İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Mallorca Athletic Bilbao Bahis Tahmini 01.05.2023

İspanya La Liga’da 5 maçlık yenilmezlik serisi sona eren Athletic Bilbao bu hafta deplasmanda, Mallorca’ya konuk olacak. Karşılaşma saat 20.00’de başlayacak ve S SPORT Plus kanalından izlenebilecek.

Mallorca ve Athletic Bilbao arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Mallorca kazanır 3.70, beraberlik 2.98, Athletic Bilbao kazanır ise 2.30 olarak açıklanmış. 

Mallorca Deplasmanda Kaybetti

Mallorca, La Liga’da geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Atletico Madrid’e konuk olacak Javier Aguirre’nin ekibi 1-0 öne geçtiği maçtan puansız ayrılan taraf oldu. La Liga’da 4 maçlık yenilmezlik serisi de sona eren Mallorca, bu hafta Athletic Bilbao ile karşı karşıya gelecek. Sezonun ilk yarısında San Mames Barria’da oynanan karşılşama golsüz beraberlik ile sona ermişti. Karşılaşma öncesinde Mallorca’da Giovanni Gonzalez’in sakatlığı bulunuyor.

Athletic Bilbao Galibiyet Peşinde

Athletic Bilbao, La Liga’da uzun bir aradan sonra mağlubiyet yaşadı. Geçtiğimiz hafta içi San Mames Barria’da Sevilla’yı konuk eden Bask ekibi, sahadan 1-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. La Liga’da 5 maçlık yenilmezlik serisi sona eren Athletic Bilbao, bu hafta Mallorca deplasmanında 3 puan arayacak. La Liga’da Avrupa umutlarını devam ettirmek isteyen Athletic Bilbao’nun kazanmaktan başka çaresi yok. Mallorca maçı öncesinde Athletic Bilbao’da Jon Morcillo, Inigo Lekue ve Iker Muniain sakat. Oihan Sancet ise kart cezalısı.

Mallorca – Athletic Bilbao Maç Bilgileri

Mallorca – Athletic Bilbao Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S SPORT kanalından Türkiye saati ile 20.00’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Visit Mallorca Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Mallorca’da Dani Rodriguez ve Ludwig Augustinsson sakat olan isimler. Getafe’de Jaime Mata ve Mauro Arambarri’nin sakatlıkları sürüyor.

Mallorca'nın ilk 11’i Belli mi?

Mallorca’nın muhtemel kadrosu: Predrag Rajkovic, Pablo Maffeo, Martin Valjent, Antonio Raillo, Copete, Jaume Costa, Clement Grenier, Dani Rodriguez, Rodrigo Battaglia, Angel Rodriguez, Vedat Muriqi

Athletic Bilbao'nun ilk 11’i Belli mi?

Athletic Bilbao’nun muhtemel kadrosu: Unai Simon, Dani Vivian, Unai Nunez, Mikel Balenziaga, Inigo Cordoba, Unai Lopez, Mikel Vesga, Raul Garcia, Iker Muniain, Oihan Sancet, Inaki Williams

İddaa Tahmini

Mallorca, geçen hafta içi Wanda Metropolitano’da konuk olduğu Atletico Madrid’e 3-1 kaybetti. Öne geçtikleri maçtan puansız ayrıldılar. Athletic Bilbao’nun ise 5 maçlık yenilmezlik serisi sona erdi. İç sahada konuk ettikleri Sevilla’ya 1-0 kaybettiler ve Avrupa yarışında yara aldılar. Bu hafta kazanmaktan başka çareleri yok. Real Sociedad’ın kazandığı haftada hata yapmazlar ve Mallorca’yı deplasmanda devirirler.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.98

intobet Oranı: MS 2, Oran 2.30

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Athletic Bilbao 1 puanı zor kurtardı. Mallorca deplasmanında uzatma dakikalarında penaltıdan attıkları golle maçı 1-1 tamamladılar.