sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (2) 30.04.2023

Fransa Ligue 1 kapsamında 30 Nisan Pazar akşamı sahne alacak 3 mücadeleyi, kupon olarak hazırladık. Bol şanslar.

Troyes – Nice: MS 2, 1.55 (iddaa) – 1.78 (Bets10) ; Fransa Ligue 1 sahnesinde 33. hafta heyecanı 30 Nisan Pazar günü devam ederken, Troyes evinde Nice’ı konuk edecek. Türkiye saati ile 16.00’da sahne alacak zorlu mücadeleyi, beIN CONNECT ekranlarından canlı izleyebilirsiniz. Troyes yeni yükseldiği Fransa Ligue 1’e tutunmakta zorlanıyor. Tam 14 haftadır maç kazanmayan Patrick Kisnorbo’nun öğrencileri, düşme hattından da kurtulmayı bir türlü başaramadı. Ligde son 6 haftaya girilirken, ev sahibinin düşme hattının üzerinde yer alan rakipleriyle arasındaki puan farkı 10’a kadar yükseldi. Son 14 haftayı 10 mağlubiyet, 4 beraberlikle geride bırakan Troyes, son olarak geçtiğimiz hafta en yakın rakiplerinden Nantes’e deplasmanda konuk oldu ve sahadan 2-2’lik beraberlikle ayrıldı. 1-0 geriden gelerek skoru 2-1’e getirmeyi başarsalar da, galibiyet adına yeterli olamadı. Nice karşısında galibiyet arayacak olan Troyes, son 14 haftanın en zayıf halkası haline geldi. Nice, Fransa Ligue 1’de son galibiyetini tam 7 hafta önce aldı. Son 7 hafta 4 beraberlik, 3 mağlubiyetle puan kayıpları yaşayan konuk ekip, bitime 6 hafta kala zor günler geçiriyor. Üst üste gelen 4 beraberlikle düşüşün sinyallerini veren Didier Digard’ın öğrencileri, son 3 hafta PSG, Brest ve Clermont karşısında mağlubiyetlerden kurtulamadı. 10. sıraya kadar gerileyen Nice, 32 haftadan 45 puan topladı. Avrupa Ligi biletini fazlasıyla zora sokan konuk ekip, Troyes karşısında kazanarak, takibini sürdürmek istiyor. Sezon ortasında göreve gelen Digard üst üste yaşanan puan kayıplarıyla eleştiri oklarının hedefi haline gelirken, Nice’ın galibiyete ihtiyacı var. Troyes 14 haftadır puan kaybı yaşarken, ligde kalma umutlarını kaybetmek üzere. Nice ise 7 maçtır ligde kazanamıyor ve üst sıralardan uzaklaştı. İki takımda toparlanmak istiyor ancak, Nice kadro kalitesini iyi değerlendirecek ve deplasmanda kazanacaktır.

