İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Sevilla Girona İddaa Tahmini 01.05.2023

İspanya La Liga’da haftanın kapanış maçı. Girona deplasmanda, Sevilla’nın konuğu olacak. Karşılaşmayı saat 22.00’de S SPORT Plus kanalından takip edebilirsiniz.

Sevilla ve Girona arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranları şu şekilde verilmiş. Sevilla kazanır 2.02, beraberlik 3.60, Girona kazanır ise 3.75 olarak açıklanmış.

Sevilla’dan Önemli Galibiyet

Sevilla, La Liga’da geçtiğimiz hafta yine önemli bir galibiyet aldı. Athletic Bilbao deplasmanın konuk olan Sevilla, Lucas Ocampos’un penaltı golüyle 3 puanı kaptı. Jose Luis Mendilibar göreve geldikten sonra hiçbir resmi maçını kaybetmeyen Sevilla’da yüzler gülüyor. Küme düşme ihtimalleri de ortadan kalkan Sevilla’da moraller yerinde. Bu hafta ise Ramon Sanchez Pizjuan’da Girona’yı konuk edecekler. Maç öncesinde Sevilla’da Marcao’nun sakatlığı bulunuyor.

Girona Evinde Kazandı

Girona, geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada Real Madrid’i konuk eden Girona, Valentin Castellano önderliğinde 4-2 kazanarak 3 puanın sahibi oldu. Castellano, attığı 4 golle maçın en dikkat çeken oyuncusu oldu. La Liga’da 4 maç aradan sonra 3 puan alan Michel’in ekibi bu hafta Sevilla’nın konuğu olacak. Karşılaşma öncesinde Girona’da Yangel Herrera, Borja Garcia ve Ibrahime Kebe sakat olan isimler.

Sevilla – Girona Maç Bilgileri

Sevilla – Girona Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 22.00’de S SPORT Plus kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Ramon Sanchez Pizjuan Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Sevilla’da Marcao’nun sakatlığı bulunuyor. Girona’da Yangel Herrera, Borja Garcia ve Ibrahime Kebe sakat olan isimler.

Sevilla'nın ilk 11’i Belli mi?

Sevilla’nın muthtemel kadrosu: Bono, Jesus Navas, Nemanja Gudelj, Kike Salas, Marcos Acuna, Suso, Ivan Rakitic, Suso, Erik Lamela, Luis Ocampos, Youssef En Nesyri

Girona'nın ilk 11’i Belli mi?

Girona’nın muthtemel kadrosu: Juan Carlos, Miguel Gutierrez, Eric Monjonell, Juanpe, Ramon Terratları, Alex Sala, Yangel Herrera, Yan Couto, Oscar Urena, Valentin Castellanos, Sam Saiz

İddaa Tahmini

Sevilla, hafta içi Athletic Bilbao deplasmanında tek golle kazandı. San Mames Barria’da 1-0 ile 3 puanı alan Sevilla’da moraller yerinde. Girona ise hafta içi Real Madrid’i 4-2 mağlup etti. Castellano, attığı 4 golle dikkat çekmeyi başardı. Sevilla, Jose Luis Mendilibar göreve geldikten sonra mağlubiyet yüzü görmedi. La Liga’da müthiş bir performans göstermeya başladı. Girona’da hücumda üretken bir takım. Karşılıklı gollerin atılacağı zevkli bir karşılaşma bekliyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.56

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.78

Maç Sonucu: 0-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Girona sürpriz yaptı. Sevilla’yı deplasmanda 2-0 mağlup ettiler ve üst üste 2. galibiyetini aldılar.