sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (2) 03.05.2023

İddaa fikstüründe 3 Mayıs Çarşamba akşamı yer alan İtalya Serie A Ligi mücadelelerini, kupon olarak derledik. Bol şanslar.

Salernitana – Fiorentina: KGVAR, 1.57 (iddaa) – 1.75 (intobet) ; İtalya Serie A Ligi’nde 33. hafta heyecanı yaşanırken, 3 Mayıs Çarşamba akşamı Türkiye saati ile 19:00’da sahne alacak mücadelede, Salernitana ile Fiorentina karşı karşıya gelecek. Maçın yayın ekranı S Sport Plus. Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Salernitana, İtalya Serie A Ligi’nde tam 9 haftadır maç kaybetmiyor. Sezonun ikinci yarısında harika bir seri yakalayan Salernitana, geçtiğimiz hafta Napoli karşısında 1-1’lik beraberlikle seriyi devam ettirmeyi başardı. Rakip sahaya şampiyonluk için çıkarken, 1-0 geriden gelmeyi başaran ev sahibi, Dia’nın golüyle beraberliği yakaladı. Son haftaların en formda takımları arasında yer alan Paulo Sousa’nın öğrencileri, bitime 6 hafta kala düşme potasıyla puan farkını 7’ye kadar çıkardı. Bu hafta sahasında Fiorentina’yı konuk edecek olan Salernitana, son 9 haftanın 8’inde skor üretmeyi başardı. Fiorentina, İtalya Serie A Ligi’nde 32. haftanın en iyi performanslarından birini sergilerken, sahasında konuk ettiği Sampdoria karşısında 5-0’lık galibiyete imza attı. Vincenzo Italiano ve öğrencileri, ligin zayıf halkası karşısında harika bir hücum performansı sergiledi. İtalya Serie A Ligi’nde 3 haftalık aranın ardından galip gelmeyi başaran Fiorentina, üst sıraları bırakmadı. Son 10 haftalık fikstürden sadece 1 yenilgi alan konuk ekip, UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde ise yarı final biletini cebine koydu. İki kulvarda birden yükselişe geçen Fiorentina, ligde son 10 maçın tamamında skor üretmeyi başarırken, Konferans Ligi’ne ise 10 maçtır skor üretmeyi başarıyor. Fiorentina hücum performansıyla güven vermeyi başardı. Son 9 haftada maç kaybetmeyen Salernitana ile son 10 haftada 1 kez mağlup olan Fiorentina karşı karşıya geliyor. Haftalardır iyi hücum performansları sergileyen taraflar, bu hafta skor üretmeye devam edecektir.

Sampdoria – Torino: MS 2, 1.67 (iddaa) – 1.92 (intobet) ; Sampdoria sahasında Torino’yu konuk edecek. İtalya Serie A Ligi’nin 33. hafta mücadelesi, 3 Mayıs Çarşamba akşamı Türkiye saati ile 19:00’da sahne alırken, S Sport Plus ekranlarından naklen yayınlanacak. İtalya Serie A Ligi’nde ilk 32 hafta sona ererken, en zayıf halka Sampdoria oldu. Dejan Stankovic hamlesine rağmen toparlanmayı başaramayan ev sahibi, son 5 haftayı puan kayıplarıyla geçirirken, en alt sırada kendisine yer buldu. Geçtiğimiz hafta konuk olduğu Fiorentina deplasmanından 5-0’lık hezimetle dönen Sampdoria, zor günler geçirmeye devam ediyor. Kalesini tam 57 gole kapatamayan ve rakip filelere ise sadece 20 gol gönderebilen ev sahibi, hem savunma hem de hücum performansıyla sınıfta kaldı. Sahasında Torino’yu konuk edecek olan Sampdoria’nın, bitime 6 hafta kala küme düşme hattının üzeriyle arasında 10 puan fark bulunuyor. İtalya Serie A Ligi’nde ilk 32 haftayı 11 galibiyet, 9 beraberlik, 12 mağlubiyetle geride bırakan Torino, 42puanla kendisine 12. sırada yer buldu. Son haftalarda istikrardan uzak kalmasına rağmen, Ivan Juric’in öğrencileri, düşme hattından uzak kalmaya devam ediyor. Sezonun ilk yarısında gösterdiği etkiyle orta sıralara demir atan Torino’nun, düşme hattıyla arasında 15 puan fark bulunuyor. Son 3 haftadan 4 puan çıkaran konuk ekip, geçtiğimiz hafta iç sahada alınan 2-1’lik Atalanta mağlubiyetinin ardından, Smapdoria karşısında galibiyetlerine geri dönmek istiyor. Torino sezonun ilk yarısında rakibini iç sahada 2-0’lık skorla mağlup etmeyi başardı. İtalya Serie A Ligi’nin orta sıralarına demir atan ve küme düşme tehlikesinden uzak kalmayı başaran Torino, geçtiğimiz hafta aldığı mağlubiyet Sampdoria deplasmanında telafi edecek ve sahadan 3 puanla ayrılacaktır.

Atalanta – Spezia: MS 1, 1.23 (iddaa) – 1.40 (intobet) ; S Sport Plus ekranlarından 3 Mayıs Çarşamba akşamı Türkiye saati ile 19:00’da naklen yayınlanacak olan İtalya Serie A Ligi mücadelesinde, Atalanta ile Spezia karşı karşıya gelecek. Atalanta üst üste galibiyetlerle yükselişe geçti. İtalya Serie A Ligi’nde sezonun ilk yarısı şampiyonluk için mücadele veren Gian Piero Gasperini ve öğrencileri, sezonun ikinci yarısı itibariyle, üst sıralarda kalmak için mücadele veriyor. Zirveden adım adım uzaklaşan Atalanta, üst üste 2 maçta yaşanılan puan kayıplarının ardından, Roma derbisinden 3-1’lik galibiyetle çıkarak, güven tazeledi. Geçtiğimiz hafta ise Torino deplasmanına konuk olan ev sahibi, Zappacosta ve Zapata ikilisinin golleriyle, 2-1’lik galibiyete uzandı. Son 2 haftada alınan galibiyetlerle, puanını 55’e çıkaran ev sahibi, 7. sıraya yükseldi. Atalanta ligde son 6 haftaya girilirken, UEFA Avrupa Ligi ve Konferans Ligi bileti için boy gösterecek. Ev sahibi bu hafta Spezia’yı sahasında konuk edecek. İtalya Serie A Ligi’nde son 6 haftaya girilirken, Spezia cephesinde küme düşme tehlikesi devam ediyor. Leonardo Semplici ve öğrencileri, son 6 haftanın tamamında puan kayıplarına engel olmayı başaramazken, düşme hattıyla puan farkı kapandı. Sadece averaj farkıyla düşme potasının üzerinde yer alan Spezia, kalesinde gördüğü 51 golle ligin en zayıf savunma performanslarından birini sergiledi. Son olarak iç sahada konuk ettiği Monza karşısında 2-0’lık yenilgiden kurtulamayan Spezia, iç saha avantajına rağmen, hem hücum hem de savunma hattında etkili olamadı. Lige tutunmakta zorlanan konuk ekip, güven vermekten çok uzakta. İtalya Serie A Ligi’nde 2 haftadır kazanan Atalanta, son 6 haftayı puan kayıplarıyla geçiren ve küme düşme tehlikesi yaşayan Spezia karşısında galibiyetlerine devam edecek ve iç sahada haftayı 3 puanla kapatacaktır.

Toplam İddaa Oranı: 3.22

intobet Bahis Oranı: 4.70