sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (4) 30.04.2023

30 Nisan Pazar gününe 3 güvendiğimiz mücadeleyi kupon haline getirdik. Almanya Bundesliga, İtalya Serie A Ligi ve Fransa Ligue 1 mücadeleleriyle kazanmanızı dileriz.

Wolfsburg – Mainz 05: KGVAR, 1.48 (iddaa) – 1.68 (intobet) ; Wolfsburg sahasında Mainz 05’i konuk edecek. Almanya Bundesliga’nın 30. hafta mücadelesi, 30 Nisan Pazar akşamı Türkiye saati ile 18:30’da başlarken, beIN SPORTS MAX 1 ve tivibu SPOR 2 ekranlarından canlı yayınlanacak. Almanya Bundesliga’da ilk 29 haftayı 11 galibiyet, 10 beraberlik, 8 mağlubiyetle geride bırakan Wolfsburg, 43 puanla kendisine 8. sırada yer buldu. Üst üste 3 maçta yaşanan puan kayıplarıyla üst sıra hedefinden uzaklaşmaya başlayan Niko Kovac’ın öğrencileri, Bochum deplasmanında harika bir galibiyetle kötü gidişata son verdi. Deplasmandan 5-1’lik galibiyetle dönmeyi başaran ev sahibi, 6. sıradaki Bayer Leverkusen ile arasındaki puan farkını 4’e kadar indirmeyi başardı. Son 4 iç saha maçından 1’er puanla ayrılan Wolfsburg, maç kazanmakta zorlansa da, rakiplerine kolay kolay galibiyet şansı tanımadı. Son 9 haftada sadece 1 kez mağlup olduklarını belirtelim. Almanya Bundesliga’da son 5 haftalık fikstüre girilirken, Mainz 05’i tam 10 haftadır mağlup edebilen olmadı. Bo Svensson önderliğinde harika bir seri yakalayan konuk ekip, bu seriyi geçtiğimiz haftanın lideri Bayern Münih karşısında galibiyetle taçlandırdı. Rakibini liderlik koltuğundan etmeyi başaran Mainz 05, kendi puanını ise 45’e kadar yükseltti ve 7. sırada yer aldı. Avrupa umutlarıyla son haftalara giren konuk ekip, son 10 haftanın tamamında skor üretmeyi başardı. 10 maçta 22 kez rakip fileleri havalandırmayı başaran, Bayern Münih karşısında ise 3 puanı 3 golle alan Mainz 05, hücum hattındaki etkisiyle Bundesliga sahnesinde güven vermeye devam ediyor. Almanya Bundesliga’da bitime 5 hafta kalırken, iki takımda Avrupa için mücadele ediyor. Geçtiğimiz hafta harika galibiyetlere imza atan Wolfsburg  ve Mainz 05, gollerine bu hafta devam edecek ve 90 dakika sonunda rakip fileleri havalandıracaktır.

