İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Leicester City Everton İddaa Tahmini 01.05.2023

İngiltere Premier Lig’de heyecan devam ediyor. Everton deplasmanda, Leicester City’nin konuğu olacak. Mücadele saat 22.00’de start alacak ve Beın Sports 3 kanalından ekranlara gelecek.

Leicester City Everton arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranları şu şekilde. Leicester City kazanır 2.08.50, beraberlik 3.55, Everton kazanır ise 3.75 olarak açıklanmış.

Leicester City Galibiyet Peşinde

Leicester City, Premier Lig’de kümede kalma umutlarını sürdürüyor. 2 hafta önce iç sahada Wolverhampton’ı 2-1 ile geçen Leicester City, Dean Smith yönetiminde ilk galibiyetini almıştı. Geçtiğimiz hata içi ise Elland Road’da Leeds United ile 1-1 berabere kaldılar. Son 2 maçta 4 puan toplayan Leicester City’de kümede kalma umutları arttı. Bu hafta Everton karşısında da 3 puan arıyorlar. Maç öncesinde Leicester City’de James Justin ve Ricardo Pereira’nın sakatlıkları sürüyor.

Everton 6 Maçtır Kazanamıyor

Everton’da galibiyet hasreti devam ediyor. Sean Dyche’ın ekibi geçtiğimiz hafta içi Goodison Park’da konuk ettiği Newcastle United’a farklı kaybetti. Sahadan 4-1’lik mağlubiyet ile ayrılan Everton, bu mağlubiyetin ardından Premier Lig’de 19. Sıraya geriledi. Üst üste 6 maçtır da kazanamayan bir Everton olduğunu belirtelim. Bu hafta King Power’da konuk olacakları Leeds United’ın 1 puan gerisindeler. Kazanmaları halinde ise düşme hattının üzerine çıkacaklar. Maç öncesinde Everton’da Andros Townsend’in sakatlığı sürüyor.

Leicester City – Everton Maç Bilgileri

Leicester City – Everton Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 22.00’de başlayacak ve Beın Sports 3 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele King Power Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Leicester City’de James Justin ve Ricardo Pereira’nın sakatlıkları sürüyor. Everton’da Andros Townsend’in sakatlığı sürüyor.

Leicester City'nin ilk 11’i Belli mi?

Leicester City’nin muhtemel kadrosu: Daniel Iversen, Ricardo Pereira, Wout Faes, Çağlar Söyüncü, Timothy Castagne, Boubakary Soumare, Wilfred Ndidi, Harvey Barnes, James Maddison, Kiernan Dewsbury-Hall, Patson Daka

Everton'ın ilk 11’i Belli mi?

Everton’ın muhtemel kadrosu: Jordan Pickford, Seamus Coleman, Conor Coady, Vitaliy Mykolenko, James Tarkowski, Nathan Patterson, Abdoulaye Doucoure, Amadou Onana, Alex Iwobi, Demarai Gray, Neal Maupay

İddaa Tahmini

Everton’da işler yolunda gitmiyor. Geçtiğimiz hafta içi Newcastle United’a iç sahada 4-1 kaybeden Everton, galibiyet hasretini devam ettiriyor. Üst üste 6 maçtır galibiyet alamayan Everton’da moraller bozuk. Leicester City ise hafta içi 1 puan almayı başardı. Elland Road’da Leeds United ile 1-1 berabere kaldılar. Nottingham Forest’ın mağlup olduğu haftada kazanmaları halinde Leicester City düşme hattının üzerine çıkacak. Final niteliğinde bir maç. Leicester City’i iç sahada 3 puana yakın görüyorum.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.80

intobet Oranı: MS 1, Oran 2.08

Maç Sonucu: 2-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Leiceter City’de yenilmezlik serisi 3 maça çıktı. King Power’da konuk ettikleri Everton ile 2-2 berabere kaldılar.