hafta Empoli karşısında 1-0’lık skorla devam etti. 28 haftadan 1 galibiyet çıkarabilen Cremonese, 2 haftadır ligde aldığı üst üste galibiyetlerle hem düşme hattının kurtuldu hem de bitime 8 hafta kala düşme hattının üzeriyle puan farkı 7’ye kadar indi. Cremonese’nin ligde kalma savaşı devam ediyor. Bir tarafta 3 maçtır kazanamayan ve savunma performansıyla sınıfta kalan Udinese diğer tarafta ise ligin zayıf halkaları arasında yer alan Cremonese var. İki takımda bu hafta kazanmak istiyor. Cremoense ise rakibine karşılık, sezon boyunca savunmada etkili olamadı. 31. haftada tarafların karşılıklı goller bulacağını düşünüyorum.

Nice – Clermont: MS 1, 1.60 (iddaa) – 1.85 (Bets10) ; 23 Nisan Pazar günü İddaa fikstüründe yer alan Fransa Ligue 1’in 32. hafta mücadelesinde, Nice ile Clermont kozlarını paylaşacak. beIN SPORTS MAX 2 ekranlarından naklen yayınlanacak mücadele, saat 16:00 itibariyle başlıyor. Nice sakatlıklarla boğuşurken, puan kayıpları üst üste geldi. Jordan Lotomba, Nicolas Pepe, Sofiane Diop, Youcef Atal ve Mattia Viti’nin yokluğunda rakiplerine diş geçirmekte zorlanan ev sahibi, son 6 haftayı 4 beraberlik, 2 mağlubiyetle geride bıraktı. Üst üste 4 maçta alınan 1’er puanın ardından, lider PSG karşısında 2-0’lık mağlubiyetten kurtulmayı başaramayan Nice, geçtiğimiz hafta ise küme düşme tehlikesindeki Brest’e deplasmanda 1-0’lık skorla kaybetti. 180 dakikadır gole hasret kalan ev sahibi, Fransa Ligue 1 sahnesinde son 7 haftaya girilirken, 45 puanla 9. sırada yer alıyor. Yeniden üst sıra yarışına dahil olmak isteyen Nice, Clermont karşısında kazanarak yükselişe geçmek istiyor. Fransa Ligue 1’in 31. haftasında Angers’i sahasında konuk eden Clermont, ligin en zayıf halkası Angers karşısında hataya yer vermedi. 1-0 geriye düştüğü ve 45 dakika boyunca 10 kişi mücadele etmek zorunda kaldığı karşılaşmadan, Grejohn Kyei ve Cham Saracevic’in golleriyle galip çıkmayı başaran konuk ekip, Fransa Ligue 1 sahnesinde 3’te 3 yapmayı başardı. Ajaccio, Troyes ve Angers gibi yakın rakipleri karşısında 2’şer golle galip gelmeyi başaran Pascal Gastien’in öğrencileri, bitime 7 hafta kala düşme potasıyla arasındaki puan farkını 14’e kadar çıkarmayı başardı. Konuk ekip zor günler geçiren Nice’a karşı galibiyetlerine devam etmek istiyor. Fransa Ligue 1’de yaşadığı üst üste puan kayıplarıyla üst sıralardan uzaklaşan Nice, yeniden yükselişe geçmek ve umutlarını korumak istiyor. Avrupa hedefindeki Nice, bu hafta Clermont karşısında galip gelmeyi başaracaktır.

Toplam İddaa Oranı: 4.01

Bets10 Bahis Oranı: 6.02