sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (3) 29.04.2023

İddaa fikstüründe 29 Nisan Cumartesi akşamı yer alan 3 güvendiğimiz mücadeleyi, kupon haline getirdik. Değerlendirmenizi ve hafta sonunda kazanmanızı dileriz.

Napoli – Salernitana: KGVAR, 1.93 (iddaa) – 2.25 (intobet) ; İtalya Serie A Ligi’nin lideri Napoli ile son 8 haftada mağlubiyete yer vermeyen Salernitana, 29 Nisan Cumartesi akşamı karşı karşıya gelecek. S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından canlı yayınlanacak mücadele, saat 16:00’da sahne alacak. İtalya Serie A Ligi’nde geçtiğimiz hafta lider Napoli kazandı, en yakın rakibi Lazio ise kaybetti. Şampiyonluğa bir adım daha yaklaşan Napoli, bitime 7 hafta kala en yakın rakibiyle puan farkını 17’e kadar çıkarmayı başardı. Ev sahibi son 7 haftada 2 kez kazanması halinde, şampiyonluğunu ilan edecek. Juventus derbisini deplasmanda son dakika golüyle kazanan Luciano Spalletti ve öğrencileri, 31 hafta sonunda 25. galibiyetini yaşadı. Harika bir sezon geçiren Napoli, 33 yıllık şampiyonluk hasretine son vermeye çok yaklaştı. Şampiyonlar Ligi’ne veda ettikten sonra tamamen şampiyonluğa odaklanan ev sahibi, derbi galibiyetiyle güven tazeledi. Lige tam anlamıyla damga vuran Napoli, şampiyonluğa 2 adım kala Salernitana karşısında hata yapmak istemiyor. Salernitana, İtalya Serie A Ligi’nde 8 haftadır mağlubiyete yer vermiyor. Geçen sezon harika bir geri dönüşle ligde kalmayı başaran konuk ekip, bir kez daha harika bir geri dönüşe imza attı. Göreve 8 hafta önce Paulo Sousa’yı getiren Salernitana, yeni hocasıyla mağlubiyete yer vermedi. 6 beraberlik, 2 galibiyetle yoluna devam eden konuk ekip, düşme hattıyla puan farkını 7’ye kadar çıkardı ve ligin sona ermesine 7 hafta kala rahat bir nefes almayı başardı. Son 8 hatanın 7’sinde skor üretmeyi başaran Salernitana, bu 7 maçta 12 kez rakip fileleri havalandırmayı başardı. Lider karşısına son derece moralli çıkacak olan Salernitana, deplasmanda sürpriz arayacak. İtalya Serie A Ligi’nin lideri Napoli, son 7 haftada 2 kez kazanarak, şampiyonluğunu ilan edebilir. 33 yıllık hasrete son vermeye çok yaklaşan Napoli sahasında 8 maçtır kaybetmeyen Salernitana’yı konuk edecek. Konuk ekibin ise küme düşme tehlikesi devam ediyor. İki takımda bu hafta karşılıklı gollere imza atacaktır.

