sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (3) 30.04.2023

30 Nisan Pazar günü İddaa fikstüründe yer alan İtalya Serie A Ligi mücadelelerini, kupon olarak hazırladık. Değerlendirmenizi tavsiye ederiz.

Bologna – Juventus: MS 2, 1.98 (iddaa) – 2.22 (intobet) ; Bologna sahasında Juventus’u konuk edecek. İtalya Serie A Ligi’nin 30. hafta mücadelesi, 30 Nisan Pazar akşamı Türkiye saati ile 21:45’te başlarken, S Sport 2 ve S Sport Plus ekranlarından canlı yayınlanacak. İtalya Serie A Ligi’nde son 7 haftaya Avrupa hedefiyle girmeyi başaran Bolonga, konuk olduğu Hellas Verona deplasmanından mağlubiyetle döndü. Son 5 hafta mağlubiyete yer vermeyen Thiago Motta’nın öğrencileri, kümede kalmak için mücadele eden Hellas Verona’ya karşı, son dakika golüyle mağlup oldu. İkinci yarıda daha iyi oynayan tarafta olsalar da, galibiyet ararken mağlubiyet golünü yediler. 31 haftadan 12 galibiyet, 8 beraberlik, 11 mağlubiyetle 44 puan toplamayı başaran Bologna, ligin 8. sırasında yer alıyor. Üst sıraları zorlamaya devam eden ev sahibi, bu hafta Juventus karşısında galibiyet arayacak. Juventus, İtalya Serie A Ligi’nde 3 haftadır mağlubiyetlerden kurtulamıyor. UEFA Avrupa Ligi’nde şampiyonluğa odaklanan ve yarı final biletini cebine koymayı başaran Allegri ve öğrencileri, ligde ise üst üste mağlubiyetler almaktan kurtulamadı. Geçtiğimiz hafta sevindirici bir haberle yeniden üst sıralara dahil olmayı başaran Juventus, 15 puanının geri verilmesiyle birlikte 3. sıraya yükseldi. Derbiye moralli çıkan konuk ekip, iç sahada konuk ettiği lider Napoli karşısında, son dakika golüyle 1-0 mağlup oldu. 3. sırada yer almaya devam eden ve bir anda kendisini Şampiyonlar Ligi potasının içerisinde bulan Juventus, bu fırsatı iyi değerlendirecek ve son haftalarda yeniden Serie A Ligi’nde yükselişe geçmeyi başaracaktır. İtalya Serie A Ligi’nde aldığı 15 puan silme cezasının ardından istikrardan uzak kalan ve üst sıralardan umudunu kesen Juventus, silinen puanların geri verilmesiyle, 3. sıraya kadar yükseldi. Ligdeki yerini korumak isteyen Juventus, Bologna deplasmanında kazanarak, kötü gidişata son vermeyi başarır.

Fiorentina – Sampdoria: H1, 1.73 (iddaa) – 1.97 (intobet) ; İtalya Serie A Ligi’nde son 7 haftaya girilirken, Fiorentina sahasında Sampdoria’yı konuk edecek. 30 Nisan Pazar akşamı Türkiye saati ile 19:00’da başlama düdüğü çalınacak mücadele, S Sport 2 ve S Sport Plus ekranlarından naklen yayınlanacak. Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Fiorentina, İtalya Kupası’ndan final biletiyle dönüyor. Cremonese’yi deplasmanda 2-0 mağlup etmeyi başaran Vincenzo Italiano’nun öğrencileri, rövanştan aldığı golsüz beraberlikle tur atladı. UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde ise yarı finalist olarak karşımıza çıkan ev sahibi, 3 kulvarda birden yoluna devam ediyor. İtalya Serie A Ligi’nde ise son 9 haftadan sadece 1 mağlubiyet alan Fiorentina, 8 haftalık yenilmezlik serisiyle çıktığı Monza deplasmanından 3-2’lik mağlubiyetle döndü. Ligde yeniden yükselişe geçmek isteyen ev sahibi, bu zorlu fikstürde Sampdoria engelini galibiyetle geçmek istiyor. İtalya Serie A Ligi’nde ilk 31 haftayı 3 galibiyet, 8 beraberlik, 20 mağlubiyetle geride bırakan Sampdoria, son 7 haftaya en zayıf halka olarak giriyor. Kalesini tam 50 kez gole kapatamayan konuk ekip, rakip filelere ise sadece 20 gol gönderebildi. Dejan Stankovic yönetiminde küme düşme tehlikesini yakından hisseden Sampdoria, son 4 haftadan galibiyet çıkaramadı. 2 mağlubiyet, 2 beraberliğe imza atan Sampdoria, hem ligin en az gol atan takımı hem de en az maç kazanan takımı olarak dikkat çekiyor. Düşme hattının üzeriyle puan farkı 10’a kadar yükselirken, bitime 7 hafta kala Sampdoria’nın galibiyete ihtiyacı var. İtalya Serie A Ligi’nn en formda takımları arasında yer alan Fiorentina, son haftalarda 3 kulvardaki etkisiyle dikkat çekiyor. Ev sahibi ligin en zayıf halkası Sampdoria karşısında rahat bir galibiyet alacaktır.

Cremonese – Hellas Verona: MS 2, 2.11 (iddaa) – 2.45 (intobet) ; S Sport Plus ekranlarından 30 Nisan Pazar günü Türkiye saati ile 16:00’da naklen yayınlanacak olan İtalya Serie A Ligi mücadelesinde, Cremonese ile Hellas Verona karşı karşıya gelecek. İtalya Serie A Ligi’nin yeni temsilcileri arasında yer alan Cremonese, bitime 6 hafta kala ligin zayıf halkaları arasından kurtulamadı. Sampdoria’nın ardından ilk 31 haftanın en zayıf performansını sergileyen ev sahibi, geçtiğimiz hafta konuk olduğu Udinese deplasmanından 3-0’lık mağlubiyetle döndü. Sezonun en büyük sürprizlerinden birine İtalya Kupası’nda imza atan ve yarı final mücadelesi veren Davide Ballardini’nin öğrencileri, iç sahada 2-0 kaybettiği Fiorentina ile hafta içi fikstüründe golsüz berabere kaldı ve kupa serüvenine veda etmek zorunda kaldı. Sezonun geri kalanında ligde kalmak için mücadele edecek olan Cremonese, 31 haftadan sadece 3 galibiyet çıkarabildi. Maç kazanmakta fazlasıyla zorlanan ev sahibinin, ligde kalma şansını düşük görüyorum. Hellas Verona son 3 haftada birbirinde kritik galibiyetler ve beraberliklere imza attı. Kümede kalma mücadelesi veren konuk ekip, iç sahada konuk ettiği Sassuolo ve Bologna’yı mağlup etmeyi başarırken, lider Napoli ile deplasmanda golsüz berabere kaldı. Son 3 haftadan 7 puan çıkarmayı başaran Hellas Verona, düşme hattının üzeriyle puan farkını bitime 7 hafta kala 1’e kadar indirdi. Marco Zaffaroni göreve geldikten sonra ligde etkili olmayı başaran konuk ekip, bu hafta düşme potasını beraber paylaştığı Cremonese karşısında galibiyet arayacak. Son haftaların formda takımı, deplasmana son derece formda ve moralli çıkacak. İtalya Serie A Ligi’nde küme düşme tehlikesini atlatmayı başaramasa da, son 3 haftada çok iyi performanslarla karşımıza gelen Hellas Verona, yenilmezlik serisini Cremonese karşısında 3 puanla sürdürmeyi başaracaktır.

Toplam İddaa Oranı: 7.22

intobet Bahis Oranı: 10.71