sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (4) 23.04.2023

Fransa Ligue 1 sahnesinde son 7 haftaya giriliyor. 23 Nisan Pazar günü bizleri bekleyen 3 mücadeleyi, kupon olarak derledik. Kazanmanız dileğiyle.

Lyon – Marsilya: MS 2, 2.36 (iddaa) – 2.65 (intobet) ; Lyon sahasında Marsilya’nı konuk edecek. Fransa Ligue 1’in derbisi 23 Nisan Pazar akşamı Türkiye saati ile 21:45’te sahne alacak. Dev maçın yayın ekranı beIN SPORTS 3. Lyon galibiyetlerine devam ediyor. Geçtiğimiz hafta Toulouse deplasmanına konuk olan Laurent Blanc ve öğrencileri, rakibinden daha az gol fırsatı yaratmasına karşın, fırsatları daha iyi değerlendiren taraf oldu ve evine 2-1’lik galibiyetle dönmeyi başardı. PSG ve Rennes karşısında alınan galibiyetlerle yükselişe geçen Lyon, galibiyetlerine  devam ediyor. Son 3 haftadır kazanan, son 7 haftada ise mağlubiyete yer vermeyen ev sahibi, 31 hafta sonunda ilk kez üst üste 7 maçtan mağlup olmadan çıktı. 50 puanla 7. sıraya yükselen Lyon, bitime 7 hafta kala Avrupa Ligi şansını devam ettiriyor. Sezonun ilk yarısındaki derbiyi deplasmanda 1-0 kaybeden Lyon, bu kritik haftada harika performansını derbi galibiyetiyle taçlandırmak istiyor. Fransa Ligue 1’de 32. haftaya girilirken, Igor Tudor ve öğrencileri en iyi deplasman karnesine sahip. PSG ile birlikte şampiyonluk mücadelesi vermeye devam eden Marsilya, 15 deplasman maçından 13 galibiyet, 1 beraberlik, 1 mağlubiyetle ayrıldı. Geçtiğimiz hafta iç sahada konuk ettiği Troyes karşısında 3-1’lik galibiyete imza atan konuk ekip, yenilmezlik serisini 6 haftaya çıkarmayı başarırken, lider ile arasındaki 11 puan farkı korudu. Şampiyonluk umutlarıyla son 7 haftaya giren Marsilya, hata kredisini doldurdu. 31 haftada 19 kez kazanan Igor Tudor’un öğrencileri, ezeli rakibi Lyon karşısında galibiyet arayacak. Zirve takibini sürdürmek isteyen Marsilya, kazanması puan farkını 8’e indirecek. Sezonun ilk yarısında ezeli rakibi iç sahada 1-0 mağlup etmeyi başaran konuk ekibin, bu kritik haftada yeniden galibiyete ihtiyacı var. Fransa Ligue 1’de son 7 haftaya şampiyonluk iddiasıyla giren Marsilya, bu sezon deplasman karnesiyle ligin en güven veren takımı. Lider ile arasındaki puan farkını korumak isteyen Marsilya, dev debide kazanarak bu kritik eşiği geçmeyi başaracak ve zirve umutlarını koruyacaktır.

