İtalya Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Salernitana Fiorentina Maç Tahmini 03.05.2023

İtalya Serie A Ligi’nde 33. hafta heyecanı yaşanırken, 3 Mayıs Çarşamba akşamı Türkiye saati ile 19:00’da sahne alacak mücadelede, Salernitana ile Fiorentina karşı karşıya gelecek. Maçın yayın ekranı S Sport Plus.

Bets10, Salernitana galibiyetine 4.45, beraberliğe 3.75, Fiorentina galibiyetine ise 1.82 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 3.92, beraberliğe 3.33, konuk ekibe ise 1.55 oran veriyor.

Salernitana 9 Maçtır Kaybetmiyor

Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Salernitana, İtalya Serie A Ligi’nde tam 9 haftadır maç kaybetmiyor. Sezonun ikinci yarısında harika bir seri yakalayan Salernitana, geçtiğimiz hafta Napoli karşısında 1-1’lik beraberlikle seriyi devam ettirmeyi başardı. Rakip sahaya şampiyonluk için çıkarken, 1-0 geriden gelmeyi başaran ev sahibi, Dia’nın golüyle beraberliği yakaladı. Son haftaların en formda takımları arasında yer alan Paulo Sousa’nın öğrencileri, bitime 6 hafta kala düşme potasıyla puan farkını 7’ye kadar çıkardı. Bu hafta sahasında Fiorentina’yı konuk edecek olan Salernitana, son 9 haftanın 8’inde skor üretmeyi başardı.

Fiorentina Golcüleriyle Formda

Fiorentina, İtalya Serie A Ligi’nde 32. haftanın en iyi performanslarından birini sergilerken, sahasında konuk ettiği Sampdoria karşısında 5-0’lık galibiyete imza attı. Vincenzo Italiano ve öğrencileri, ligin zayıf halkası karşısında harika bir hücum performansı sergiledi. İtalya Serie A Ligi’nde 3 haftalık aranın ardından galip gelmeyi başaran Fiorentina, üst sıraları bırakmadı. Son 10 haftalık fikstürden sadece 1 yenilgi alan konuk ekip, UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde ise yarı final biletini cebine koydu. İki kulvarda birden yükselişe geçen Fiorentina, ligde son 10 maçın tamamında skor üretmeyi başarırken, Konferans Ligi’ne ise 10 maçtır skor üretmeyi başarıyor. Fiorentina hücum performansıyla güven vermeyi başardı.

Salernitana – Fiorentina Maç Bilgileri

Salernitana – Fiorentina Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ekranlarından Türkiye saati ile 19.00’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Arechi Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Salernitana’da Diego Valencia’nın sakatlığı devam ediyor. Fiorentina’da bu hafta Giacomo Bonaventura’nın sakatlığı devam ediyor.

Salernitana’nın 11’i Belli mi?

Salernitana’nın muhtemel kadrosu: Vincenzo Fiorillo, Lassana Coulibaly, Flavius Daniliuc, Domagoj Bradaric, Tonny Vilhena, Grigoris Kastanos, Antonio Candreva, Salomon Sambia, Erik Botheim, Federico Bonazzoli, Krzysztof Piatek.

Fiorentina'nın ilk 11’i Belli mi?

Fiorentina’nın muhtemel kadrosu: Pietro Terracciano, Dodo, Lucas Martinez, Igor Julio, Cristiano Biraghi, Christian Kouame, Arthur, Nicolas Gonzalez, Rolando Mandragora, Jonathan Ikone, Arthur Cabral.

İddaa Tahmini

Son 9 haftada maç kaybetmeyen Salernitana ile son 10 haftada 1 kez mağlup olan Fiorentina karşı karşıya geliyor. Haftalardır iyi hücum performansları sergileyen taraflar, bu hafta skor üretmeye devam edecektir.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.57

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.75

Maç Sonucu: 3-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Salernitana ve Fiorentina attıkları 3’er golle 1’er puana razı geldi. İki takımda harika bir hücum performansı ortay koyarken, bizleri yanıltmadı. Kazananları tebrik ederiz.