Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Beşiktaş Galatasaray Maç Tahmini 30.04.2023

Türkiye Süper Lig‘de derbi heyecanı yaşanıyor. Şampiyonluk yolunda son viraja girilirken, Beşiktaş sahasında Galatasaray’ı konuk edecek. beIN SPORTS 1 ekranlarından saat 19:00’da naklen yayınlanacak dev maçın hakemi Ali Şansalan.

Bets10, Beşiktaş galibiyetine 2.76, beraberliğe 3.73, Galatasaray galibiyetine ise 2.57 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.77, 2.5 Alt 2.14 oran kazandırıyor. Bets10 tarafından belirlenen özel oranlarda, Galatasaray galibiyetine derbide 20.00 oran verildiğini belirtelim.

Beşiktaş Derbi Öncesi Moralli

Beşiktaş cephesinde Şenol Güneş hamlesi, Siyah Beyazlılar son 5 haftaya girilirken şampiyonluk yarışının içerisine soktu. Teknik adam değişikliğinin ardından bambaşka bir takım kimliğine bürünen ve 9 haftadır Süper Lig’de bileği bükülmeyen ev sahibi, derbi galibiyetiyle umutlarını korumak istiyor. Galatasaray ve Fenerbahçe’nin puan kaybettiği haftada, Ümraniyespor’u deplasmanda 2-0’lık skorla mağlup etmeyi başaran Beşiktaş, lider ile arasındaki puan farkını 8’e kadar indirdi. Sahasında lider Galatasaray’ı konuk edecek olan Siyah Beyazlılar, son 9 haftayı 7 galibiyet, 2 beraberlikle geride bıraktı. Fenerbahçe derbisinde tarihi bir geri dönüşe imza atan ekip, moraller yüksek. Galatasaray’a taraftarı önünde 8 maçtır kaybetmeyen Beşiktaş, şampiyonluk yarışında tam anlamıyla ben de varım demek istiyorsa, derbide kazanmaktan başka çaresi yok.

Galatasaray Şampiyonluk Yolunda

Galatasaray, Türkiye Süper Lig’de son 6 haftaya en yakın rakibinin 6 puan üzerinde lider giriyor. Okan Buruk ve öğrencileri, yıldızlarıyla sezona damga vurmayı başarırken, İcardi, Mertens, Oliviera ve Lucas Torreira ilk sezonlarında harika performanslar sergiledi. Fatih Karagümrük ile geçtiğimiz hafta iç sahada alınan 3-3’lük beraberliğe rağmen, hala şampiyonluk yolunda büyük bir avantaja sahipler. 1-0 öne geçtiği maçta mağlubiyetten zor kurtulan Galatasaray, özellikle ikinci yarıda rakip kaleye kurduğu baskıyla dikkat çekti. Son 19 haftada sadece 1 kez mağlup olan Okan Buruk ve öğrencileri, adım adım şampiyonluğa yürüyor. Tüm rotasını Beşiktaş derbisine çeviren Galatasaray, büyük avantajı kaybetmek istemiyor. Sezonun son maçını iç sahada Fenerbahçe’ye karşı oynayacaklar. Hem puan hem de fikstür avantajına sahip olan Sarı Kırmızılılar, bu sezon Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor derbilerinde mağlubiyet yaşamadı.

Beşiktaş – Galatasaray Maç Bilgileri

Beşiktaş – Galatasaray Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 1 kanalından Türkiye saati ile 19.00’da canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Vodafone Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Beşiktaş’ta bu hafta Tayyip Talha Sanuç, Rachid Ghezzal ve Dele Alli’nin sakatlıkları devam ediyor. Galatasaray’da ise önemli bir eksik bulunmuyor.

Beşiktaş'ın İlk 11’i Belli mi?

Beşiktaş’ın muhtemel kadrosu: Mert Günok, Valentin Rosier, Omar Colley, Romain Saiss, Arthur Masuaku, Salih Uçan, Gedson Fernandez, Amir Hadziahmetovic, Nathan Redmond, Cenk Tosun, Vincent Aboubakar.

Galatasaray'ın İlk 11’i Belli mi?

Galatasaray’ın muhtemel kadrosu: Fernando Muslera, Sacha Boey, Abdülkerim Bardakçı, Victor Nelsson, Sam Adekugbe, Lucas Torreira, Sergio Oliviera, Kerem Aktürkoğlu, Dries Mertens, Milot Rashica, Mauro Icardi.

İddaa Tahmini

Bir tarafta şampiyonluk umutlarına tutunmak isteyen Beşiktaş, diğer tarafta ise şampiyonluk yolunda büyük bir avantaja sahip olan Galatasaray var. Yıldızlarıyla bu sezon harika bir derbi performansı sergileyen Galatasaray, bir kez daha derbiden zaferle çıkacak ve şampiyonluk yolunda bir adım daha atacaktır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 2.19

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 20.00

Maç Sonucu: 3-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Derbide zafer Beşiktaş’ın. Dev maçta 1-0 geriden gelmeyi başaran Siyah Beyazlılar, ezeli rakibine 3 golle üstünlük kurmayı başardı. Lider Galatasaray ise kritik bir puan kaybı yaşadı.