Torino – Atalanta: MS 2, 2.16 (iddaa) – 2.50 (intobet) ; İddaa fikstüründe 29 Nisan Cumartesi akşamı yer alan İtalya Serie A Ligi mücadelesinde, Torino ile Atalanta karşı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 21:45’te sahne alacak mücadele, S Sport 2 ve S Sport Plus ekranlarından canlı yayınlanacak. İtalya Serie A Ligi’nde 4 haftadır puan kayıplarına engel olamayan Torino, geçtiğimiz hafta Lazio deplasmanında harika bir galibiyete imza attı. Liderin en yakın takipçisini deplasmanda mağlup etmeyi başaran Ivan Juric’in öğrencileri, sadece aldığı galibiyetle değil, maç boyunca rakibine karşı sergilediği futbolla da dikkat çekti. Rakibine gol pozisyonuna girme şansı tanımayan ev sahibinde, galibiyet golü Ivan Ilic’ten geldi. Tam 4 hafta sonra galip gelen ve puanını 42’ye çıkarmayı başaran Torino, bitime 7 hafta kala ligin 11. sırasında kendisine yer buldu. Alt sıralardan uzak kalmayı başaran ev sahibi, galibiyetlerine taraftarı önünde Atalanta’ya karşı devam etmek istiyor. İtalya Serie A Ligi’nde 31 hafta sona ererken, 15 galibiyet, 7 beraberlik, 9 mağlubiyetle 52 puan toplamayı başaran Atalanta, bitime 7 hafta kala kendisine 7. sırada yer buldu. Sezonun ikinci yarısında istikrardan uzak kalan konuk ekip, 2 haftadır yaşanılan puan kayıplarına, Roma derbisinde son verdi. İç sahada 3-1’lik galibiyetle kötü gidişata son vermeyi başaran Gian Piero Gasperini ve öğrencileri, Avrupa umutlarını koruyan bir galibiyetle yoluna devam ediyor Roma karşısında sergilenen futbol konuk ekipte moralleri yerine getirirken, Atalanta bu hafta Torino deplasmanına konuk olacak. Rakibini iç sahada 3-1’lik skorla mağlup etmeyi başaran ekip, deplasmanda bir kez daha galibiyetin favorisi. İtalya Serie A Ligi’nde geçtiğimiz haftaya aldığı derbi galibiyetiyle damga vurmayı başaran Atalanta, bitime kısa bir süre kala yeniden yükselişe geçti. Üst sıralara yetişmek için galibiyetlerine devam etmek zorunda olan Atalanta, Torino deplasmanından 3 puanla çıkmayı başaracaktır.

Leipzig – Hoffenheim: MS 1 ve 2.5 ALT, 3.94 (iddaa) – 4.20 (intobet) ; Almanya Bundesliga’da yoluna 5. sırada devam eden Leipzig, 29 Nisan Cumartesi akşamı sahasında, 14. sıradaki Hoffenheim’ı konuk edecek. Türkiye saati ile 16:30’da sahne alacak mücadele, beIN SPORTS MAX 2 ve tivibu SPOR 1 ekranlarından canlı yayınlanacak. Almanya Bundesliga’nın 29. haftasında Bayer Leverkusen deplasmanına konuk olan Leipzig, üstün futboluna rağmen mağlubiyetten kurtulamadı. Maç boyunca önemli gol fırsatlarından yararlanamayan Marco Rose ve öğrencileri, ligde galibiyet serisine devam edemedi ve bitime 5 hafta kala liderin 9 puan gerisine düştü. Liderin el değiştirdiği haftada fırsatı değerlendirmeyi başaramayan ev sahibi, Hertha Berlin ve Augsburg karşısında aldığı üst üste mağlubiyetlerin ardından, haftayı puansız kapattı 5. sırada yer alan ve üst sıra takibini bırakmayan Leipzig, şampiyonluk umutları azalsa da, sürpriz bir 5 haftayla zirve şansına sahip. 3 haftadır iyi oyununa karşın, 6 puan toplamayı başaran ev sahibi, bir hata daha yapmak istemiyor. Hoffenheim’da küme düşme tehlikesi, bitime 5 hafta kala devam ediyor. Göreve Pellegrino Matarazzo’nun gelişiyle birlikte toparlanma sinyalleri veren konuk ekip, yeni hocasıyla 4 haftalık fikstürden 10 puanla çıkmayı başarırken, küme düşme hattından kurtuldu. Konuk ekipte seri Köln maçına kadar devam ederken, geçtiğimiz hafta iç sahada konuk ettikleri Köln karşısında 3-1’lik mağlubiyetten kurtulamadılar. Düşme hattıyla puan farkı 4’e kadar indi. Son 5 maçının 3’ünde 2.5 gol barajı aşılan konuk ekip, teknik adam değişikliğinin ardından, bol gollü mücadelelere imza atıyor. Zorlu bir deplasmana konuk olacak olan Hoffenheim, Leipzig’e karşı kader maçlarından birine çıkacak. İyi futboluna rağmen geçtiğimiz hafta galibiyetlerine devam etmeyi başaramayan Leipzig, bu sezon Bundesliga’da iç saha etkisiyle güven verdi. Leipzig’in iç sahada rakibini mağlup edeceğini ve zorlu mücadelede 2.5 gol barajının aşılmayacağını düşünüyorum.

Toplam İddaa Oranı: 16.42

intobet Bahis Oranı: 23.62