Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Beşiktaş Galatasaray İddaa Tahmini 30.04.2023

Spor Toto Süper Lig’de liderliğini devam ettiren Galatasaray deplasmanda, Beşiktaş’ın konuğu olacak. Mücadele saat 19.00’da start alacak ve Beın Sports 1 kanalından takip edilebilecek.

Beşiktaş ile Galatasaray zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranlarını ele alacak olursak Beşiktaş galibiyetinin 2.80, beraberlik tercihinin 3.57, Galatasaray galibiyetinin ise 2.61 oran şeklinde açıldığını görüyoruz. Derbide Beşiktaş kazanır tercihine Bets10 sitesi, özel oran kampanyası ile 20.00 oran açmış durumda.

Beşiktaş Umutlarını Korudu

Beşiktaş, Süper Lig’de şampiyonluk umutlarını az da olsa devam ettiriyor. Geçtiğimiz hafta sonu son sıradaki Ümraniyespor’un konuğu olan Şenol Güneş’in ekibi sahadan 2-0’lık galibiyet ile ayrıldı ve 3 puanın sahibi oldu. Süper Lig’de üst üste 9 maçtır kaybetmeyen Siyah Beyazlılar, Galatasaray ve Fenerbahçe’nin geçen hafta puan kaybetmesi ile şampiyonluk umutlarını arttırdı. Bu hafta sonu ise Vodafone Park’da lider Galatasaray’ı konuk edecekler. Sezonun ilk yarısında oynanan maçı Beşiktaş 2-1 kaybetmişti. Vodafone Park’da bu kez 3 puan arayacaklar. Maç öncesinde Beşiktaş’ta Rachid Ghezzal, Dele Alli ve Tayyip Talha Sanuç’un sakatlıkları sürüyor.

Galatasaray Liderliğini Sürdürüyor

Galatasaray, Süper Lig’de şampiyonluk umutlarını koruyor. Geçtiğimiz hafta sonu iç sahada konuk ettikleri Fatih Karagümrük karşısında puan kaybı yaşayan Galatasaray, sahadan 3-3’lük beraberlik ile ayrılmıştı. 3-1 geriye düştükleri maçtan puan çıkartmayı başardılar. Süper Lig’de en yakın takipçisi Fenerbahçe’nin 6 puan önünde liderliğini devam ettiren Sarı Kırmızılılar, bu hafta sonu derbide Beşiktaş’ın konuğu olacak. Beşiktaş’ın ise tam 8 puan önündeler. Sezonun ilk yarısında oynana maçı Galatasaray evinde 2-1 kazanmayı başarmıştı. Karşılaşma öncesinde Galatasaray’da önemli bir eksik bulunmuyor.

Beşiktaş – Galatasaray Maç Bilgileri

Beşiktaş – Galatasaray Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Bein Sports 1 kanalından Türkiye saati ile 19.00’da canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Vodafone Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Beşiktaş’ta Rachid Ghezzal, Dele Alli ve Tayyip Talha Sanuç’un sakatlıkları sürüyor.

Beşiktaş'ın İlk 11’i Belli mi?

Beşiktaş’ın muhtemel kadrosu: Mert Günok, Valentin Rosier, Omar Colley, Romain Saiss, Arthur Masuaku, Salih Uçan, Gedson Fernandez, Amir Hadziahmetovic, Nathan Redmond, Cenk Tosun, Vincent Aboubakar

Galatasaray'ın İlk 11’i Belli mi?

Galatasaray’ın muhtemel kadrosu: Fernando Muslera, Sacha Boey, Abdülkerim Bardakçı, Victor Nelsson, Sam Adekugbe, Lucas Torreira, Sergio Oliviera, Kerem Aktürkoğlu, Dries Mertens, Milot Rashica, Mauro Icardi

İddaa Tahmini

Beşiktaş’ta moraller yerinde. Geçtiğimiz hafta sonu Ümraniyespor deplasmanında 2-0 kazanan Siyah Beyazlılar, zirve takibini devam ettirdi. Bu hafta lider Galatasaray’ı konuk edecek olan Beşiktaş’ın kazanması halinde kalan haftalarda şampiyonluk umutları artacak. Galatasaray ise geçen hafta iç sahada uzun bir aradan sonra puan kaybetti. Fatih Karagümrük ile 3-3 berabere kaldılar. Derbide Beşiktaş’ı favori olarak görüyorum. Şenol Güneş’in öğrencileri taraftarı önünde kazanmayı başarır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 2.33

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 20.00

Maç Sonucu: 3-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Derbide kazanan Beşiktaş oldu. 1-0 geriye düştükleri maçı 3-1 kazanan Siyah Beyazlılar, şampiyonluk umutlarını devam ettirdi.