Sassuolo – Empoli: KGVAR, 1.55 (iddaa) – 1.75 (intobet) ; 30 Nisan Pazar günü Türkiye saati ile 16:00’da başlama düdüğü çalınacak olan İtalya Serie A Ligi mücadelesinde, Sassuolo ile Empoli karşı karşıya gelecek. Maçın yayın ekranı S Sport Plus. İtalya Serie A Ligi’nde ilk 31 haftayı 11 galibiyet, 7 beraberlik, 13 mağlubiyetle geride bırakan Sassuolo, 40 puanla ligin 13. sırasında yer aldı. Sezonun son 5 haftasına girilirken, küme düşme hattıyla puan farkını açarak rahat bir nefes alan Alessio Dionisi’nin öğrencileri, son 8 haftada sadece 2 kez mağlup oldu. Taraftarı önünde 5 maçtır mağlubiyete yer vermeyen Sassuolo, bu hafta sahasında Empoli’yi konuk edecek. Ligde hedefsiz kalmasına karşın, alt sıralarla puan farkını açmaya devam etmek isteyen ev sahibi, son iç saha maçında Juventus engelini 1-0’lık galibiyetle geçmeyi başarırken, geçtiğimiz hafta konuk olduğu Salernitana deplasmanından ise 3-0’lık mağlubiyetle döndü. Ligin son haftalarında iç sahada etkili olmayı başaran ekip, deplasmanda ise aynı etkiyi gösteremedi. İtalya Serie A Ligi’nin 31. haftasında İnter’i sahasında konuk eden Empoli, taraftarı önünde 3-0’lık mağlubiyetten kurtulamadı. Maç boyunca pozisyon dahi bulmakta zorlanan Paolo Zanetti’nin öğrencileri, son 8 haftada 6. kez sahadan mağlubiyetle ayrılırken, düşme potasıyla puan farkı 6’ya kadar indi. Son haftaların en formsuz takımları arasında yer alan Empoli, bu hafta iç sahada mağlup ettiği Sassuolo’ya karşı deplasmanda çıkacak. Adım adım küme düşme hattına yaklaşan ve sezonun ikinci yarısında galibiyet adına zorlanan konuk ekip, ligin son 12 haftasında sadece en yakın rakiplerinden Lecce’yi mağlup edebildi. Galibiyet adın son haftalarda zorlanan Sassuolo ve Empoli, sezonun bitime 7 hafta kala karşı karşıya gelecek. Kötü gidişata son vermek isteyen iki takımında, zorlu 90 dakikada skor üretmeyi başaracağını düşünüyorum.

Rennes – Angers: MS 1 (-2), 2.79 (iddaa) – 3.22 (intobet) ; İddaa fikstüründe 30 Nisan Pazar akşamı bizleri bekleyen Fransa Ligue 1 mücadelesinde, Rennes ile Angers karşı karşıya gelecek. beIN CONNECT ekranlarından canlı yayınlanacak mücadele, Türkiye saati ile 16:00’da sahne alacak. Geçtiğimiz hafta Montpellier deplasmanına konuk olan Rennes, 10 kişiyle mücadeleyi tamamlayan rakibine 1-0’lık skorla teslim oldu. Maç boyunca yakaladığı net fırsatlardan yararlanamayan Bruno Genesio ve öğrencileri, 54. dakikadan itibaren 10 kişi mücadele etmek zorunda kalan Montpellier’e kaybetti. Son 4 haftada 3. yenilgisini yaşayan ev sahibi, 53 puanla 6.’lığa geriledi. Avrupa hayallerinden uzaklaşmaya başlayan ve sezonun ikinci yarısı itibariyle istikrardan uzak kalan Rennes, kötü gidişata çözüm arıyor. Sezonun ilk yarısında Ligue 1’in en üretken takımları arasında yer alırlarken, son haftalarda skor üretmekte zorlanıyorlar. Fransa Ligue 1’in 33. haftasında Renne deplasmanına konuk olacak olan Angers, puan kaybetmesi halinde küme düşmeyi garantileyebilir. İlk 32 haftayı 3 galibiyet, 5 beraberlik, 24 mağlubiyetle geride bırakan konuk ekip, uzun bir süre önce ligin en alt sırasına demir attı ve bir daha kurtulamadı. Alexandre Dujeux yönetiminde yoluna devam eden Angers, son 2 haftada aldığı mağlubiyetlerle, lige veda etmeyi kabullenmiş bir görüntü sergiledi. Son 6 haftada tüm maçlarını kazansa dahi, rakiplerinin puan alması halinde lige veda edecek olan ekip, umutlarını 1 hafta daha korumak için Rennes deplasmanında galibiyet arayacak. Angers ligin en güven vermeyen takımı olurken, bir mucizeyi gerçekleştirmeyi başaramaz. Fransa Ligue 1’de puan kayıplarına taraftarı önünde son vermek isteyen Rennes, en alt sırada yer alan ve kümede kalma umutlarını kaybeden Angers karşısında, rahat bir galibiyet alacak ve ligde yeniden yükselişe geçecektir.

Toplam İddaa Oranı: 6.40

intobet Bahis Oranı: 9.46