Clermont – Reims: 2.5 ÜST, 1.78 (iddaa) – 1.98 (Bets10) ; beIN CONNECT ekranlarından 30 Nisan Pazar günü Türkiye saati ile 16:00’da naklen yayınlanacak olan Fransa Ligue 1’in 33. hafta mücadelesinde, Clermont ile Reims karşı karşıya gelecek. Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Clermont, Fransa Ligue 1’de 4 haftadır rakiplerine üstünlük kurmayı başarıyor. 4 haftalık galibiyet serisiyle birlikte küme düşme tehlikesini matematiksel olarak atlatan Pascal Gastien’in öğrencileri, sırasıyla Ajaccio, Troyes, Angers ve Nice’ı mağlup etmeyi başardı. Son 4 hafta maç başına 2 gol ortalamasıyla oynadıklarını belirtelim. Özellikle düşme tehlikesini atlatmasıyla birlikte daha iyi bir futbol ortaya koyan Clermont, 46 puanla 9. sırada kendisine yer buldu. Sahasında Reims’i konuk edecek olan formda ekip, deplasmanda zorlanmadan mağlup etmeyi başardığı rakibi karşısında, bir kez daha kazanmak istiyor. William Still ve öğrencileri, Fransa Ligue 1’de üst üste mağlubiyetler yaşadı. Teknik adam değişikliğinin ardından lig tarihine geçecek bir yenilmezlik serisi yakalayan Reims, 19 maçtan namağlup çıkmayı başarırken, teknik adam başarısıyla takdir topladı. Son 4 haftada ise üst üste puan kayıpları yaşıyorlar. Sadece Nantes galibiyeti ve Brest beraberliğiyle puan almayı başaran konuk ekip, Marsilya, Rennes ve Strasbourg karşısında ise mağlubiyetlerden kurtulamadı. Son 2 hafta Rennes karşısında 3-0, Strasbourg karşısında ise 2-0’lık mağlubiyetler yaşayan ve 8. sıraya kadar gerileyen Reims, yeniden Ligue 1’de yükselişe geçmek istiyor. Fransa Ligue 1’de aldığı üst üste 4 galibiyetle dikkat çeken Clermont, formunun zirvesinde. Reims ise haftalar sonra düşüşe geçerken, kötü gidişata son vermek istiyor. Zorlu mücadelede 2.5 gol barajının aşılacağını ve bol gollü bir maç izleyeceğimizi düşünüyorum.

Monaco – Montpellier: KGVAR, 1.49 (iddaa) – 1.68 (Bets10) ; Fransa Ligue 1’in 4. sırasında yer alan Monaco ile 13. sıradaki Montpellier, 30 Nisan Pazar günü kozlarını paylaşacak. Türkiye saati ile 14:00’te sahne alacak mücadele, beIN SPORTS 4 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Fransa Ligue 1’in 32. haftasında Lens deplasmanına konuk olan Monaco, liderlik savaşındaki rakibi karşısında 3-0’lık yenilgiden kurtulamadı ve liderin 14 puan gerisine kadar düştü. Şampiyonluk umutlarını tamamen kaybeden Philippe Clement ‘in öğrencileri, son 6 haftada Şampiyonlar Ligi’ne gidebilmek için mücadele edecek. 5 hafta sonra Ligue 1’de mağlubiyet yaşayan Monaco, Lens maçına kadar 5 maçta da savunmadaki hatalarını, iyi hücum performansıyla telafi etti. Lens deplasmanında ise gol fırsatlarını iyi değerlendiremeyen ev sahibi, kalesini 3 gole kapatamadı. Sezon boyunca attığı erken gollerle dikkat çeken Monaco, Montpellier karşısında fişi erkenden çekmek ve taraftarı önünde kazanmak istiyor. Montpellier cephesinde Michel Der Zakarian etkisi devam ediyor. Konuk ekip teknik adam değişikliğinin ardından düşme hattıyla puan farkını açmaya devam etti. Geçtiğimiz hafta iç sahada konuk ettiği Rennes karşısında 1-0’lık galibiyete imza atan Montpellier, 54. dakikadan itibaren 10 kişi kaldığı mücadelede hata yapmadı. 7 haftalık yenilmezlik serisinin ardından Toulouse ve Lille karşısında mağlup olan konuk ekip, kısa sürede toparlanmayı başardı. Toulouse ve Lille karşısında mağlup olmasına karşın, oyundaki etkisini koruyan Montpellier, 32. haftada kazanarak, düşme potasıyla puan farkını 8’e kadar çıkardı. Zakarian ve öğrencileri, galibiyetlerine Monaco deplasmanında devam etmek istiyor. Son haftalarda iyi hücum performanslarıyla dikkat çeken Monaco ve yeniden yeni hocasıyla yükselişe geçen Montpellier karşı karşıya geliyor. İki takımında mücadelede skor üretmeyi başaracaktır.

Toplam İddaa Oranı: 4.11

Bets10 Bahis Oranı: 5.92