Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

İstanbulspor Giresunspor İddaa Tahmini 01.05.2023

Spor Toto Süper Lig’de düşme hattını yakından ilgilendiren bir karşılaşma. Giresunspor deplasmanda, İstanbulspor’un konuğu olacak. Karşılaşmayı saat 20.00’de Beın Sports 1 kanalından izleyebilirsiniz.

İstanbulspor ile Giresunspor zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın intobet oranlarını ele alacak olursak İstanbulspor galibiyetinin 2.52, beraberlik tercihinin 3.58, Giresunspor galibiyetinin ise 2.91 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

İstanbulspor’dan 1 Puan

İstanbulspor, Süper Lig’de geçtiğimiz haftayı beraberlik ile kapatan takımlardan biriydi. Fenerbahçe deplasmanına konuk olan İstanbulspor, uzatma dakikalarında attığı golle sahadan 3-3’lük beraberlik ile ayrıldı. Yenilmezlik serisini 3 maça çıkartan Fatih Tekke’nin ekibinde kümede kalma umutları devam ediyor. Sarı Siyahlılar bu hafta ise Giresunspor ile karşı karşıya gelecek. İstanbulspor’un düşme hattının 2 puan üzerinde yer aldığını da belirtelim. Karşılaşma öncesinde İstanbulspor’da önemli bir eksik bulunmuyor.

Giresunspor Evinde Kaybetti

Giresunspor, geçtiğimiz hafta iç sahada konuk ettiği Başakşehir karşısında puan almayı başaramadı. Rakibine 4-2 mağlup olan Karadeniz ekibinde kötü gidişat devam ediyor. Süper Lig’de oynadıkları 10 maçta sadec 1 kez kazanabilen Hakan Keleş’in öğrencileri düşme hattında yer alıyor. Bu hafta konuk olacakları İstanbulspor’un 2 puan gerisindeler. Kazanmaları halinde Gireunspor adına lig yeniden başlayacak. Karşılaşma öncesinde Giresunspor’da Hayrullah Bilazer, Alexis Perez ve Ramon Arias’ın sakatlıkları sürüyor.

İstanbulspor – Giresunspor Maç Bilgileri

İstanbulspor – Giresunspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.00’de Beın Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Giresunspor’da Hayrullah Bilazer, Alexis Perez ve Ramon Arias’ın sakatlıkları sürüyor.

İstanbulspor'un ilk 11’i Belli mi?

İstanbulspor’un muhtemel kadrosu: David Jensen, Duhan Aksu, Mehmet Yeşil, Oğuzhan Berber, Patrick Etoga Atchom, Ferhat Yazgan, Melih Kabasakal, Muammer Sarıkaya, İbrahim Yılmaz, Valon Ethemi, Jetmir Topalli

Giresunspor'un ilk 11’i Belli mi?

Giresunspor’un muhtemel kadrosu: Hayrullah Bilazer, Alper Uludağ, Talha Ulvan, Erol Can Akdağ, Alexis Perez, Robert Mejia, Serginho, Rahmetullah Berişbek, Hamidou Traore, Jorman Campuzano, Riad Bajic

İddaa Tahmini

İstanbulspor, Süper Lig’de kümede kalma mücadelesi veriyor. Geçen hafta Kadıköy’de Fenerbahçe’ye konuk olan Sarı Siyahlılar, rakibinden puan almayı başardı. Sahadan 3-3’lük beraberlik ile ayrılan İstanbulspor’da moraller yerinde. Giresunspor ise geçen hafta Başakeşhir’e direnemedi. İç sahada konuk ettikleri rakibine 4-2 kaybettiler. Süper Lig’de düşme hattında yer alıyorlar ve bu hafta final niteliğinde bir maça çıkacaklar. Kazanmaya ihtiyacı olan iki takımın maçında karşılıklı goller bekliyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.42

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.64

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: İstanbulspor altın değerinde bir 3 puan aldı. 10 kişi kaldıkları maçta Giresunspor’a iyi direndiler ve maçı 1-0 kazanarak hayati bir 3 puan aldılar.