sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 03.05.2023

İtalya Serie A Ligi’nde 33. hafta heyecanı yaşanırken, 3 Mayıs Çarşamba akşamı sahne alaca 3 mücadeleyi, kupon olarak derledik. Değerlendirmenizi tavsiye ederiz.

Lazio – Sassuolo: MS 1, 1.47 (iddaa) – 1.68 (intobet) ; Lazio iç sahada Sassuolo’yu konuk edecek. 3 Mayıs Çarşamba akşamı İddaa fikstüründe yer alan İtalya Serie A Ligi mücadelesi, Türkiye saati ile 22:00’de başlarken, S Sport Plus ekranlarından canlı yayınlanacak. İtalya Serie A Ligi’nde mucize bir şampiyonluk arayan Lazio, son 2 haftada aldığı üst üste mağlubiyetlerle, şampiyonluk hayallerine veda etti. Lider Napoli’nin 20 puan gerisine kadar gerileyen Sarri ve öğrencileri, önce Torino’ya iç sahada ardından İnter’e deplasmanda kaybetti. 2. sıradaki yerini korumaya devam etseler de, Napoli son 6 matan 1 puan alması halinde dahi şampiyonluğunu ilan edecek. Lazio son 6 hafta 2. sıradaki yerini korumak için mücadele edecek. 8 maçlık yenilmezlik serisinin ardından üst üste darbeler alan Lazio, bu hafta Sassuolo karşısında puan kayıplarına son vermek istiyor. Ev sahibi kalesinde gördüğü 24 golle, liderin ardından ligin en iyi savunma performansını sergiledi. Sassuolo, İtalya Serie A Ligi’nde geçtiğimiz hafta bir geri dönüş galibiyetine imza attı. İç sahada ağırladığı Empoli karşısında devre arasına 1-0 geride giren konuk ekip, ikinci yarıda 10 kişi kalmasına rağmen geri döndü ve sahadan 2-1’lik galibiyetle ayrıldı. 32 hafta sonunda 12. galibiyetine, son 9 haftada ise 6. galibiyetine imza atan Sassuolo, ligin son 6 haftasına girilirken, 43 puanla 11. sırada yer alıyor. Düşme hattından uzak, rahat bir konumda yoluna devam eden konuk ekip, son haftalarda prestij mücadelesi veriyor olsa da, sürpriz galibiyetlere imza attı. Bu hafta Lazio deplasmanına konuk olacak olan Sassuolo, ligde bir kez daha kazanmak istiyor. İtalya Serie A Ligi’nde derbi mağlubiyetini unutturmak isteyen Lazio, evinde hedefsiz Sassuolo’yu konuk edecek. 2. sıradaki yerini bitime 5 hafta kala korumak isteyen Lazio, sahadan 3 puanla ayrılacaktır.