Reims – Strasbourg: KGVAR, 1.56 (iddaa) – 1.78 (intobet) ; 23 Nisan Pazar günü Türkiye saati ile 14:00’te başlama düdüğü çalınacak olan Fransa Ligue 1 mücadelesinde, Reims ile Strasbourg karşı karşıya gelecek. Maçın yayın ekranı beIN SPORTS 4. Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Reims, Fransa Ligue 1’de 19 haftalık yenilmezlik serisini Marsilya mağlubiyetiyle kaybederken, son 4 haftadan sadece 4 puan çıkarabildi. William Still ve öğrencileri, ligde aynı etkiyi göstermekte zorlansa da, son 23 haftada sadece üst sıraların iddialı takımlarından Marsilya ve Rennes’e kaybetti. Teknik adam değişikliğinin ardından tarihi bir performans grafiği sergileyen Reims, bitime 8 hafta kala sahasında kümede kalma mücadelesi veren Strasbourg’u konuk edecek. Son 23 haftadan 10 galibiyet, 11 beraberlik, 2 mağlubiyetle ayrılan ev sahibi, 47 puanla 8. sırada yer alıyor. Avrupa umutlarını koruyan Reims, geçtiğimiz hafta Rennes deplasmanından aldığı 3-0’lık mağlubiyeti, Strasburg karşısında telafi etmek istiyor. Ev sahibi hala ligin en formda takımları arasında yer alıyor. Strasbourg’un kümede kalma savaşı devam ediyor. Fransa Ligue 1’de zor günler geçiren konuk ekip, 31 hafta sonunda 3 kez teknik adam değiştirmesine rağmen, henüz düşme potasından kurtulamadı. Geçtiğimiz hafta sahasında en yakın rakibi Ajaccio’yu konuk eden Strasbourg, 3-1’lik galibiyetle sahadan ayrılırken, ligde üst üste alınan 2 mağlubiyetin ardından, toparlanmayı başardı. Düşme hattının üzeriyle puan farkının 2’ye kadar indirmeyi başaran Strasbourg, bitime 7 hafta kala Reims deplasmanına konuk olacak. Sezonun ilk yarısında Reims ile iç sahada 1-1 berabere kalan Strasbourg’un, ligin boyu günden güne azalırken, deplasmanda galibiyete ihtiyacı var. Fransa Ligue 1’de son 7 haftaya girilirken, iki takımında umutlarını korumak için galibiyete ihtiyacı var. Üst sıra iddiasındaki Reims ve kümede kalma savaşı veren Strasbourg’un, mücadelede karşılıklı gollere imza atacağını düşünüyorum.

Montpellier – Rennes: MS 2, 1.98 (iddaa) – 2.30 (intobet) ; Montpellier iç sahada Rennes’i konuk edecek. 23 Nisan Pazar akşamı Türkiye saati ile 18:05’te başlama düdüğü çalınacak olan Fransa Ligue 1 mücadelesi, beIN SPORTS 3 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Fransa Ligue 1’de ilk 22 hafta sona erdiğinde küme düşme adayları arasında yer alan Montpellier, çareyi teknik adam değişikliğinde aradı. Yol yakınken göreve Michel Der Zakarian’ı getiren ev sahibi, yeni hocasıyla birlikte ilk 7 maçında mağlup olmadı. Teknik adam etkisini kısa sürede göstermeyi başarırken, 5 galibiyet, 2 beraberliğe imza atan Montpellier, düşme hattından uzaklaşarak, uzun bir aranın ardından Fransa Ligue 1’de rahat nefes aldı. Son 2 haftada üst üste mağlubiyetler almasına rağmen, düşme hattıyla hala arasında 8 puan fark bulunan ev sahibi, eski günlerine geri dönmek ve puan farkını açmak istiyor. Önce Toulouse ardından Lille’e karşı kaybeden Montpellier, bu hafta sahasında Rennes’i konuk edecek. Fransa Ligue 1’de son 7 haftaya girilirken, Montpellier deplasmanına konuk olacak olan Rennes, 31. haftada rahat bir galibiyete imza attı. Reims’i sahasında konuk eden Rennes, Jeremy Doku’nun golleriyle devre arasına 2-0 önde girmeyi başarırken, Arthur Theate ikinci yarıda farkı 3’e çıkardı. Üst sıra savaşında güven tazelemeyi başaran Bruno Genesio ve öğrencileri, Lens ve Lyon’a karşı aldığı üst üste mağlubiyetleri unutturmayı başardı. 53 puanla ligin 6. sırasında yer alan Rennes, bitime 7 hafta kala Şampiyonlar Ligi potasından 10, Avrupa Ligi potasından ise 8 puan uzaklıkta yer alıyor. Galibiyetlerine devam etmek zorunda olan Rennes, Montpellier deplasmanına formda ve moralli çıkacak. Geçtiğimiz hafta net bir galibiyetle yeniden yükselişe geçen ve güven tazelemeyi başaran Rennes, galibiyetlerine bitime 7 hafta kala Montpellier deplasmanında devam edecek ve haftayı 3 puanla kapatacaktır.

Toplam İddaa Oranı: 7.28

intobet Bahis Oranı: 10.84