Juventus – Lecce: MS 1, 1.40 (iddaa) – 1.62 (intobet) ; İddaa fikstüründe 3 Mayıs Çarşamba akşamı bizleri bekleyen İtalya Serie A Ligi mücadelesinde, Juventus ile Lecce karşı karşıya gelecek. Saat 19:00’da sahne alacak mücadele, S Sport Plus ekranlarından canlı yayınlanacak. İtalya Serie A Ligi’nde geçtiğimiz hafta Bologna deplasmanına konuk olan Juventus, evine 1-1’lik beraberlikle döndü ve ligde galibiyet hasretini 4 haftaya çıkardı. 1-0 geride gelerek skoru eşitleyen Allegri ve öğrencileri, son 4 haftalık fikstürden sadece 1 puan çıkarabildi. Silinen puanlarının geri verilmesiyle birlikte 3. sıraya kadar yükselen JUVE, üst üste puan kayıplarıyla Şampiyonlar Ligi potasındaki yerini tehlikeye attı. Rotasını UEFA Avrupa Ligi’ne çeviren ve yarı final biletini cebine koyan Siyah Beyazlılar, şampiyonluğun en güçlü adayı haline gelmeyi başardı. İtalya Serie A Ligi’nde ise puan kayıplarına çözüm arayan ev sahibi, Lecce karşısında kazanmak istiyor. Lecce, İtalya Serie A Ligi’nde 8 haftalık galibiyet hasretine son verdi. Geçtiğimiz hafta iç sahada Udinese’ye tek golle üstünlük kurmayı başaran konuk ekip, tam 8 hafta sonra galip gelerek, düşme hattıyla puan farkını 4’e çıkardı. Espeto’nun ikinci yarıda attığı tek gol galibiyeti getirirken, konuk ekip bitime 6 hafta kala önemli bir galibiyet aldı. Udinese galibiyeti öncesinde son 8 haftayı 7 mağlubiyet, 1 beraberlikle geride bırakan konuk ekip, uzun bir aranın ardından savunmada etkili bir futbol sergiledi. Zorlu Juventus deplasmanı öncesinde moral bulan Lecce, galibiyetlerine devam ederek, düşme hattıyla puan farkını açmak istiyor. İtalya Serie A Ligi’nde yeniden yükselişe geçmek isteyen Juventus, son 4 haftadan sadece 1 puan çıkarabildi. 3. sırayı bitime 6 hafta kala tehlikeye atan Juventus, kötü gidişata Lecce galibiyetiyle son vermeyi başaracaktır.

Milan– Cremonese: H1, 1.68 (iddaa) – 1.91 (intobet) ; İtalya Serie A Ligi’nin 5. sırasında yer alan Milan, 3 Mayıs Çarşamba akşamı sahasında, düşme potasındaki Cremonese’yi konuk edecek. Saat 22:00’de sahne alacak mücadele, S Sport Plus ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. İtalya Serie A Ligi’nin son şampiyonu Milan, 32 haftayı 16 galibiyet, 9 beraberlik, 7 mağlubiyetle geride bırakırken, son 6 haftaya 57 puanla 5. sırada girdi. UEFA Şampiyonlar Ligi’nin yarı finalistleri arasında yer alan Pioli ve öğrencileri, ligde ise şampiyonluk yarışında Napoli’ye yetişemedi. Devler sahnesine ezeli rakibini saf dışına itmeyi başaran Milan, ligde ise son 5 haftadır maç kaybetmiyor. 3 beraberlik, 2 galibiyete imza atan ev sahibi, son olarak deplasmanda Roma’ya konuk olurken, haftayı 1-1’lik derbi beraberliğiyle noktaladı. İki kulvarda birden zorlu bir fikstür yaşamasına rağmen, Milan’ı mağlup etmek kolay değil. Konuk ekip Cremonese, İtalya Serie A Ligi’nde ya tamam ya devam maçına çıkıyor. Bitime 6 hafta kala küme düşme potasının içerisinde yer alan Davide Ballardini’nin öğrencileri, puan kaybetmesi halinde İtalya Serie A Ligi’ne veda edecek. Ligin yeni temsilcileri arasında yer alan Cremonese, ilk 32 haftayı 3 galibiyet, 11 beraberlik, 18 mağlubiyetle geride bırakırken, Sampdoria’nın ardından en zayıf halka oldu. Düşme hattının üzeriyle puan farkı 17’ye kadar yükselirken, Milan karşısında kazanmaktan başka hiçbir şansları kalmadı. Geçtiğimiz hafta Hellas Verona ile iç sahada 1-1 berabere kalan Cremonese, galibiyet adına güven vermekten çok uzak. İtaya Serie A Ligi’nde üst sıraları bırakmayan, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ise yarı final biletini cebine koyan Milan, ligin en zayıf halkalarından Cremonese karşısında zorlanmadan kazanacaktır.

Toplam İddaa Oranı: 3.45

intobet Bahis Oranı: 5.19